Millet safoz safoz savunurken Eyşan yine Eyşanlığını yapmış@Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Dosi @Bully @Angelica @MasacRE @serhatt @Emre Ozansoy @Zeyno @Dante @ozmoturk @offensive @Aserat
Tam bir sultan
Millet safoz safoz savunurken Eyşan yine Eyşanlığını yapmış@Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Dosi @Bully @Angelica @MasacRE @serhatt @Emre Ozansoy @Zeyno @Dante @ozmoturk @offensive @Aserat
Kötü gün dostu değilmiş.Millet safoz safoz savunurken Eyşan yine Eyşanlığını yapmış@Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Dosi @Bully @Angelica @MasacRE @serhatt @Emre Ozansoy @Zeyno @Dante @ozmoturk @offensive @Aserat
Olay farklı yerlere gidiyor. Bakalım neler çıkacak bu incelemelerden.. Ayrıca bugün Ayşe Barım'ın kardeşi de gözaltına alınmış. @xemrexxx @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @The_Erinch
Bu arka plandaki işlerin masum olduğunu düşünmüyorum bu sektörde bir çok kişinin de hayatı kötüye gittiğini düşünüyorum sadece bir isimden olduğunu da düşünmüyorum ancak masum da değil bence. Bu olayın çıkmasının amacı farklı olduğunu düşünüyorum ama. Çünkü tutuklama ve yeni farklı soruşturma kararları bunu gösteriyor
Can çıkar huy çıkmazmış.![]()
Tam bir sultan![]()
dayan Queen
Yok artık. 😱
Bu kadın bir şeyler yaptı o net ama bu kadar da değil bence.
Oyy kıyamam bu ağlamalarına. İşte bizde 12 tane vatan evladına üzülüyoruz diye derdimiz var sanıyoruz.