TVen Bu Şarkı Benim 2.Sezon 1.Hafta (Eurovision Şarkıları)

İlk Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Dua Lipa Şarkıları

Oy: 4 13.3%
  • Eurovision Şarkıları

Oy: 13 43.3%
  • 80'ler

Oy: 12 40.0%
  • Almanca Rap

Oy: 1 3.3%

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
En son ki mesajın gayet ciddi ve şaka barındırmayan bir mesajdı. Ben ciddiye alsaydin derken orda o A emojisi var ve şaka olduğu belli ama senin cevabın bana 'sert' geldi.
Neyse uzatmaya gerek yok, 1 saate unutur giderim😊
Çünkü ciddiye almadığımı söylemen şaşırttı. Ha evet eğlence amacıyla katıldım ama ilk haftalardan da elenmek istemem. Sadece yıllardır jürilik yapa yapa yarışmacılar kadar ince düşünememişim olay bu. :D

• Beğendim
Reactions: Dosi
2.04 - 3.04 arası dediydim ona ben bu videodan. :A Ay bir yüzüm gülmedi şu yarışmalardan. :A

Senin şarkın fazla iyi, yanlış recaptan bile çok etkilenmeyecek kadar güçlü ama ben bir problem görmedim öncekinde😊

• Harika
Reactions: xBUGRAx
Başlığı değiş :A
Benim oylar hazır, yorumumla birlikte yayınlarsın. Yarin gece yollarım. Yarın tekrar baştan dinleyip sıralamada değişiklik yapacakmıyım bakarım. Bana bile sürpriz oldu bazı şarkılar. En düşük veririm dediğim son 3ten kurtuldu, geçen sezona göre biri büyük sıçrama yaptı😊

• Beğendim
Reactions: MayısKralı
Bugün son kez videoları izleyip,oylarımı @MayısKralı na yolluyorum.
En yüksek puanım belli..Ama diğerleri için halen inzivadayım.
Bu arada değerli sunucular Puanlarımda yorumlarımda olucaktır;onlarıda eklemenizi rica ederim.
@kerem

#EvdeKal #EvdeHayatVar

Son düzenleme:
Bütün puanlarımı vermiş bulunmaktayım,kendimce açıklamalarınıda yaptım neden o puanı verdiğime dair;umarım düşük puan verdiklerim gönül koymazlar bana.
Herkese başarılar dilerim.

#EvdeKal #EvdeHayatVar

Bu Şarkı Benim 2. Sezon 1. Hafta oylaması başlamıştır!

Son oy kullanma tarihi: 23 Mart Pazartesi 21.00

Oyları @MayısKralı'na özel mesaj kutucuğundan gönderebilirsiniz. :X
  1. Sertab Erener - Everyway That I Can
  2. maNga - We Could Be The Same
  3. Şebnem Paker & Grup Etnik - Dinle
  4. Alexander Rybak - Fairytale
  5. Hadise - Düm Tek Tek
  6. Aysel & Arash - Always
  7. Lena - Satellite
  8. Ruslana - Wild Dances
  9. Athena - For Real
  10. Helena Paparizou - My Number One
  11. Verka Serduchka - Dancing Lasha Tumbai
  12. Buranowskije Babuschki - Party For Everybody
  13. Can Bonomo - Love Me Back
  14. Loreen - Euphoria
  15. Emmelie de Forest - Only Teardrops
  16. Secret Garden - Nocturne
  17. Duncan Laurence - Arcade

@kerem @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @Sherlock @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @anniegrant @Gizmen @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch
Bunları mesaj kutularımıza atıp arada bir de hatırlatma yaparsanız daha iyi olur. Yoksa kesin unuturuz biz :A @MayısKralı @Dosi

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: kerem and Dosi
@MayısKralı dün o işle uğraşıyordu, seni unuttular galiba :A @kerem
aman bir kere yollanıldımı verin oy, hatırlatmayı beklemeyin :A
iki sunucu var, ben bulaşmayacağım hatırlatma işlerine 😎

Bana da özelden öyle bir puanlama daveti gelmedi ve gelmediği sürece de oy Kullanmak zor gibi duruyor :A

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: MasacRE and Dosi