TVen Bu Şarkı Benim 2.Sezon 1.Hafta (Eurovision Şarkıları)

İlk Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Dua Lipa Şarkıları

Oy: 4 13.3%
  • Eurovision Şarkıları

Oy: 13 43.3%
  • 80'ler

Oy: 12 40.0%
  • Almanca Rap

Oy: 1 3.3%

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Konu ziyaretçi akınına uğramış. Millet Eurovision'a aç, aç. :A

Daha 1 dakika önce 80 küsür ziyaretçi gözüküyordu şimdi birden 3 olmuş 80’i birden aynı anda terk etti galiba :A Bu ziyaretçi rakamlarını Google mu belirliyor ve ne kadar güvenilir acaba? İçlerinde robot vb. vardır illa Kİ? :A

Yok bana gelmedi mesaj :A Senin kesin dahil olman bu işe, herkes unutur sen unutmazsın :A
@kerem var, haleder o.
Benim kendime hayrım yok bu aralar, yinede baya içli dışlı oldum yarışma ile, bana trip atanlar oldu. İlk tartışmayı bile yaşadım dün🙄 özelden kuralları soranlarda oluyor kaç gündür .2. hafta sizin gibi olmak istiyorum :A(puan ayrıcalığım devam etmeli ama)

aboo şimdi baktımda en çok mesaj yazanda benim :F bununla 80 olacak 😱
Screenshot_20200321-142157.png

Daha 1 dakika önce 80 küsür ziyaretçi gözüküyordu şimdi birden 3 olmuş 80’i birden aynı anda terk etti galiba :A Bu ziyaretçi rakamlarını Google mu belirliyor ve ne kadar güvenilir acaba? İçlerinde robot vb. vardır illa Kİ? :A
Yok google ile alakalı değil. Bot olabilir içlerinde. :D Bilmiyorum cidden anlık değişim neden oldu. Ben 100 küsürken yakaladım.

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Yok google ile alakalı değil. Bot olabilir içlerinde. :D Bilmiyorum cidden anlık değişim neden oldu. Ben 100 küsürken yakaladım.
geçen ben forum oyunlarını uplattırdım ve genel tüm konuların bulunduğu yer hemen 341 falan oldu😊
ve üyelerin görünmeleri çok iyi, hangi konudaysak bi 10 dakika görünüyoruz, bu şekilde online listesine bakmadan kim nerelerde gezinmiş farkedebiliyorum :A benim çok işime yarıyor😎 ama bir çok kişi hangi konuda olduğunu gizlemiş o ayrı🙄

• Sinir Bozucu
Reactions: Tolstoyevski
@kerem var, haleder o.
Benim kendime hayrım yok bu aralar, yinede baya içli dışlı oldum yarışma ile, bana trip atanlar oldu. İlk tartışmayı bile yaşadım dün🙄 özelden kuralları soranlarda oluyor kaç gündür .2. hafta sizin gibi olmak istiyorum :A(puan ayrıcalığım devam etmeli ama)

Ekli dosyayı görüntüle 76492
İster istemez yarışmayı sahiplenmişsin demek ki :A Ben de eskiden baya dahil olurdum bu tarz yarışmalara ama şimdi çekildim köşeye, oylarımla destek olurum artık bundan sonra :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Konu ziyaretçi akınına uğramış. Millet Eurovision'a aç, aç. :A
Herkese özel mesaj kutucuğu açmak için 3 dakika beklemek gerekiyor. Bu soruna bir çözüm bulsan artık. :A

Playlistler de forumda görünmüyor artık, bununda icabına baksan fena olmaz. :D

@kerem var, haleder o.

Ekli dosyayı görüntüle 76492
İster istemez yarışmayı sahiplenmişsin demek ki :A Ben de eskiden baya dahil olurdum bu tarz yarışmalara ama şimdi çekildim köşeye, oylarımla destek olurum artık bundan sonra :A

@MayısKralı naptı hiçbir fikrim yok ama bu onun görevi. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi
Beni forumda yönetici sanıp daima özelden kurallar, konular, favorı üye olma kuralı soranlar bile oluyor :A 1 senedir özellikle. Demek ki forumuda sahipleniyorum :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Bana da özelden öyle bir puanlama daveti gelmedi ve gelmediği sürece de oy Kullanmak zor gibi duruyor :A
@MayısKralı naptı hiçbir fikrim yok ama bu onun görevi. :A
siz en iyisi son oy kullanmayı çarşamba yapın, bu gidişle yetiştiremezsiniz :A
hem pazartesi konuda aktif olamam🙄 bak 100 e gidiyor mesaj sayım. Benden mahrum kalacaksınız pazartesi ve salıları. Diğer günler olurum sonuç gecelerinde :Z @MasacRE

• Güldürdün
Reactions: kerem and MasacRE
siz en iyisi son oy kullanmayı çarşamba yapın, bu gidişle yetiştiremezsiniz :A
hem pazartesi konuda aktif olamam🙄 bak 100 e gidiyor mesaj sayım. Benden mahrum kalacaksınız pazartesi ve salıları. Diğer günler olurum sonuç gecelerinde :Z @MasacRE
Pazartesi, salı ne işin var :A

• Güldürdün
Yasak Elma + Hekimoğlu (ailecek izlediğimiz için telefonu elime çok almama laf atıyorlar. Ben de uslu duruyorum o günler:A
Sen bu sene Survivor'a sarmadın galiba, dizilerden yürüyorsun :A Ben hafta sonları bakıyorum arada ama konusuna pek uğrayamadım :A Sen de olsaydın Survivor'u yorumlardık :A

• Güldürdün
Sen bu sene Survivor'a sarmadın galiba, dizilerden yürüyorsun :A Ben hafta sonları bakıyorum arada ama konusuna pek uğrayamadım :A Sen de olsaydın Survivor'u yorumlardık :A
Aynen ben saldım yarışmayı ama arada pazarları denk geliyorum biraz. Dokunulmazlık yarışının sonlarını görüyorum genelde ve her seferinde yeni yüzler göruyorum yarışmada :F Tayfun iyi yarışıyordu gördüğüm kadarıyla ama elenmiş 😱

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Aynen ben saldım yarışmayı ama arada pazarları denk geliyorum biraz. Dokunulmazlık yarışının sonlarını görüyorum genelde ve her seferinde yeni yüzler göruyorum yarışmada :F Tayfun iyi yarışıyordu gördüğüm kadarıyla ama elenmiş 😱
Evet son yıllarda olduğu gibi devamlı sayı artıyor, daha azalma olmamıştır doğru düzgün :A Tayfun zayıftı ya, benim gönüllülerde ilk elenme adaylarımdandı, öyle de oldu :A

• Güldürdün
@MayısKralı na puanlarımı atdım. Çok iyi şarkılar vardı, maalesef 3 tanesi çok kötü recap süresi seçmişti ama yine de görmezden gelerek puan verdim.

MayısKralı senin içinde mi oylama kutusunu açmadı? 😱
Acaba Sabar ekibi olan @MasacRE @Tolstoyevski ve @MEnes 'in oylarıni ben toplayıp ulaştırsam mı :F ama önce ben kendiminkini ulaştırayım sonra sizden alayim. Sizin oylara göre oy değiştirdiğim denmesin :A herşey usülüne adaletli bir şekil yapılsın. @kerem

Bu bir kalkışmadır, gereken yapılacak... Gereken SABAR açıklaması bu akşam adaşım @MEnes tarafından ilgili konu üzerinden yapılacak.

@MEnes @Tolstoyevski @MasacRE