Peki tercümanlık, öğretmenlik gibi bölümleri niye tercih etmedin? İstemedin mi puan mı yetmedi. İstediğin bölüm bu muydu.Yani ilk sınavım çok iyiydi, dil testinde yanlışlarım biraz fazlaydı o biraz notumu etkiledi. Ama okuldan baya yüksek bir puan geldi. Ailem şehir dışında okumamı istemedi onların yanında okuyorum işte
Soyadımın kısaltması önemli bir anlamı yokNickin neden alperuz? Behçet Uz ile bir akrabalık var mı?
19 durmuyorsun bu arada.
Öğretmenlik istiyordum puanım şehir dışına yetiyordu ama ailem istemedi, zaten 2. tercihim olan edebiyat üzerine okumaya başladım. Eğer iyi bir ortalama yaparsam yatay geçiş yapmayı düşünüyorum bakalım zamanı gelsinPeki tercümanlık, öğretmenlik gibi bölümleri niye tercih etmedin? İstemedin mi puan mı yetmedi. İstediğin bölüm bu muydu.
Ya bana da öğretmenliği çok önerdiler ama birlerine bir şey anlatabileceğimi düşünmüyorum ve kötü öğretmenlerin nasıl tepki aldığını da biliyorum. Gerçi iş anlatmakla da bitmiyor ya neyse. Senin isteme nedenin neydi.Öğretmenlik istiyordum puanım şehir dışına yetiyordu ama ailem istemedi, zaten 2. tercihim olan edebiyat üzerine okumaya başladım. Eğer iyi bir ortalama yaparsam yatay geçiş yapmayı düşünüyorum bakalım zamanı gelsin
Bence iyi bir insansın çok da yorum yapamıyorum çünkü forumda sadece konu açtığını görüyorum kimseyle bir muhabbetine hiç denk gelmedim, forumla daha çok kaynaş bence sadece konu açmakla olmaz. Yorumum bu kadarBenim hakkımda ne düşünüyorsun merak ettin.
Çocukları seviyorum, yeterli bir sebep miYa bana da öğretmenliği çok önerdiler ama birlerine bir şey anlatabileceğimi düşünmüyorum ve kötü öğretmenlerin nasıl tepki aldığını da biliyorum. Gerçi iş anlatmakla da bitmiyor ya neyse. Senin isteme nedenin neydi.
Saçma bir soru oldu değil mi.Çocukları seviyorum, yeterli bir sebep mi
Şöyle söyleyeyim bence fazla açık sözlüsün, aslında bu kötü bir şey değil ama sen biraz yorum yaparken kırıcı olabiliyorsun. Herkesin yorumuna saygı duyarım genelde, senle birkaç kez bu kon üzerine tartışmıştk hatta Yasak Elma'yı hiç bilmeden yorum yapoyorsun beni sinir ediyorsun bak Elite izleyen insansın izlesen seveceksin gömüp durma dizimi Gerçekten düşündüğün gibi bir dizi değil vall bak. Bu kadar yorumum, bi de Yasak Elma'yı izle yaniBenim hakkımda ne düşünüyorsun?
İstanbul'da en çok nerelere gidiyorsun nereleri seviyorsun?Ulan vicdansızlar hepiniz bu anı mı bekliyordunuz yetişemedim bi ara sorularınıza
Takip mi edeceksin hayrola.İstanbul'da en çok nerelere gidiyorsun nereleri seviyorsun?
Bu sorudan bunu mu çıkardın fesatlıkta nirvanasınTakip mi edeceksin hayrola.
İlk iki cümlem genel işte sonra da diziye eleman topladım ne var sankiYasak Elma'yı izlemiyorum ama hiç izlemedim de diyemem, sonuçta denk geliyorsun bir şekilde ve ilk bölümlere ben bir iki sahnede olsa bakarım dizilerde. Bu diziye de bakmıştım, yani izlemediğim şeyler konusunda yorum yapmıyorum. Neyse herkes farklı açılardan bakabilir ama sadece Yasak Elma üzerinden almışsın beni, genel bir yorum yapsan iyiydi.
İstanbul'da gezemiyorum, çok kalabalık yerleri sevmiyorum çünkü. Çok fazla gitmediğim yer o yüzden bu soruya tam cevap veremeyeceğimİstanbul'da en çok nerelere gidiyorsun nereleri seviyorsun?
Karşı cinsHemcinsin mi, karşı cins mi?
Ay atla m4'e git üsküdara oradan boğaza, kıymetini bilmiyorsun istanbul'un 😱İstanbul'da gezemiyorum, çok kalabalık yerleri sevmiyorum çünkü. Çok fazla gitmediğim yer o yüzden bu soruya tam cevap veremeyeceğim
Her şey beklenir senden.Bu sorudan bunu mu çıkardın fesatlıkta nirvanasın
Sen de mi bütün gün evde oturmayı sevenlerdensin.İstanbul'da gezemiyorum, çok kalabalık yerleri sevmiyorum çünkü. Çok fazla gitmediğim yer o yüzden bu soruya tam cevap veremeyeceğim