TVen Bu Şarkı Benim 2.Sezon 1.Hafta (Eurovision Şarkıları)

İlk Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Dua Lipa Şarkıları

Oy: 4 13.3%
  • Eurovision Şarkıları

Oy: 13 43.3%
  • 80'ler

Oy: 12 40.0%
  • Almanca Rap

Oy: 1 3.3%

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
MayısKralı senin içinde mi oylama kutusunu açmadı? 😱
Acaba Sabar ekibi olan @MasacRE @Tolstoyevski ve @MEnes 'in oylarıni ben toplayıp ulaştırsam mı :F ama önce ben kendiminkini ulaştırayım sonra sizden alayim. Sizin oylara göre oy değiştirdiğim denmesin :A herşey usülüne adaletli bir şekil yapılsın. @kerem
Ne diyorsun wey, hiçbir şey anlamadım. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
siz en iyisi son oy kullanmayı çarşamba yapın, bu gidişle yetiştiremezsiniz :A
hem pazartesi konuda aktif olamam🙄 bak 100 e gidiyor mesaj sayım. Benden mahrum kalacaksınız pazartesi ve salıları. Diğer günler olurum sonuç gecelerinde :Z @MasacRE
Yasak Elma Youtube'a yükleniyor zaten, sonra izlersin. :A

Sonuçları zaten 1 gün erteledik. Pazartesi açıklıyoruz işte. :A @MayısKralı

• Güldürdün
Ne diyorsun wey, hiçbir şey anlamadım. :A
diyorumki herkes sorup duruyor niye oylama kutusu açılmadı diye. @Tolstoyevski misal üşengeçtir. Kutu olmaması işine geliyor. Hazır hevesliyken puanları ben mi toplasam ve üstekki belirtiğin kişilerden:A olmadi sen topla bari.
Yasak Elma TV'den izleme şansım oluyor Ip tv ve ailemle birlikte. Oyüzden foruma sadece uğrarım kısa süreli durarak. Uzun sureli kalamıyorum🙄
Bıraktım, geldi mi Dosi hanım... :A
geldi ve aldım, ve ben yapacağım Şovu...

diyorumki herkes sorup duruyor niye oylama kutusu açılmadı diye. @Tolstoyevski misal üşengeçtir. Kutu olmaması işine geliyor. Hazır hevesliyken puanları ben mi toplasam ve üstekki belirtiğin kişilerden:A olmadi sen topla bari.
Yasak Elma TV'den izleme şansım oluyor Ip tv ve ailemle birlikte. Oyüzden foruma sadece uğrarım kısa süreli durarak. Uzun sureli kalamıyorum🙄

geldi ve aldım, ve ben yapacağım Şovu...
Ne Yasak Elma'ymış arkadaş. Bırak izleme bir bölüm işte. Youtube'a yükleniyor izlersin oradan. :A

@MayısKralı'na özelden etiket listesini atacağım tekrar. Bir gelsin de ona göre bir yol izleriz. :A

• Güldürdün
@MayısKralı dün o işle uğraşıyordu, seni unuttular galiba :A @kerem
aman bir kere yollanıldımı verin oy, hatırlatmayı beklemeyin :A
iki sunucu var, ben bulaşmayacağım hatırlatma işlerine 😎
@Dosi Zeynepcim bende DM almadım ama ilk jüri deneyimim olduğu için önemseyip hemen yolladım valla :) :)

• Harika
Ne Yasak Elma'ymış arkadaş. Bırak izleme bir bölüm işte. Youtube'a yükleniyor izlersin oradan. :A

@MayısKralı'na özelden etiket listesini atacağım tekrar. Bir gelsin de ona göre bir yol izleriz. :A
Yahu ailemle kalabalık izliyorum.. anla be, söyleniyorlar telefonu fazla elime alınca :F bu konuda 5 sayfa benim mesajım var aaaa biraz anlayış gösterin :( ben arada gelirim konuya ama zaten tüm yarışmacilar herkese teşekkur edip teesüf edecekleri için yokluğumu hissetmezsiniz fazla :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Yahu ailemle kalabalık izliyorum.. anla be, söyleniyorlar telefonu fazla elime alınca :F bu konuda 5 sayfa benim mesajım var aaaa biraz anlayış gösterin :( ben arada gelirim konuya ama zaten tüm yarışmacilar herkese teşekkur edip teesüf edecekleri için yokluğumu hissetmezsiniz fazla :A
Al Yasak Elma'nı da git. :A

Sıkıntı değil zaten, bize herşey okayy. :A

• Güldürdün
Oylarımızı hiç kimsenin hangi şarkıyı seçtiğini bilmeden kullandım. O yüzden için çok rahat. Hatta kim yarışmacı onu bile bilmiyorum.:A Herkese başarılar.
@kerem @MayısKralı kolay gelsin :A

• Harika
Reactions: kerem
  • Güldürdün
Reactions: Sherlock

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961