Hahahahahha, benim gibi sende kendine bulmussun birilerini.Şu sonuçları @JaneSLarry 'ye göndereyim geleceğim
Bende hep @mertkytrk'a gönderiyordum.
Hahahahahha, benim gibi sende kendine bulmussun birilerini.Şu sonuçları @JaneSLarry 'ye göndereyim geleceğim
Yoo, 2. ve 3. haftalar yerli sarkilar vardi hep. Tam tersine yabancilar daha azinlikta gitti.
Hayır hiç bakmadım
Zaten çoğunlukla Türk seçilir abla
Aslında ben hep eski şarkıları dinliyorum, yeniler pek güzel gelmiyor ya da duymadığım icin varlıklarından haberdar değilim. Bir hafta 2018-2019 yerli-yabancı karışık bir konsept olabilir. @kerem @sokak sanati @MayısKralı
Sürpriz olsun artıkÇok ilginç şeyler bulacağına eminim.
Jüri olarak böyle bir hak ve isteğin olabilir tabii Sunucular düşünsünlerYabancı seçende olur kaan ben sadece türk şarkılar istiyorum valla sıkıldım ya seçeni görürsem oy vermicem söylüyorum baştan
@sokak sanati reytingin az diye özelden yarışmadan çekilmem için tehdit etti
Bu hafta ilk kez yabanci sarkilar konsepti yapildi?azınlıktamı gitti yapmayın yahu başladığından beri yabancı ağırlıklı gidiyoruz
Jüri olarak böyle bir hak ve isteğin olabilir tabii Sunucular düşünsünler
Yabancı seçende olur kaan ben sadece türk şarkılar istiyorum valla sıkıldım ya seçeni görürsem oy vermicem söylüyorum baştan
Secenek olarak sunabiliriz. Ama su dönem konseptlerinden illallah geldi artik.Aslında ben hep eski şarkıları dinliyorum, yeniler pek güzel gelmiyor ya da duymadığım icin varlıklarından haberdar değilim. Bir hafta 2018-2019 yerli-yabancı karışık bir konsept olabilir. @kerem @sokak sanati @MayısKralı
Genelde Türkçe tercih edilir zaten. En fazla 2 tane yabancı olur
Eurovision da yabancı ağırlıklıydı Yerli sevenleri soğutmayın yarışmadan @sokak sanatiBu hafta ilk kez yabanci sarkilar konsepti yapildi?
Bu hafta ilk kez yabanci sarkilar konsepti yapildi?
sadece türk şarkılar diyorum ben görürsem yabancı oy vermeyeceğim..
Eurovision da yabancı ağırlıklıydı Yerli sevenleri soğutmayın yarışmadan @sokak sanati
Sesli güldüm@sokak sanati reytingin az diye özelden yarışmadan çekilmem için tehdit etti