TVen Bu Şarkı Benim 2.Sezon 1.Hafta (Eurovision Şarkıları)

İlk Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Dua Lipa Şarkıları

Oy: 4 13.3%
  • Eurovision Şarkıları

Oy: 13 43.3%
  • 80'ler

Oy: 12 40.0%
  • Almanca Rap

Oy: 1 3.3%

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Oylarımı kullandım herkese başarılar. :Z Yalnız herkes klip veya canlı performans koyarken ben saf gibi sözlerinin olduğu videoyu koydum ve puan kaybettirir mi diye korkuyorum. :( Hadi ben dikkatli bakmadım bari biri söyleseydi ya al klibini koy diye. :A

Listenin tamamını dinledim. Eurovision'a çok hakimim ve buyüzden beni heyecanlandıran bir konsept oldu. Geçen sezon normal jüri gibi oyladığım için zorlanmıştım sıralamalarda.

son şarkı bende açılmadı. Edit: hal oldu 😊

Son 3lüm belli. En düşük puanı kime vereceğimi kesinleştirdim.

Tam puanım belli. Bana bazı kurallar verildi. Tam puan ve 1 puan sadece 1 şarkıya verebilirmişim :A Ben zaten tam paunı 1 taneye rezerve etmiştim.
2 tane aynı ayarda sevdiğim şarkı var. Onlarada güzel puanlarım gelecek.
bir şarkı varki hayal kırıklığı yaşadım, recabı çok yanlış kullanmış :( puanım hazırdı ama recapta batırdığı için puan kıracağım :( oylamamda belirtirim.
Bir başka şarkıda da puan kıracağım. O kişi okuyunca anlar, uyarımıza uymamış.

Başka biride yanlış video ile gelmiş.
Diğerlerinin puanlamalarına sonra karar vereceğim.
Kesin yanlış video benim. :(

• Beğendim
Reactions: Dosi
Oylarımı kullandım herkese başarılar. :Z Yalnız herkes klip veya canlı performans koyarken ben saf gibi sözlerinin olduğu videoyu koydum ve puan kaybettirir mi diye korkuyorum. :( Hadi ben dikkatli bakmadım bari biri söyleseydi ya al klibini koy diye. :A
Turkuazz sana önerdi ya :A 👇 hem studio istiyorum dedin hem de bize laf atıyorsun 😱
Bugün de hep sana çalışıyorum eskileri bulup sermelerde :A @Ahmed @Forumdash
Şunu paylaşsaydın aslında :D
Canlı performans bana biraz değişik geldi ve puan kaybı olmasın diye stüdyo kaydını tercih ettim. :D

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Turkuazz and Aserat
Turkuazz sana önerdi ya :A 👇 hem studio istiyorum dedin hem de bize laf atıyorsun 😱
Bugün de hep sana çalışıyorum eskileri bulup sermelerde :A @Ahmed @Forumdash
Bu canlı performans işte ve onu istemediğim için o videoyu koydum. Böyle bir klibi olduğunu erken fark etseydim de aşağıdaki videoyu koyardım. Ama insanların şarkıya göre oy vermesi lazım görüntüye göre değil ve bu nedenle düşük verecek olan varsa objektif değildir üzgünüm. :A

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Dosi and kerem
Bu canlı performans işte ve onu istemediğim için o videoyu koydum. Böyle bir klibi olduğunu erken fark etseydim de aşağıdaki videoyu koyardım. Ama insanların şarkıya göre oy vermesi lazım görüntüye göre değil ve bu nedenle düşük verecek olan varsa objektif değildir üzgünüm. :A

Senin paylaştığın klibi bende bugün bakınınca bulmuştum youtube de çok bulunuyor ama klibi bende sonra bulabildim yoksa sana yollardım :)

• Üzücü
Reactions: Aserat

Mayıs videoyu yollayınca şaşırmıştım zaten, söyleyecektim aslında ama çok geçti. Hemen oylamayı başlatmam gerekiyordu. :A

işini ciddiye alıp iyice araştırsaydın. Koskoca 24 saatin vardı araştırmak için :A hem ne demek şarkıya verilsin ama görüntüye verilmesin demek? Recap olsun, video olsun, hepsi etkili oluyor puanlarda. @Yiğitt 'e de dedik canlı performans yerine klibi tercih et diye. Hadise'ye hakim olduğumuz için video açmadan yorum yapabiliyoruz. Nerden bileyim senin gidip yazılı video seçtiğini? Bunu da oylama videosunda gördük.
kimi de recapta batırmış. Asıl ben bunu umursamayıp puan kırmasam objektif olmam. Çok kötü şarkı var, merak etme elenmezsin :A

• İlginç
Reactions: Aserat
işini ciddiye alıp iyice araştırsaydın. Koskoca 24 saatin vardı araştırmak için :A hem ne demek şarkıya verilsin ama görüntüye verilmeskn demek? Recap olsun, video olsun, hepsi etkili oluyor puanlarda. @Yiğitt 'e de dedik canlı performans yerine klibi tercih et diye. Hadise'ye hakim olduğumuz için video açmadan yorum yapabiliyoruz. Nerden bileyim senin gidip yazılı video seçtiğini? Bunu da oylama videosunda gördük.
kimi de recaota batırmış. Asıl ben bunu umursamayıp puan kırmasam objektif olmam. Çok kötü şarkı var, merak etme elenmezsin :A
Ciddiye aldım zaten ama başka işlerim de olduğu için o kadar üstüne düşemedim. Ayrıca kaç senedir yarışmacı olarak bulunuyorum ve o an aklıma da gelmedi.

