- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
Bekliyoruz sonuçları
Gruplar dedim. 1.sezonda düetler yapılmıştı ama gruplar yapılmamıştı @sokak sanati
Bu yüzden gruplar diyelim bence. bi Hepsi bir dinleyelim yaa
Bekliyoruz sonuçları
Gruplar dedim. 1.sezonda düetler yapılmıştı ama gruplar yapılmamıştı @sokak sanati
Ben en azından her elenmemde forumu bırakıyorum demiyorum. Batuş akşamki sonuçlardan sonra yine başlar bırakıyorum mesajlarına.
Spoiler vermesene ne biçim sunucusun.Yok hiç gerek kalmayacak. Dua Lipa'yı seviyor forum
Elenirsem üzülürüm daha yolun başı...Nerde kalmayacaksın 😱 Kanalı bana devret giderken
Bu haftayı atlatsın her hafta tam puan batuşa.Yok hiç gerek kalmayacak. Dua Lipa'yı seviyor forum
Yarışmacıların işine düetler gelmiş şimdilikBu yüzden gruplar diyelim bence. bi Hepsi bir dinleyelim yaa
@xBUGRAx 'nın tatlılığı.@sokak sanati @vadikızı @dreamy @Aserat @xBUGRAx @xemrexxx @Billy Kane @serhatt yeni bölümleri çekelim mi? Gelinim Forumda.
Ekli dosyayı görüntüle 77799
@sokak sanati @vadikızı @dreamy @Aserat @xBUGRAx @xemrexxx @Billy Kane @serhatt yeni bölümleri çekelim mi? Gelinim Forumda.
Ekli dosyayı görüntüle 77799
Ben elenmedim, yarışmadan çekildim. Düzeltir misin şunu @sokak sanatiFinal Puanı Alan Yarışmacılar
Sgat 6
dreamy 4
Turkuazz 3
xBUGRAx 2 3
phoebebuffay 2 (Elendi)
bazinga 2
Elhamdüllilah ama açılmış diyorlar.@xBUGRAx 'nın tatlılığı.
Yarismadan cekilerek elenmis oldun üzügünüz.Ben elenmedim, yarışmadan çekildim. Düzeltir misin şunu @sokak sanati
Neden çekildin? 😱Ben elenmedim, yarışmadan çekildim. Düzeltir misin şunu @sokak sanati
Spoiler vermesene ne biçim sunucusun.
Ben elenmedim, yarışmadan çekildim. Düzeltir misin şunu @sokak sanati