Çalışmaya devam diyor, iş çıkışı eve gidin diyor. Aslında işler dursa ekonomi bozulacak oda kötü.Yaniiii???????
Ekonomi vardı, sağlık için ne dedi başka.Gayet güzel açıklamalar yapıldı lakin tedbir amaçlı beklediklerimi bulamadım. Ekonomi Paketi gayet güzel düşünülmüş, etkili olacaktır.
Valla sokağa çıkma yasaği getirsen de bunlar yne buluyor bi yolunu Kişi başina polis koyucaksın başina ancak tedbiri alırsınGayet güzel açıklamalar yapıldı lakin tedbir amaçlı beklediklerimi bulamadım. Ekonomi Paketi gayet güzel düşünülmüş, etkili olacaktır.
Çok güldüm buna zaten.Valla sokağa çıkma yasaği getirsen de bunlar yne buluyor bi yolunu Kişi başina polis koyucaksın başina ancak tedbiri alırsın
Dua edin, tedbirinizi kendiniz alın dendi kısaca. Diyorum ya o konuda beklediğimi bulamadım...Ekonomi vardı, sağlık için ne dedi başka.
Ekonomik bakımından bişey beklemiyordum ama sokağa çıkma konusunda yine de bişeyler bekliyordumÇalışmaya devam diyor, iş çıkışı eve gidin diyor. Aslında işler dursa ekonomi bozulacak oda kötü.
Emeklilere prim ve maaş, konaklama ödemeleri ertelendi, büyük firmalara kokaylıklar
Maske ve kolonya verilecek yaşlılara.
Keşke 60 ve üstü kişilere sokağa çıkma yasağı edilse.
Ekonomi iyi olsun de yeter bunlara.Çok güldüm buna zaten.
Dua edin, tedbirinizi kendiniz alın dendi kısaca. Diyorum ya o konuda beklediğimi bulamadım...
Ekonomi iyi olsun de yeter bunlara.
Hijyen ürünlerinde KDV indirimi yapılabilirdi, elektrik-su-gaz konusunda indirime gidilebilirdi, esnaf için kira konusunda adımlar atılabilirdi....Ekonomik bakımından bişey beklemiyordum ama sokağa çıkma konusunda yine de bişeyler bekliyordum
Şimdi bu kapalı cafeler ne olacak.. Onlar için bir şey dedi mi.Hijyen ürünlerinde KDV indirimi yapılabilirdi, elektrik-su-gaz konusunda indirime gidilebilirdi, esnaf için kira konusunda adımlar atılabilirdi....
Ben duymadım...Şimdi bu kapalı cafeler ne olacak.. Onlar için bir şey dedi mi.
Bu kadar vahimse neden kendisini korunmuyor Maske yok eldiven yok!!! Konuşurken cıkarması gerekmiydi? Sanmıyorum.Açıklanan hiçbir karar beklenti karşılamadı. Maalesef biz virüsle ilgili bilimsel ve insani şeyler beklerken yine konu dine bağlandı. Kaç gündür susuyorum çünkü yorum yaparsam bana da Tolstoyevski gibi karamsar vs. dersiniz diye yorum yapmak istemedim ama süreç gördüğünüz gibi iyi yönetilmiyor bence. En basitinden açıklanan vakalar Amerika, Avrupa, Ortadoğu temaslıydı ama ne hikmetse ölen kişi Çin temaslı. Oysa 1 haftadır hiç Çin temaslı bir şey söylenmedi. Maalesef gizlenen şeylerin olduğunu düşünüyorum.
Son birkaç saattir Twitter’da dolaşan ama ne hikmetse sürekli silinen bir video var. Bu doktorun açıklamaları beni haklı çıkartıyor. Malesef beklediğimizden daha kötü gidiyor süreç.
O dediğin benim de aklıma geldi yani hiçbir şey yok ama videonun hem ekşi’de silinmesi hem de Twitter’da sürekli olarak silinmesi bir bir şeylerin saklandığına işaret gibi.Bu kadar vahimse neden kendisini korunmuyor Maske yok eldiven yok!!! Konuşurken cıkarması gerekmiydi? Sanmıyorum.
Talimatlara uyulması için dikkat çekici, baskıcı konuşma malasef. Çocuklara uygulanan yöntem bu
Paylaşan ve dağitanlar sonucta başima bela alirim diye siliyordur.O dediğin benim de aklıma geldi yani hiçbir şey yok ama videonun hem ekşi’de silinmesi hem de Twitter’da sürekli olarak silinmesi bir bir şeylerin saklandığına işaret gibi.
Açıklanan hiçbir karar beklenti karşılamadı. Maalesef biz virüsle ilgili bilimsel ve insani şeyler beklerken yine konu dine bağlandı. Kaç gündür susuyorum çünkü yorum yaparsam bana da Tolstoyevski gibi karamsar vs. dersiniz diye yorum yapmak istemedim ama süreç gördüğünüz gibi iyi yönetilmiyor bence. En basitinden açıklanan vakalar Amerika, Avrupa, Ortadoğu temaslıydı ama ne hikmetse ölen kişi Çin temaslı. Oysa 1 haftadır hiç Çin temaslı bir şey söylenmedi. Maalesef gizlenen şeylerin olduğunu düşünüyorum.
Son birkaç saattir Twitter’da dolaşan ama ne hikmetse sürekli silinen bir video var. Bu doktorun açıklamaları beni haklı çıkartıyor. Malesef beklediğimizden daha kötü gidiyor süreç.