🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

Bu arada CB , 20 bin öğretmen atayacağız dedi, ne alaka dedim.

2018-2020 yıllar arası Sağlık çalışanlarının ataması çok çok az oldu. Kolay atanan Hemşireler bile açıkta kaldı. Şuan sadece Ebelik daha kolay. Yani böyle bir vürüs zamanlarında sağlık ataması beklerdim, ama öğretmen dedi şaka gibi.

SON DAKİKA!

İpekyol, Boyner, YKM, Mavi ve Yargıcı Türkiye'deki mağazalarını geçici olarak kapatıyor. Ford ve Toyota da Türkiye'deki fabrikalarını geçici olarak kapatıyor.

• Beğendim
Reactions: cookies
Star spor haberlerinde heyecanlı heyecanlı David Villa'nın Fenerbahçe'ye transferini son dakika gelişmesi olarak duyurduğu günleri özlüyorum. :A

David Villa o zamanlar Valencia'da ve Avrupa'nın en gözde oyuncularından biriydi. Sonraki sene Barcelona'ya gitti. :D
İnanmak için inanılan transfer haberleri. :D

Bkz. Forlan bitti. Forlan Beşiktaş'ın futbolcusu. :A

Bakan Koca

61 YAŞINDA erkek bir hastamızı kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Bugün sonuçlanan testler, tedbirlerin çok zorunlu olduğunu gösteriyor. Tanı konup tedavilerine başlanan 93 YENİ VAKAMIZ var. Hasta sayımız 191’e ulaştı. Riskin önünü birlikte keselim.

Evden çıkmamayan devam.
İstanbul karantina olacak diyorlar. Şehri terk mi etsem.:(

• Beğendim
Reactions: cookies
Bir günde 100 vaka daha arttı ve bugün twitterda WhatsAppda dolanan video beni çok korkuttu. Umarım İstanbul çok kritik değildir.
İzlediniz mi @Harunnn60 @Yiğitt videoyu.:(
İstanbul da yatan hastalar var, hatta ünlü bir gezgin vardı o kartal hastanesinde tedavi görüyorum dedi. Ama kaç kişi yatıyor belli değil..:(

Bir günde 100 vaka daha arttı ve bugün twitterda WhatsAppda dolanan video beni çok korkuttu. Umarım İstanbul çok kritik değildir.
İzlediniz mi @Harunnn60 @Yiğitt videoyu.:(
İzledim maalesef, yalanlandı az önce...

Hükümet buraya kadar çok iyi getirdi, bundan sonrasını da aynı süratle devam ettirmeli. Sokağa çıkma yasağı ya da kamu/özel çalışanlar izinli sayılmalı.

11 Mart: 1
13 Mart: 5
14 Mart: 6
15 Mart: 18 (+12)
16 Mart: 47 (+29)
17 Mart: 98 (+51)

Maalesef geometrik patlama denen şey ile yüz yüzeyiz. En korkulan şey buydu. Bu gidişle önümüzdeki günler şunlara yakın olabilir toplam vaka sayıları

18 Mart: +160
19 Mart: +320
20 Mart: +500
21 Mart: +900
22 Mart: +1700
23-27 Mart: +3000
27-31 Mart: +5000

...

Karamsarlığımdan bile daha karanlık sonuçlar ile karşı karşıyayız, bu gidişle ay bitmeden beş haneli rakamlara ulaşıp üç haneli ölüm sayısına ulaşılması kaçınılmaz gözüküyor. Ama öğretmenlere atama yapılıp dua ve sabır ile bu işin üstesinden geleceğiz inşallah, AVM’lere devam, camilere devam. Sokağa çıkmak serbest.