🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

Emeklilerin Bayram parası Nisan başında ödeniyor!

Gayet güzel açıklamalar yapıldı lakin tedbir amaçlı beklediklerimi bulamadım. Ekonomi Paketi gayet güzel düşünülmüş, etkili olacaktır.

• Beğendim
Reactions: Harunnn60
Çalışmaya devam diyor, iş çıkışı eve gidin diyor. Aslında işler dursa ekonomi bozulacak oda kötü.

Emeklilere prim ve maaş, konaklama ödemeleri ertelendi, büyük firmalara kokaylıklar
Maske ve kolonya verilecek yaşlılara.

Keşke 60 ve üstü kişilere sokağa çıkma yasağı edilse.

• Beğendim
Reactions: Forumdash
  • Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: cookies and Yiğitt
Ekonomi Paket tamam güzel düşünülmüş, lakin tedbir amaçlı açıklamalar bekliyordum. Maçların erteleneceği konuşuluyordu, onu sanırım bakan açıklayacak. Çalışanlar en azından iki haftalık izinli sayılsaydı, madem üç haftayla sınırlıyoruz yardımcı olurdu. Kolonya ve maske dağıtımı da güzel düşünülmüş ama çok somut, dar açılı bir madde. Genel maddeler gerekliydi. Bu toplantıdan daha fazla şeyler bekliyordum diyeyim...

Çalışmaya devam diyor, iş çıkışı eve gidin diyor. Aslında işler dursa ekonomi bozulacak oda kötü.

Emeklilere prim ve maaş, konaklama ödemeleri ertelendi, büyük firmalara kokaylıklar
Maske ve kolonya verilecek yaşlılara.

Keşke 60 ve üstü kişilere sokağa çıkma yasağı edilse.
Ekonomik bakımından bişey beklemiyordum ama sokağa çıkma konusunda yine de bişeyler bekliyordum :X

• Beğendim
Reactions: Harunnn60
  • Beğendim
Reactions: Forumdash
Açıklanan hiçbir karar beklenti karşılamadı. Maalesef biz virüsle ilgili bilimsel ve insani şeyler beklerken yine konu dine bağlandı. Kaç gündür susuyorum çünkü yorum yaparsam bana da Tolstoyevski gibi karamsar vs. dersiniz diye yorum yapmak istemedim ama süreç gördüğünüz gibi iyi yönetilmiyor bence. En basitinden açıklanan vakalar Amerika, Avrupa, Ortadoğu temaslıydı ama ne hikmetse ölen kişi Çin temaslı. Oysa 1 haftadır hiç Çin temaslı bir şey söylenmedi. Maalesef gizlenen şeylerin olduğunu düşünüyorum.

Son birkaç saattir Twitter’da dolaşan ama ne hikmetse sürekli silinen bir video var. Bu doktorun açıklamaları beni haklı çıkartıyor. Malesef beklediğimizden daha kötü gidiyor süreç. :(

• Beğendim
Reactions: mrt-06 and Aserat
Açıklanan hiçbir karar beklenti karşılamadı. Maalesef biz virüsle ilgili bilimsel ve insani şeyler beklerken yine konu dine bağlandı. Kaç gündür susuyorum çünkü yorum yaparsam bana da Tolstoyevski gibi karamsar vs. dersiniz diye yorum yapmak istemedim ama süreç gördüğünüz gibi iyi yönetilmiyor bence. En basitinden açıklanan vakalar Amerika, Avrupa, Ortadoğu temaslıydı ama ne hikmetse ölen kişi Çin temaslı. Oysa 1 haftadır hiç Çin temaslı bir şey söylenmedi. Maalesef gizlenen şeylerin olduğunu düşünüyorum.

Son birkaç saattir Twitter’da dolaşan ama ne hikmetse sürekli silinen bir video var. Bu doktorun açıklamaları beni haklı çıkartıyor. Malesef beklediğimizden daha kötü gidiyor süreç. :(

Bu kadar vahimse neden kendisini korunmuyor (b) Maske yok eldiven yok!!! Konuşurken cıkarması gerekmiydi? Sanmıyorum.

Talimatlara uyulması için dikkat çekici, baskıcı konuşma malasef. Çocuklara uygulanan yöntem bu

• Beğendim
Reactions: Özgür
Bu kadar vahimse neden kendisini korunmuyor (b) Maske yok eldiven yok!!! Konuşurken cıkarması gerekmiydi? Sanmıyorum.

Talimatlara uyulması için dikkat çekici, baskıcı konuşma malasef. Çocuklara uygulanan yöntem bu
O dediğin benim de aklıma geldi yani hiçbir şey yok ama videonun hem ekşi’de silinmesi hem de Twitter’da sürekli olarak silinmesi bir bir şeylerin saklandığına işaret gibi.

O dediğin benim de aklıma geldi yani hiçbir şey yok ama videonun hem ekşi’de silinmesi hem de Twitter’da sürekli olarak silinmesi bir bir şeylerin saklandığına işaret gibi.
Paylaşan ve dağitanlar sonucta başima bela alirim diye siliyordur.
Videonun sonunda malzemeleri esirgiyor. Siz kullanmayın diyor. Durum bu kadar kötüyse neden esirgiyor onlar can değil mi? Üstelik bu kişiler sevise cıkıyormuş.

Yukardaki Çin olayı için sanırım sosyal mesafe denen bi konu var. 1 kişi 5 kişiye filan bulaştırıyor diye(yanliş olmasın). Bağlantı ancak öyle olur.

Aman hocam olur mu her şey muhteşem her şey çok güzel governmentimiz süteci çok iyi idare etti biz dünya lideriz bakanımız muhteşem şeffaf bak sesi de titredi hem kesin her açıkladığı rakam doğrudur aksi düşünülemez teklif dahi edilemez. Karamsarlık yaratmayın olumsuz düşünmeyin ki virüs “Oha adamlara bak sürekli pozitif düşünüyor, bunların ülkesine bulaşmayalım” desin. Yaşlılara kolonya ve maske de dağıtalacağına göre zaten konu kapanmıştır çok şükür atlattık bu süreci ne İtalyası! Biz Almanya’dan Güney Kore’ den bile daha iyiyiz daha iyi idare ettik sabr ve dua ile üstesinden kalktık, 500 kişi mi? 5 kişi dersin konu kapanır bu sayede asla İtalya olmayız asla İspanya olmayız maşallah elhamdulillah subhnallah. Pozitif olun pozitif, içinizden 109 kere “pozitif” kelimesini tekrar eden bu illete yakalanmaz maşallah. Subhanallah. İnsanların içini karartmayın, boşverin gerçeği merçeği. Sabır ve dua ile virüs lobisinin de tahtını yıkacaz evelllah.