✨ Dosi’nin Forumdaki 5.Yıldönümü Kutlu Olsun! ✨

Geçen sene erkek temsilciyi Esc'ye yolladık diye @MasacRE acayip içlenmişti, tonla laf etti ve bu sene bizde tam 3 tane kadını Esc'ye yolluyoruz :Z Hadi iyisin Utku Bey :A

Şarkıya gelince başta yadırgamıştım ama dinledikçe hoşuma gitti. Geçen seneki şarkımıza kilise şarkısı demiştim. Bu ondan daha iyi. Jürilerden tam puan bekliyoruz :A
Bu arada önceleri şarkımız belli olunca konusunu açmayı planlamıştım ama hazır köşeme çekilmişken, hiç bulaşmayayim. Mesaj olarak tanıtayım şarkımızı :A Umarım beğenirsiniz. İlk 10 garanti :A
@MEnes @kerem @xemrexxx @Sherlock @Tolstoyevski @Turkuazz @Silinmiş Üye @batuhankaralar @Forumdash @dreamy @vadikızı @Silinmiş Üye @alperuz @Aserat @serhatt @The_Erinch

Enerjisi yüksek bir şarkıymış ya dinleyince enerji veriyor insana sevdimm :Z

• Harika
Reactions: Dosi
Çok teşekürler :bhr: sonra döneceğim konuya. Öncelikle @xemrexxx ye laf yetiştireyim :A bu arada sherif ne alaka? :A ve zeyno adaşim mı 😱 şey adaşımla bir mesele olmuştu :A @MEnes @Sherlock
unuttuklarından @kerem (bana fazladan hediye getirmen gerekiyor, malum 35binler kulübüme yetişmedin :A @MasacRE sendende ayni şekilde (sende beni kandırmıştın :A )
@Forumdash @dreamy @eskici sizleride unutmuş Tols :A şuan bende unutmuş olabilirim kişileri :A
Evet bu konuda toplu bir hediye teslimi yapmak şart oldu artık :A Ayarlayacağım o işi merak etme :A (ayarlamadı)

• Sinir Bozucu
Evet bu konuda toplu bir hediye teslimi yapmak şart oldu artık :A Ayarlayacağım o işi merak etme :A (ayarlamadı)
parantez 😱
ama sana güveniyorum, parantesi haksız çıkarırsın:Z yalnız bu hafta ayarla, haftaya olmayabilirim 🙄

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Geçen sene erkek temsilciyi Esc'ye yolladık diye @MasacRE acayip içlenmişti, tonla laf etti ve bu sene bizde tam 3 tane kadını Esc'ye yolluyoruz :Z Hadi iyisin Utku Bey :A

Şarkıya gelince başta yadırgamıştım ama dinledikçe hoşuma gitti. Geçen seneki şarkımıza kilise şarkısı demiştim. Bu ondan daha iyi. Jürilerden tam puan bekliyoruz :A
Bu arada önceleri şarkımız belli olunca konusunu açmayı planlamıştım ama hazır köşeme çekilmişken, hiç bulaşmayayim. Mesaj olarak tanıtayım şarkımızı :A Umarım beğenirsiniz. İlk 10 garanti :A
@MEnes @kerem @xemrexxx @Sherlock @Tolstoyevski @Turkuazz @Silinmiş Üye @batuhankaralar @Forumdash @dreamy @vadikızı @Silinmiş Üye @alperuz @Aserat @serhatt @The_Erinch
Videonun kapağında görüp hiç açmadım şarkıyı. Ben kadın gönderin derken bunları kastetmemiştim :(

• Güldürdün
O zaman daha yüksek olasılıklı bir temennide bulunayım :A İnşallah corona virüsü dolayısıyla iptal ederler yarışmayı :A
Yarışma umrumda değil ama kazanan 'annelerimiz', biz umursamıyoruz virüsü gidip yarışacağız demiş ilk ropörtajda :A

• Güldürdün
İptal edilirse nasıl yarışacaklar :A
Yarışmaya katılmayın demelerine vermişler o cevabı. Bence herkesin ülkelerindeki sahne performanslarıni yayınlatıp oylatsınlar. Kimsede oralara gitmez :A canlı yayınla bağlanirlar birbirlerine ülkelerinde :A herşeyin çaresi var yani :A

• Güldürdün
Yarışmaya katılmayın demelerine vermişler o cevabı. Bence herkesin ülkelerindeki sahne performanslarıni yayınlatıp oylatsınlar. Kimsede oralara gitmez :A canlı yayınla bağlanirlar birbirlerine ülkelerinde :A herşeyin çaresi var yani :A
Her şeyin bir usulü vardır ya, öyle yaparlarsa tadı kaçar yarışmanın :A En güzeli bu sene iptal edilsin, bu arada İsveç de düşünüp yaptığı hatanın farkına varıp diğer ablayı koysun yarışmaya :A

• Güldürdün
Her şeyin bir usulü vardır ya, öyle yaparlarsa tadı kaçar yarışmanın :A En güzeli bu sene iptal edilsin, bu arada İsveç de düşünüp yaptığı hatanın farkına varıp diğer ablayı koysun yarışmaya :A
1 puanla kaybetmesi acı olmuş ama ne yapılsin, Haticeye değil, neticeye bakmış ülkemiz :A

• Güldürdün