Buradaki suç tabii ki admindedir. Bunlar adminden gaz alıp kendilerini buranın sahibi gibi hissedip sonra adalet üniforması onlardaymış gibi istediğini yapabildiler ve hala da buna karşı çıkan olmadı.Az önce Eylem yoksa suçta yoktur dedi. O zaman kışkırtıcı mesajlarda yazmak serbest olmalı. Ceza sisteminde olmamalı. Tehdit edince de kışkırıyor insan, hakaret edincede.
Bu forumun adalet terazisi şaşmış. Daha doğrusu insanlar ellerinde yetki olması için kendi terazilerinin dengesini şaşırmış.![]()
Kim kime hangi itirafta küfür etmiş, kaçırdım ben olayı?![]()
Buradaki suç tabii ki admindedir. Bunlar adminden gaz alıp kendilerini buranın sahibi gibi hissedip sonra adalet üniforması onlardaymış gibi istediğini yapabildiler ve hala da buna karşı çıkan olmadı.
Ben burada iki gün önce bir yöneticiye "sazan gibi atlama" dediğim için hakaret cezası yedim. Hakaret olmamasına rağmen. Ama bu işler böyle ilerliyor, o yönetici sırf her zamanki gibi yetkisi dahilinde yırtındığı için bana hakedilmemiş bir ceza veriliyor. Keza Yiğit de üst üste kaç kere abartılı cezalar yedi. Ama biz açık açık özür dilenmemiş bir tehdite hala ceza verilmediği için burada hak aradığımız halde onların savunulabilir bir tarafı varmış demek. Bahaneye ihtiyacı olanın sebebi çoktur tabii.
Ne desem bilemedim. En iyisi boşvereyim her zamanki gibi.![]()
Küfürün ya da sansürlü hakaretin duyarı olmaz, asıl bunlara yeterince tepki gösterilmediği için sürekli aynı terbiyesizlikler yaşanıyor. Kimsenin bir başkasına hem de bir itiraf programında küfür etmeye hakkı yoktur. Saatler sonra editlenmiş olsa ne fark eder? Ben ağzıma geleni söyleyim sonra birkaç yıldız ile küfür-hakareti sembolleştireyim ve meydanda yayınlansın oh ne mutlu.
Hem de bir kadın üyeye karşı bu tür hakaretlerin yapılması ekstra olarak büyük terbiyesizlik. Yani “aman canım olan oldu” diye üstünü örtüp yok saymak bir yere kadar. Madem ki Forum huzuru diye bir kural var, bunu paramparça eden bu formata dair bu tür itirazların gelmesini de anlayışla karşılamnı bekliyorum.
Her şeyden önce aklım almıyor insanlar neden bu kadar kötü olabilir böylesine ölüm kalım döneminde, belki bir ay sonrayı görüp göremeyeceğimizin bile kesin olmadığı bir dönemde insanların vakit geçirmek için takıldığı şu ortamda Böylesine kin ve nefret dolu şeylerin olması mi acaba doğal Yoksa onlara karşı çıkmak mi duyar kasmak? Gerçekten çok ilginç.
İtiraf 2’de ****’lı sansürlü küfür vardı, yani söyleyeceğini söylemiş yıldız ile de vurgulanmış. Bu itirafın tam aksine unutulmasını değil gündemde kalması gerektiğini düşünüyorum, ki ancak böyle bir şeyler yapılabilir. Sürekli hafife alıp görmezden gelindiği sayesnde bu tür iğrenç hakaretleri söz konusu eder hale geldik 2020 senesinde. 2017 senesinde 2018 senesinde 2019 senesinde hep aynı şeyler. Artık bir yere kadar, eleştirmek tabi ki herkesin hakkı ama işin içine hakaret girince orada durulmak zorunda.