Bizzat Eurovision jürisi olsak tamam da Youtube'a yüklenmiş klipler üzerinden puan veriyoruz ve görüntüler şarkının önüne geçmemeli bence. Ayrıca ben kendime iltimas falan istemiyorum bence tüm yarışmacıların böyle bir hakkı olmalı sonuçta bu bir strateji işi. :D

• Beğendim
Reactions: Dosi
Ciddiye aldım zaten ama başka işlerim de olduğu için o kadar üstüne düşemedim. Ayrıca kaç senedir yarışmacı olarak bulunuyorum ve o an aklıma da gelmedi.

Bizzat Eurovision jürisi olsak tamam da Youtube'a yüklenmiş klipler üzerinden puan veriyoruz ve görüntüler şarkının önüne geçmemeli bence. Ayrıca ben kendime iltimas falan istemiyorum bence tüm yarışmacıların böyle bir hakkı olmalı sonuçta bu bir strateji işi. :D
Tamam, ileriki haftakarda yorum yapmayacağım fazla videolara. Zaten o toplu mesajımda da isimler yazmak istemedim etki etmemek için.
bundan sonra videolarınızi paylaşırsınız,herkese beğeni atıp geçerim kenara. Yorumlarım puanlamamda olur.
Yarışma ilk başladığında da özelden öneri için kimse gelmesin diye belirtmiştim. Şimdide diyorumki bana konuda dahi sormayın şarkınız hakkındaki fikrimi. Gündüzde bana danışanlara cevap veriyorum diye tepki göstermiştin😊
Sonuçlarda görüşürüz:D

Tamam, ileriki haftakarda yorum yapmayacağım fazla videolara. Zaten o toplu mesajımda da isimler yazmak istemedim etki etmemek için.
bundan sonra videolarınızi paylaşırsınız,herkese beğeni atıp geçerim kenara. Yorumlarım puanlamamda olur.
Yarışma ilk başladığında da özelden öneri için kimse gelmesin diye belirtmiştim. Şimdide diyorumki bana konuda dahi sormayın şarkınız hakkındaki fikrimi. Gündüzde bana danışanlara cevap veriyorum diye tepki göstermiştin😊
Sonuçlarda görüşürüz:D
Ben onu şakasına yazmıştım sen beni gıcık ettin diye ben de gıcık etmek istemiştim yoksa istediğini yapabilirsin elbette çünkü jüri başkanısın. Ben aramızın iyi olduğunu düşünerek hep şakayla yaklaşıyorum (zaten :A koyuyorsam şaka yapıyorum demektir) ama farkında olmadan pot kırdıysam özür dilerim.

Kaldı ki fikir söylemene bir şey demiyorum çünkü dediğin gibi ben de sordum ve bu konuda hiçbir sorun yok. Sadece puana yönelik bu tarz söylemler biraz sıkıntı olabiliyor çünkü ben de çok yaşadım ve zamanında yüksek veririm dediklerime bir tık düşük verdiğim falan olmuştu. Ama o da senden değil karşı tarafın beklentisi yüzünden çıkan bir sıkıntı ve biraz da bunun yaşanmaması adına o mesajı yazdım. :D

Bu Şarkı Benim 2. Sezon 1. Hafta oylaması başlamıştır!

Son oy kullanma tarihi: 23 Mart Pazartesi 21.00

Oyları @MayısKralı'na özel mesaj kutucuğundan gönderebilirsiniz. :X
  1. Sertab Erener - Everyway That I Can
  2. maNga - We Could Be The Same
  3. Şebnem Paker & Grup Etnik - Dinle
  4. Alexander Rybak - Fairytale
  5. Hadise - Düm Tek Tek
  6. Aysel & Arash - Always
  7. Lena - Satellite
  8. Ruslana - Wild Dances
  9. Athena - For Real
  10. Helena Paparizou - My Number One
  11. Verka Serduchka - Dancing Lasha Tumbai
  12. Buranowskije Babuschki - Party For Everybody
  13. Can Bonomo - Love Me Back
  14. Loreen - Euphoria
  15. Emmelie de Forest - Only Teardrops
  16. Secret Garden - Nocturne
  17. Duncan Laurence - Arcade

@kerem @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @Sherlock @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @anniegrant @Gizmen @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch
Daha yeni baktım benim recap bu değildi nakarat yok. :A

• İlginç
Reactions: kerem
Ben onu şakasına yazmıştım sen beni gıcık ettin diye ben de gıcık etmek istemiştim yoksa istediğini yapabilirsin elbette çünkü jüri başkanısın. Ben aramızın iyi olduğunu düşünerek hep şakayla yaklaşıyorum (zaten :A koyuyorsam şaka yapıyorum demektir) ama farkında olmadan pot kırdıysam özür dilerim.

Kaldı ki fikir söylemene bir şey demiyorum çünkü dediğin gibi ben de sordum ve bu konuda hiçbir sorun yok. Sadece puana yönelik bu tarz söylemler biraz sıkıntı olabiliyor çünkü ben de çok yaşadım ve zamanında yüksek veririm dediklerime bir tık düşük verdiğim falan olmuştu. Ama o da senden değil karşı tarafın beklentisi yüzünden çıkan bir sıkıntı ve biraz da bunun yaşanmaması adına o mesajı yazdım. :D
En son ki mesajın gayet ciddi ve şaka barındırmayan bir mesajdı. Ben ciddiye alsaydin derken orda o A emojisi var ve şaka olduğu belli ama senin cevabın bana 'sert' geldi.
Neyse uzatmaya gerek yok, 1 saate unutur giderim😊