18 Şubat 2020 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Diğer (Lütfen belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    21
Yine harika reyting almişiz @Yiğitt :A Dün öyle gazlamiştin ki yorumunda korkarak girdim konuya ama survivor az bişey artış:A

E tabi ki bunu ikimiz de biliyoruz. :A O yüzden dediğin gibi orta yolda buluşup olaysız dağılmak en mantıklısı. :A Varsın aldığım 1 diss olsun yapacak bir şey yok. :A
ya gündüz ben gezerken tramvaylara binerken yorum yazıyordum sana ve bunu görmüştüm ama o an durağa yetiştim ve indim derken unutmuşum :A bildirim trafiğimde yoğundu :A sen şimdi diss isteyebilirim deyince geldi aklıma çünkü bu mesajda yemiş olduğun dissin sana nekadar ağır geldiğini belli etmiş oldun :A

aynen unutmuyorum işte :A @Sherlock
ortak yolu bulabilirdik ama yukarda yine sinir ettin :A
Yine bir şeyi unutmayıp saatler geçtikten sonra mesaja geri dönüş yapacak. :A İlginç, ben bile unuttum ne yaptığımı... :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Sherlock
ya gündüz ben gezerken tramvaylara binerken yorum yazıyordum sana ve bunu görmüştüm ama o an durağa yetiştim ve indim derken unutmuşum :A bildirim trafiğimde yoğundu :A sen şimdi diss isteyebilirim deyince geldi aklıma çünkü bu mesajda yemiş olduğun dissin sana nekadar ağır geldiğini belli etmiş oldun :A

Enes'ler ortak yol bulmaz Dosi hanım, alternatif bir yol inşa ederler ve oradan giderler...

• Güldürdün
Reactions: Dosi and MEnes

Bu ortamda diss yemişim veya yememişim sence gerçekten umursar mıyım... Ben burada zamanın kontrolü üzerine felsefik konuşmalar yapıyorken hem de... :A @Sherlock sen söyle adaşım umursar mıyım... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Sherlock
Bu ortamda diss yemişim veya yememişim sence gerçekten umursar mıyım... Ben burada zamanın kontrolü üzerine felsefik konuşmalar yapıyorken hem de... :A @Sherlock sen söyle adaşım umursar mıyım... :A

Kesinlikle umurunda dahi olmaz adaşım, hatta bir gün öncesine geri dönüp @Dosi hanımın attığı diss'i geri çektirirsin ve sonra 33 saat sonrasına gidip o diss'i @Dosi hanıma bizzat atarsın. Ardından günümüze geri dönüp kahveni yudumlayarak bu yaşananların gerçekleşmesini izlersin... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and MEnes
Kesinlikle umurunda dahi olmaz adaşım, hatta bir gün öncesine geri dönüp @Dosi hanımın attığı diss'i geri çektirirsin ve sonra 33 saat sonrasına gidip o diss'i @Dosi hanıma bizzat atarsın. Ardından günümüze geri dönüp kahveni yudumlayarak bu yaşananların gerçekleşmesini izlersin... :A
Düşününce bir diss için bu kadar uğraşmaya değmez bile belki de. :A Çok daha önemli işlerim varken hele... :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Şu forumda benim kaderim galiba, kimse benle teke tek tartışmıyor, herkes arkadaşını etiketleyip toplu bir şekilde laf atıyor ama unutmayın ki "bana hiç birşey olmaz"

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and MEnes
Şu forumda benim kaderim galiba, kimse benle teke tek tartışmıyor, herkes arkadaşını etiketleyip toplu bir şekilde laf atıyor ama unutmayın ki "bana hiç birşey olmaz"
Sen ciddi misin bunu yazarken, gerçekten benim tartışırken herhangi birine ihtiyacım olduğunu düşünerek mi yazdın bu mesajı... Vaaaay beeee... :A

• Olmamış
Reactions: Dosi
Yukarda alıntıladım ya onun mesajını :Z ben desteksiz konuşmam, bi öğrenemediniz😎 @MEnes
Hayır seninle uğraşacak zamanım olmadığı için geçiştirme cevaplar yazıyorum sen de ciddiye alıp orta yolu bulma isteğim olduğunu düşünüyorsun, ahahahahahaha. :A Hiç bir şekilde haksız olmadığımdan eminim o konuda... :A

• Olmamış
Reactions: Dosi
Sen ciddi misin bunu yazarken, gerçekten benim tartışırken herhangi birine ihtiyacım olduğunu düşünerek mi yazdın bu mesajı... Vaaaay beeee... :A
Konu Dosi olunca olasılıği yüksek :A Benle tek uğraşmayı yapamiyorsunuz :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Hayır seninle uğraşacak zamanım olmadığı için geçiştirme cevaplar yazıyorum sen de ciddiye alıp orta yolu bulma isteğim olduğunu düşünüyorsun, ahahahahahaha. :A Hiç bir şekilde haksız olmadığımdan eminim o konuda... :A
Tamam zamanını almayız artık.
İyi geceler

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Sherlock and MEnes