Neden dediğimi de anlamadın tabi o kırmızıladığın yeri. Neyse zaten uyuyacaktım dediğin gibi iyi geceler...Tamam zamanını almayız artık.
İyi geceler
Neden dediğimi de anlamadın tabi o kırmızıladığın yeri. Neyse zaten uyuyacaktım dediğin gibi iyi geceler...Tamam zamanını almayız artık.
İyi geceler
Şu forumda benim kaderim galiba, kimse benle teke tek tartışmıyor, herkes arkadaşını etiketleyip toplu bir şekilde laf atıyor ama unutmayın ki "bana hiç birşey olmaz"
Tam anlayamamış oluşunu gece oluşuna veriyorumKan dondurucu bir mesaj... Ne adaşım, ne ben böyle bir şeye ihtiyaç duymayız Dosi hanım. Bunu biliyor olmanız gerekirdi...
Sonradan o dissleri geri alacaksın neden dediğimi anlayınca ama hadi neyse kızgınlığına veriyorum...Tam anlayamamış oluşunu gece oluşuna veriyorum
Tam anlayamamış oluşunu gece oluşuna veriyorum
verilen dissi geri almıyorum artik. Güle güle kullansın. Seninde son mesajın berbattı.Enes'ler çok zeki mahlukatlar Dosi hanım, her şeyi anlarlar...
o laf çok kırıcı geldi bana ve üstüne @Sherlock dalga geçti. Bravo👏Sonradan o dissleri geri alacaksın neden dediğimi anlayınca ama hadi neyse kızgınlığına veriyorum...
Halbuki alakası yok kırıcılıkla veya düşündüğün şeyle... Benim sana düşündüğün tarzda bir cümleyi kurmamın mümkün olmadığını bilmen gerekirdi...o laf çok kırıcı geldi bana ve üstüne @Sherlock dalga geçti. Bravo👏
öyle diyorsan öyledirHalbuki alakası yok kırıcılıkla veya düşündüğün şeyle... Benim sana düşündüğün tarzda bir cümleyi kurmamın mümkün olmadığını bilmen gerekirdi...
Güzel gönderme sevdim...öyle diyorsan öyledir
verilen dissi geri almıyorum artik. Güle güle kullansın. Seninde son mesajın berbattı.
Sana da iyi geceler Sherlock
o laf çok kırıcı geldi bana ve üstüne @Sherlock dalga geçti. Bravo👏
Gönderme mi anlamana sevindim ki senden beklenen bir şey zatenGüzel gönderme sevdim...
Ama artık bu sefer gidiyorum gözlerim kapanıyor... Yarın anlatırım o mesajı.
o an ki o hissiyatta haliyle gıcık kaptım mesaja 🙄 Ne derler saman alevi gibidir sinirim, çabuk geçiyor ve o dissleri geri almayacağım ama, o an ki hissiyatın bedeli olsunAmacımızın kırıcı olmak veya onun gibi bir şey olmadığını biliyorsundur diye düşünüyorum, bizi o kadar tanımışsındır herhalde. Ben olsam bizim yazdığımız ve içerisinde " " şundan olan hiçbir cümleyi ciddiye almazdım. Ama yine de sen bilirsin tabii. İyi geceler.
E tabi aksi düşünülemezdi zaten.Gönderme mi anlamana sevindim ki senden beklenen bir şey zaten
o an ki o hissiyatta haliyle gıcık kaptım mesaja 🙄 Ne derler saman alevi gibidir sinirim, çabuk geçiyor ve o dissleri geri almayacağım ama, o an ki hissiyatın bedeli olsun
'' adamdır adaşım, '' olmadan yaşanmaz...Amacımızın kırıcı olmak veya onun gibi bir şey olmadığını biliyorsundur diye düşünüyorum, bizi o kadar tanımışsındır herhalde. Ben olsam bizim yazdığımız ve içerisinde " " şundan olan hiçbir cümleyi ciddiye almazdım. Ama yine de sen bilirsin tabii. İyi geceler.
Bahaneye gel 😱 Bunu mu buldun bula bula? Bu sözlere inansa inansa anca 👇E tabi aksi düşünülemezdi zaten.
Zaten gıcık kapman için yaptım yoksa niye yapayım. Baktım biraz üstüme oynuyorsun bende üstüne oynadım hahahaha. Alma zaten orda kalsın mis gibi 3 tane diss.
'' adamdır adaşım, '' olmadan yaşanmaz...
@SherlockBahaneye gel 😱 Bunu mu buldun bula bula? Bu sözlere inansa inansa anca 👇
sadece 3 diss tek mi attım? 😱 az atmışım🙄
Yalnız neden yazdığımı daha açıklamadım. Mesajın içeriğini ve anlamını da.Bahaneye gel 😱 Bunu mu buldun bula bula? Bu sözlere inansa inansa anca 👇
sadece 3 diss tek mi attım? 😱 az atmışım🙄
Gıcık kapman içindi dedin ya? Ben mi yanlış anladim gıcık kapmam için olan kısım yoksa öyle değildir lafınamıydı?Yalnız neden yazdığımı daha açıklamadım. Mesajın içeriğini ve anlamını da.
O kelime oyunu ise çok kan dondurucuydu, keşke yapmasaydın...
Yok ona değildi. Kırmızıyla işaretlediğin cümleye ve onun sonrasındaki kısımlaraydı. Yani hatta dün genel olarak bir kısımdan sonra yazdığım tüm mesajlar o amaçlaydı... Ama o kırmızıyla işaretlediğin cümlede bilinçli bir gönderme vardı onu anlamadın sen...Gıcık kapman içindi dedin ya? Ben mi yanlış anladim gıcık kapmam için olan kısım yoksa öyle değildir lafınamıydı?
Amacım kanının donmasıydı zaten o kelime oyununda