Fav10 Sorgu Odası'nda yeni hafta!
Odada bu hafta da yeni üyelerimizden @alperuz var!
Kendisine 1 hafta boyunca bu konudan sorular sorabilirsiniz
Derbi heyecanı daha canımdan çıkmadı.81 Erinç abiydi, 82. Hafta olacak. @S.G.A.T.
Benim ilk baştan sona izlediğim dizi Pis Yedili. Yaşım gereği gençlik dizisi olarak onu izlemeyi tercih etmiştim doğal olarak Neyse işte Eda'nın oradaki karakteri "Cimbom"a bayıldım ben. Atarlı giderli falan, öyle sevdim. Daha sonra kendisini araştırdıkça Eda'yı da sevmeye başladım. Kendisini 9 yıldır takip ediyorum yani, ben de yeri çok ayrıy
Eda Ece hayranlığın Yasak Elma'da mı başladı, yoksa daha öncesinde var mı? Merak ettim.
torun torbaya karışmana ramak var, hala bhndKız bhnd?
Seni çok eğlenceli buluyorum, çok kafa dengi bir insana benziyorsun. Çok sevdiğim bir insan tipisin. Dha çok görmek isterim seni forumdaKız bhnd?
Hoşbuldum aşkom İstanbul'da ailemle yaşıyorum. 19 yaşındayım, Haliç Üniversitesi'nde burslu Amerikan Kültürü ve Edebiyatı okuyorum. Parlak falan değilim, göbeğim var Spora başlayacağım inşallah.Aşkım hoşgeldin odaya @alperuz
Nerede yaşıyorsun? Nerde, ne okuyorsun? Kaç yaşındasın? Parlak mısın? bunlarla başlayalım
Sen de mi dilcisin. 😱Hoşbuldum aşkom İstanbul'da ailemle yaşıyorum. 19 yaşındayım, Haliç Üniversitesi'nde burslu Amerikan Kültürü ve Edebiyatı okuyorum. Parlak falan değilim, göbeğim var Spora başlayacağım inşallah.
Olm benim konu niye sabit değil Ne derbiymişDerbi heyecanı daha canımdan çıkmadı.
İstanbul'da ailemle yaşıyorum. 19 yaşındayım, Haliç Üniversitesi'nde burslu Amerikan Kültürü ve Edebiyatı okuyorum. 2.sınıf öğrencisiyim. Öyle yaniNeden Eda Ece diyecektim ama cevaplamışsın zaten. @alperuz bari kendinden bahset biraz ne okuyorsun nerde yaşıyorsun, kaç yaşındasın vs.
Uyuzun tekisin Şaka, ben seviyorum seni ve yorumlarını. Bazen boğazlamak da istediğim oluyor ama olsunAslında daha önce diğer konuda söylemiştin ama yine de sorayım BHND? @alperuz
Evet malesef. Valla canım çıktı bu edebiyatı Allah kahretsinSen de mi dilcisin. 😱
@alperuz @bazinga @Tolstoyevski @xemrexxx @emreemreu @-potterhead- @Çiğdem @denizz19 @takas @sokak sanati @destere @Yiğitt @Polat Şaşmaz @xBUGRAx @Fks14 @Maskeli Fedai @Forumdash @Harunnn60 @Aserat @vadikızı @Maskeli Fedai @Yakamoz-Asi @BesaleT @serhatt @Billy Kane @Dosi @mrt-06 @Bully @pompy @Arslan Bey @cookies @XanTier @yatutarsa @HeisenBerg @haluk792 @Yiğitt @Ahmed @-KADİR- @DarkLegenD @MasacRE @batuhankaralar @Maskeli Fedai @hayret bi şey @ozgur2113 @Hachiko @BuraK @Since2011 @GunesinOglu @Turkuazz @papuleoo @MayısKralı @Maskeli Fedai @YıldırıM @kerem @Sherlock @The_Erinch @Silinmiş Üye @Danger UA! @MEnes @Titanium @dreamy @Mr.At @mesmeso61 @ozmoturk @tolgab @yigit_00 @Tzira @dizimedya @Gizmen @Jonsnow @ömer karataş @Canol @soo @Emre Ozansoy @12.Adam @adventurous @anniegrant @offensive @kerim yavuz @alperuz @Emin Özaltun @armandos @emrecnn @Gizmen @Thequeer
Futbol sevmeyenlere de bir kaç seçenek sunmamız lazım di mi.Hocam bu ne hız?
Edebiyat nasıl bilmiyorum ama benimle aynı alanda yürüyen birini daha görmek güzel oldu. Malum Türkiye'de o kadar popüler değil çünkü.Evet malesef. Valla canım çıktı bu edebiyatı Allah kahretsin