Ben de sana yakiştiramadım zatenİtiraf 4
Ben memleket sevdalısıyım, bunun altını çize çize söylüyorum. Her gittiğim yerde de bunu söylüyorum. Bu itirafı yaptığına göre beni tanımıyorsundur zaten çünkü çevremde çok mütevazı bir insan olarak bilinirim. Ayrıca Hande Yener'i de kişilik olarak hiç sevmem. Ne sorunun varsa gel yüzüme söyle.
Belki Hande Yener'den dolayı beni @Forumdash ile karıştırdın.![]()
Eyvallah Serhat'ım cansın.İTİRAF 2 | Yeter kardeşim şu @Dosi ile uğraşmayın artık ne kadar zavallısınız, bulmuşsunuz gül gibi kızı bir de çamur atıyorsunuz
İTİRAF 4 | Bir musallat olmadığınız @kerem kalmıştı o da oldu, zevk alıyorsunuz heralde insanların kültürlü oluşunu baltalamaktan
İTİRAF 5 | @Özgür üm kadar iyi niyetli biri var mı acaba bu dünya üzerinde çirkefini de al git forumdan@Aserat a da laf söyletmem yırtarım ağzını senin
İTİRAF 9 | Forumun olmazsa olmaz demirbaş isimlerine ( @Bully @kerem @Yiğitt @Forumdash @Özgür @Aserat @Dosi @xemrexxx ) tehlikeli demişsin de acaba bu saydığın isimler forumda olmasaydı sen burada olabilir miydin? Gereksiz herif
İTİRAF 20 | Eksik yazmışsın o tatlışların içinde bende varım
İTİRAF 21 | Bahsettiğin arkadaşla yarış içinde olmam için onu kaale almam gerekir ama öyle bir durum olmadığı için yarış içinde de değilim. Bazılarının memnunsuzlukları yüzünden konu açmaya ara verdim. Senin gibi fesatlar için vaktimi harcamaya değmeyeceğini anladım. İyi ki de bıraktım. Sefam olsun![]()
![]()
İTİRAF 28 | Bence sende gerçek kimliğini, bastırılmış duygularını açığa çıkart artık. Burada gizleyenler bir bir ortalığa döküldü hiçbiri zararda görmedi. Hadi yap bu iyiliği kendine![]()
Eyvallah melunum, sen de adamın hasısın.Bu ne böyle kaos, vahşet eksik olmamış itiraflardaBu kadar kinli olmayın la cidden değmez.
@Bully, @Tolstoyevski ve @Sherlock adam gibi adamlardırSanal düşmanlık yaratmaktan sıkılmadınız mı be
![]()
Bana zamanında açık açık 'dışkım" gibi iğrenç bir mesajda yazılmıştı ve ben bunu defalarca şikayet ettim, yetmedi @bazinga 'ya da Temmuz 2018'de özelden bazı meselere deyinip bu meseleye değindim ama o mesajı okudumu bilmiyorum.Küfürün ya da sansürlü hakaretin duyarı olmaz, asıl bunlara yeterince tepki gösterilmediği için sürekli aynı terbiyesizlikler yaşanıyor. Kimsenin bir başkasına hem de bir itiraf programında küfür etmeye hakkı yoktur. Saatler sonra editlenmiş olsa ne fark eder? Ben ağzıma geleni söyleyim sonra birkaç yıldız ile küfür-hakareti sembolleştireyim ve meydanda yayınlansın oh ne mutlu.
Hem de bir kadın üyeye karşı bu tür hakaretlerin yapılması ekstra olarak büyük terbiyesizlik. Yani “aman canım olan oldu” diye üstünü örtüp yok saymak bir yere kadar. Madem ki Forum huzuru diye bir kural var, bunu paramparça eden bu formata dair bu tür itirazların gelmesini de anlayışla karşılamnı bekliyorum.
Her şeyden önce aklım almıyor insanlar neden bu kadar kötü olabilir böylesine ölüm kalım döneminde, belki bir ay sonrayı görüp göremeyeceğimizin bile kesin olmadığı bir dönemde insanların vakit geçirmek için takıldığı şu ortamda Böylesine kin ve nefret dolu şeylerin olması mi acaba doğal Yoksa onlara karşı çıkmak mi duyar kasmak? Gerçekten çok ilginç.
