Hahahahahha, benim gibi sende kendine bulmussun birilerini.Şu sonuçları @JaneSLarry 'ye göndereyim geleceğim![]()
Bende hep @mertkytrk'a gönderiyordum.
Hahahahahha, benim gibi sende kendine bulmussun birilerini.Şu sonuçları @JaneSLarry 'ye göndereyim geleceğim![]()
Yoo, 2. ve 3. haftalar yerli sarkilar vardi hep. Tam tersine yabancilar daha azinlikta gitti.![]()
Hayır hiç bakmadım![]()
Zaten çoğunlukla Türk seçilir abla![]()
Aslında ben hep eski şarkıları dinliyorum, yeniler pek güzel gelmiyor ya da duymadığım icin varlıklarından haberdar değilim. Bir hafta 2018-2019 yerli-yabancı karışık bir konsept olabilir. @kerem @sokak sanati @MayısKralı
Sürpriz olsun artıkÇok ilginç şeyler bulacağına eminim.![]()
Jüri olarak böyle bir hak ve isteğin olabilir tabiiYabancı seçende olur kaan ben sadece türk şarkılar istiyorum valla sıkıldım yaseçeni görürsem oy vermicem söylüyorum baştan
![]()
@sokak sanati reytingin az diye özelden yarışmadan çekilmem için tehdit etti![]()
Bu hafta ilk kez yabanci sarkilar konsepti yapildi?azınlıktamı gitti yapmayın yahu başladığından beri yabancı ağırlıklı gidiyoruz
Jüri olarak böyle bir hak ve isteğin olabilir tabiiSunucular düşünsünler
![]()
Yabancı seçende olur kaan ben sadece türk şarkılar istiyorum valla sıkıldım yaseçeni görürsem oy vermicem söylüyorum baştan
![]()
Secenek olarak sunabiliriz. Ama su dönem konseptlerinden illallah geldi artik.Aslında ben hep eski şarkıları dinliyorum, yeniler pek güzel gelmiyor ya da duymadığım icin varlıklarından haberdar değilim. Bir hafta 2018-2019 yerli-yabancı karışık bir konsept olabilir. @kerem @sokak sanati @MayısKralı
Genelde Türkçe tercih edilir zaten. En fazla 2 tane yabancı olur![]()
Eurovision da yabancı ağırlıklıydıBu hafta ilk kez yabanci sarkilar konsepti yapildi?![]()
Bu hafta ilk kez yabanci sarkilar konsepti yapildi?![]()
sadece türk şarkılar diyorum ben görürsem yabancı oy vermeyeceğim..
Sesli güldüm@sokak sanati reytingin az diye özelden yarışmadan çekilmem için tehdit etti![]()