xBUGRAx
Emekli
2.04 - 3.04 arası dediydim ona ben bu videodan. Ay bir yüzüm gülmedi şu yarışmalardan.@MayısKralı'ın verilerine göre yaptım her şeyi.
2.04 - 3.04 arası dediydim ona ben bu videodan. Ay bir yüzüm gülmedi şu yarışmalardan.@MayısKralı'ın verilerine göre yaptım her şeyi.
Çünkü ciddiye almadığımı söylemen şaşırttı. Ha evet eğlence amacıyla katıldım ama ilk haftalardan da elenmek istemem. Sadece yıllardır jürilik yapa yapa yarışmacılar kadar ince düşünememişim olay bu.En son ki mesajın gayet ciddi ve şaka barındırmayan bir mesajdı. Ben ciddiye alsaydin derken orda o A emojisi var ve şaka olduğu belli ama senin cevabın bana 'sert' geldi.
Neyse uzatmaya gerek yok, 1 saate unutur giderim😊
Hallediyorum hemen.2.04 - 3.04 arası dediydim ona ben bu videodan. Ay bir yüzüm gülmedi şu yarışmalardan.
Senin şarkın fazla iyi, yanlış recaptan bile çok etkilenmeyecek kadar güçlü ama ben bir problem görmedim öncekinde😊2.04 - 3.04 arası dediydim ona ben bu videodan. Ay bir yüzüm gülmedi şu yarışmalardan.
Sağol canım oy veren oldu muydu.Hallediyorum hemen.
Adamı kemençe gibi çalmasını seviyorum.Senin şarkın fazla iyi, yanlış recaptan bile çok etkilenmeyecek kadar güçlü ama ben bir problem görmedim öncekinde😊
Hızına sağlık estağfurullah. Neyse bahanem hazır.
Ben vermiştim. Ama şarkı güzel zaten sıkıntı olmazdı.Sağol canım oy veren oldu muydu.
Hızına sağlık estağfurullah. Neyse bahanem hazır.
Başlığı değişÇok gelmedi oy
Ben verdim.Sağol canım oy veren oldu muydu.
Bunları mesaj kutularımıza atıp arada bir de hatırlatma yaparsanız daha iyi olur. Yoksa kesin unuturuz biz @MayısKralı @DosiBu Şarkı Benim 2. Sezon 1. Hafta oylaması başlamıştır!
Son oy kullanma tarihi: 23 Mart Pazartesi 21.00
Oyları @MayısKralı'na özel mesaj kutucuğundan gönderebilirsiniz.
- Sertab Erener - Everyway That I Can
- maNga - We Could Be The Same
- Şebnem Paker & Grup Etnik - Dinle
- Alexander Rybak - Fairytale
- Hadise - Düm Tek Tek
- Aysel & Arash - Always
- Lena - Satellite
- Ruslana - Wild Dances
- Athena - For Real
- Helena Paparizou - My Number One
- Verka Serduchka - Dancing Lasha Tumbai
- Buranowskije Babuschki - Party For Everybody
- Can Bonomo - Love Me Back
- Loreen - Euphoria
- Emmelie de Forest - Only Teardrops
- Secret Garden - Nocturne
- Duncan Laurence - Arcade
Bu Şarkı Benim 2020 1. Hafta Recapları
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.www.youtube.com
@kerem @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @Sherlock @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @anniegrant @Gizmen @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch
@MayısKralı dün o işle uğraşıyordu, seni unuttular galiba @keremBunları mesaj kutularımıza atıp arada bir de hatırlatma yaparsanız daha iyi olur. Yoksa kesin unuturuz biz @MayısKralı @Dosi
Yok bana gelmedi mesaj Senin kesin dahil olman bu işe, herkes unutur sen unutmazsın@MayısKralı dün o işle uğraşıyordu, seni unuttular galiba @kerem
aman bir kere yollanıldımı verin oy, hatırlatmayı beklemeyin
iki sunucu var, ben bulaşmayacağım hatırlatma işlerine 😎
@MayısKralı dün o işle uğraşıyordu, seni unuttular galiba @kerem
aman bir kere yollanıldımı verin oy, hatırlatmayı beklemeyin
iki sunucu var, ben bulaşmayacağım hatırlatma işlerine 😎