Şarkıkarı güzel ama. Kremayı saymazsak.Ben de sana yakiştiramadım zaten![]()
Hala aynı itirafa vurgu yaparak tüm programı toptan gölge düşürüyorsun farkındaysan?
Ki orada sadece 2 yanlış ifade vardı ve 1-ni kaldırmışdım ama diğeri kalmıştı. Asla bir küfür de değildi o da, neden hala küfür deniliyor? Doğru ifade değildi.
Ayırca o kadar duyarlı arkadaşlar vardıysa hepsi de yönetimden ve accessleri var girer düzenlerlerdi. Hepsi de ilk anda girip bakmıştı konuya oysa ki.
Özellikle ikinci mesajı öyle yazmışsınki, gel seni de co-admin falan yapsınlar o zaman favori olarak harcanma.![]()
Sormana gerek yok, yazabilirsin.Bana zamanında açık açık 'dışkım" gibi iğrenç bir mesajda yazılmıştı ve ben bunu defalarca şikayet ettim, yetmedi @bazinga 'ya da Temmuz 2018'de özelden bazı meselere deyinip bu meseleye değindim ama o mesajı okudumu bilmiyorum.
14 ay sonra nihayet sildirtebildim mesajı. Bu mesaja bir kaç ay önce deyindiler ve herkesin cevabı "benim aktif olmadığim dönemmiş" ama ne hikmetse bana o zamanlarda ceza verilmişti, som cezamıda haziran 2018'te yemiştim. Ben bundan ne anlamalıyım? Şikayet edilen ben olunca herkes görev başında ama şikayet eden ben olunca yöneticiler 'forumda değil' mi?
@bazinga daha önceleri defalarca birşeyler yazmıştım sana. Eğer ilgileneceğim dersen ben sana yine(kanıtlayabileceğim) meselelerle gelmek istiyorum, @Bully sanada yazabilirim. Yönetimde görevlerini iyi kullamayıp, yetkilerini kullanarak bana yönelik mesaj değiştirmeler, bana lakap takilarak kışkirtmalar falan hepsini kanıtlarım ama şimdi siz zama aşımı dersiniz. Ben zamanında deyinmiştim bu meselelere ama kaale alınmadı.
Bana zamanında açık açık 'dışkım" gibi iğrenç bir mesajda yazılmıştı ve ben bunu defalarca şikayet ettim, yetmedi @bazinga 'ya da Temmuz 2018'de özelden bazı meselere deyinip bu meseleye değindim ama o mesajı okudumu bilmiyorum.
14 ay sonra nihayet sildirtebildim mesajı. Bu mesaja bir kaç ay önce deyindiler ve herkesin cevabı "benim aktif olmadığim dönemmiş" ama ne hikmetse bana o zamanlarda ceza verilmişti, som cezamıda haziran 2018'te yemiştim. Ben bundan ne anlamalıyım? Şikayet edilen ben olunca herkes görev başında ama şikayet eden ben olunca yöneticiler 'forumda değil' mi?
@bazinga daha önceleri defalarca birşeyler yazmıştım sana. Eğer ilgileneceğim dersen ben sana yine(kanıtlayabileceğim) meselelerle gelmek istiyorum, @Bully sanada yazabilirim. Yönetimde görevlerini iyi kullamayıp, yetkilerini kullanarak bana yönelik mesaj değiştirmeler, bana lakap takilarak kışkirtmalar falan hepsini kanıtlarım ama şimdi siz zama aşımı dersiniz. Ben zamanında deyinmiştim bu meselelere ama kaale alınmadı.
