- Reaksiyon puanı
- 58,361
- Puanı
- 1,061
Bekliyoruz sonuçları
Gruplar dedim. 1.sezonda düetler yapılmıştı ama gruplar yapılmamıştı@sokak sanati
Bu yüzden gruplar diyelim bence.
Bekliyoruz sonuçları
Gruplar dedim. 1.sezonda düetler yapılmıştı ama gruplar yapılmamıştı@sokak sanati
Ben en azından her elenmemde forumu bırakıyorum demiyorum.Batuş akşamki sonuçlardan sonra yine başlar bırakıyorum mesajlarına.
![]()
Spoiler vermesene ne biçim sunucusun.Yok hiç gerek kalmayacak. Dua Lipa'yı seviyor forum![]()
Elenirsem üzülürüm daha yolun başı...Nerde kalmayacaksın 😱 Kanalı bana devret giderken![]()
Bu haftayı atlatsın her hafta tam puan batuşa.Yok hiç gerek kalmayacak. Dua Lipa'yı seviyor forum![]()
Yarışmacıların işine düetler gelmiş şimdilikBu yüzden gruplar diyelim bence.bi Hepsi bir dinleyelim yaa
![]()
@xBUGRAx 'nın tatlılığı.@sokak sanati @vadikızı @dreamy @Aserat @xBUGRAx @xemrexxx @Billy Kane @serhatt yeni bölümleri çekelim mi? Gelinim Forumda.
Ekli dosyayı görüntüle 77799
@sokak sanati @vadikızı @dreamy @Aserat @xBUGRAx @xemrexxx @Billy Kane @serhatt yeni bölümleri çekelim mi? Gelinim Forumda.
Ekli dosyayı görüntüle 77799
Ben elenmedim, yarışmadan çekildim. Düzeltir misin şunuFinal Puanı Alan Yarışmacılar
Sgat 6
dreamy 4
Turkuazz 3
xBUGRAx 2 3
phoebebuffay 2 (Elendi)
bazinga 2
Elhamdüllilah ama açılmış diyorlar.@xBUGRAx 'nın tatlılığı.![]()
Yarismadan cekilerek elenmis oldun üzügünüz.Ben elenmedim, yarışmadan çekildim. Düzeltir misin şunu@sokak sanati
Neden çekildin? 😱Ben elenmedim, yarışmadan çekildim. Düzeltir misin şunu@sokak sanati
Spoiler vermesene ne biçim sunucusun.![]()