FF Sorgu Odası - Hafta 82 - Sorgudaki İsim: alperuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alperciğime soru sormak için laptopu açtım;
@alperuz
1: Başka bir bölümde okumak ister miydin?
2:En sevdiğin çizgi film karakteri hangisi?
3:Kardeşlerin var mı?
4:Çay mı? Kahve mi?
5FOobilerin neler?
6:Keşkelerin var mı?
7:Müzik ruhun gıdasımıdır sence?
8:Kinci misin?
9pLlatonik aşka inanır mısın?
10:Ve forumun en çok tercih edilen; soru sormadım demek için sorulan sorusu Benim Hakkımda Ne Düşünüyorsun?

Haydi kolay gelsin :) Seviyorum seni:bhr:

• Beğendim
Reactions: alperuz
@alperuz Bhnd? Alıştım bu soruyu sormaya :A
Sana sormak istediğim başka bir soru var ama az çekiniyorum :A Bir ara bizim mekanda soracağım. @serhatt 'a duyabilir o soruyu sorun değil :A
Sor be niye çekiniyorsun :Z
Seviyorum seni de çok tatlı bir insansın. İnsanlara yaklaşımını çok seviyorum. İyi niyetini kimseye suistimal ettirtme ama, insanlar bu konuda acımasız olabiliyor :(

• Harika
  • Beğendim
Reactions: The_Erinch and Dosi
Sor be niye çekiniyorsun :Z
Seviyorum seni de çok tatlı bir insansın. İnsanlara yaklaşımını çok seviyorum. İyi niyetini kimseye suistimal ettirtme ama, insanlar bu konuda acımasız olabiliyor :(
Teşekkür ederim düşüncelerin için, seninle sohnet herzama keyifli :Z
suistimal ettirildi defalarca ama yinede bildiklerimden şaşmadım😊

o soruyu yok yok burada cidden soramam. Diğer yerde sorduğumda anlarsın :A :A

• Güldürdün
Hoşbuldum aşkom :love1:İstanbul'da ailemle yaşıyorum. 19 yaşındayım, Haliç Üniversitesi'nde burslu Amerikan Kültürü ve Edebiyatı okuyorum. Parlak falan değilim, göbeğim var :A Spora başlayacağım inşallah.
Ooo süper bölümmüş okulda iyi, nerde oturuyorsun :A

Sana sarkıntılık etmemden korktuğun için öyle dediğini biliyorum...

• Güldürdün
1: İsterdim, bölümü bitirince 2. üniversite okuma planım var. Açıköğretim okumak falan. 30'uma kadar okuyayım diyorum :A
2: Ya ben çizgi film çok severim hala bile izlerim. Şu an düşünüyorum Winnie the Pooh kesin ben. Aynı açlık malesef bende de var :F
3: 2 abim var, ikisiyle de aramda 20 yaş var. Tekne kazıntısıyım ben.
4: Kesinlikle çay. Karadenizliyim zaten ben, dünyada şu soruya çay diyecek nadir insanlardanımdır. Kahve olacaksa da üçü bir arada olsun :A
5: Dizi izlemeyi, resim yapmayı, sinemaya gitmeyi, alışveriş yapmayı (giy-çıkar kısmı hariç:A) falan severim
Kitap okumayı keza.
6: Herkes gibi malaesef var...
7: Ya ben müzik özürlüsüyüm çok kültürsüzüm bu konuda ama eğlenceli şeyler dinlemeyi çok severim.
8: Yani evet :A
9: Platonik 2 kez aşık oldum. Çok kötü bir şey, Allah düşmanımın başına versin :F
10: Erinç abicim ben seni çok sevdim, çok kibar bir insansın. Mantıklı konuşan, saygılı ve hoşgörülü birisin bence.

• Harika
Reactions: The_Erinch
Söz üniden açılmışken merak ettim sınav netlerin nasıldı. :A
Yani ilk sınavım çok iyiydi, dil testinde yanlışlarım biraz fazlaydı o biraz notumu etkiledi. Ama okuldan baya yüksek bir puan geldi. Ailem şehir dışında okumamı istemedi onların yanında okuyorum işte :A

• Beğendim
Reactions: Aserat
@alperuz üşenmeden hepsine cevap yazdığın için teşekkür ederim.
Hakkımdaki düşünceler için çok teşekkür ederim. İyi ki tanımışım seni :love1:
Sonra gene soruLARIM :) ile döneceğim şimdi Survivor izliyeyim :X

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...