Teşekkürler canım.İTİRAF 2 | Yeter kardeşim şu @Dosi ile uğraşmayın artık ne kadar zavallısınız, bulmuşsunuz gül gibi kızı bir de çamur atıyorsunuz
İTİRAF 4 | Bir musallat olmadığınız @kerem kalmıştı o da oldu, zevk alıyorsunuz heralde insanların kültürlü oluşunu baltalamaktan
İTİRAF 5 | @Özgür üm kadar iyi niyetli biri var mı acaba bu dünya üzerinde çirkefini de al git forumdan@Aserat a da laf söyletmem yırtarım ağzını senin
İTİRAF 9 | Forumun olmazsa olmaz demirbaş isimlerine ( @Bully @kerem @Yiğitt @Forumdash @Özgür @Aserat @Dosi @xemrexxx ) tehlikeli demişsin de acaba bu saydığın isimler forumda olmasaydı sen burada olabilir miydin? Gereksiz herif
İTİRAF 20 | Eksik yazmışsın o tatlışların içinde bende varım
İTİRAF 21 | Bahsettiğin arkadaşla yarış içinde olmam için onu kaale almam gerekir ama öyle bir durum olmadığı için yarış içinde de değilim. Bazılarının memnunsuzlukları yüzünden konu açmaya ara verdim. Senin gibi fesatlar için vaktimi harcamaya değmeyeceğini anladım. İyi ki de bıraktım. Sefam olsun![]()
![]()
İTİRAF 28 | Bence sende gerçek kimliğini, bastırılmış duygularını açığa çıkart artık. Burada gizleyenler bir bir ortalığa döküldü hiçbiri zararda görmedi. Hadi yap bu iyiliği kendine![]()
İTİRAF 7 | İşte bu adam gibi olun. Zamanında birbirimizden belki nefret ettik, uzun süre konuşmadık ama bugün bana yaptığı itirafa bakın. Hiç kin tutmaz her seferinde aramızda hiç sorun yokmuş gibi mesaj atar. Konu açma yüzünden çok atışmışlığımız vardır ben o eski kaliteli rekabetlerimizi o kadar özlüyorum ki, şimdi forumda asla kaliteli bir rekabet ortamı yok konu açma konusunda malesef.
Aramız limoniyken bile bana her zaman yardımcı olmuş yol göstermiştir, yönetime gelmem için elinden geleni yapmıştır.. Daha yazılacak çok şey var ama burada bırakıyorum...
Aşkım duygular karşılıklı iyi ki varsın iyi ki forumdasın seni seviyorum@Yiğitt
Siz ne ara küstünüz de ne ara barıştınız.Ah çok teşekkür ederim. Dediğin gibi bir dönem aramız hiç iyi değildi belki ama ben o dönem yönetimdeyken sen hep bana yazardın, ben de hep yardımcı oldum. Yönetimden ayrıldım, olmayan yetkimle de yardımcı oldum. Senin kalbinin temizliğini biliyorum çünkü, olduğun gibi birisin. Senin gibi has insanlar lazım.
O rekabet ortamı efsaneydi, keşke dönebilsek o zamanlara... Hem eğleniyordum hem gerginlik oluyordu falan. Öyle zamanlar hep olmaz. Nice güzel forumda yıllara.![]()
Şuan biraz sinirliyim doğal olarak. Gece biraz geç vakitlerde her şeyi en ince ayrıntısı ve Ss'ler vesilesiyle paylaşacağım. Özelden Ss biraz sıkıntı oluyor ama deniyeceğim. Bazinga'ya yolladığım mesajları alıntılayincada olur galiba.Sormana gerek yok, yazabilirsin.![]()
Sende öyle bebeğimEyvallah Serhat'ım cansın.![]()
Atışsakta sevdiğim üyelerdensin tabiki savunacağımTeşekkürler canım.![]()
Özgür'ü koruyup beni harcamamışsın şaşırdım.
Siz ne ara küstünüz de ne ara barıştınız.Kaç yıldır forumdayım ama çoğu şeyden haberim yok.
![]()
Ahhh ben deŞarkıkarı güzel ama. Kremayı saymazsak.
Elektro Hande'yi özledim.![]()