Diss isteyeceğini pek sanmıyorum, ay dur, senin bir bildirimin vardı sankı günduz. Gidip bulayımBilmem belki evet belki hayır...
Yine bir şeyi unutmayıp saatler geçtikten sonra mesaja geri dönüş yapacak. İlginç, ben bile unuttum ne yaptığımı...Diss isteyeceğini pek sanmıyorum, ay dur, senin bir bildirimin vardı sankı günduz. Gidip bulayım
ya gündüz ben gezerken tramvaylara binerken yorum yazıyordum sana ve bunu görmüştüm ama o an durağa yetiştim ve indim derken unutmuşum bildirim trafiğimde yoğundu sen şimdi diss isteyebilirim deyince geldi aklıma çünkü bu mesajda yemiş olduğun dissin sana nekadar ağır geldiğini belli etmiş oldunE tabi ki bunu ikimiz de biliyoruz. O yüzden dediğin gibi orta yolda buluşup olaysız dağılmak en mantıklısı. Varsın aldığım 1 diss olsun yapacak bir şey yok.
Yine bir şeyi unutmayıp saatler geçtikten sonra mesaja geri dönüş yapacak. İlginç, ben bile unuttum ne yaptığımı...
ya gündüz ben gezerken tramvaylara binerken yorum yazıyordum sana ve bunu görmüştüm ama o an durağa yetiştim ve indim derken unutmuşum bildirim trafiğimde yoğundu sen şimdi diss isteyebilirim deyince geldi aklıma çünkü bu mesajda yemiş olduğun dissin sana nekadar ağır geldiğini belli etmiş oldun
aynen unutmuyorum işte @Sherlock
ortak yolu bulabilirdik ama yukarda yine sinir ettin
Bu ortamda diss yemişim veya yememişim sence gerçekten umursar mıyım... Ben burada zamanın kontrolü üzerine felsefik konuşmalar yapıyorken hem de... @Sherlock sen söyle adaşım umursar mıyım...ya gündüz ben gezerken tramvaylara binerken yorum yazıyordum sana ve bunu görmüştüm ama o an durağa yetiştim ve indim derken unutmuşum bildirim trafiğimde yoğundu sen şimdi diss isteyebilirim deyince geldi aklıma çünkü bu mesajda yemiş olduğun dissin sana nekadar ağır geldiğini belli etmiş oldun
aynen unutmuyorum işte @Sherlock
ortak yolu bulabilirdik ama yukarda yine sinir ettin
Bu ortamda diss yemişim veya yememişim sence gerçekten umursar mıyım... Ben burada zamanın kontrolü üzerine felsefik konuşmalar yapıyorken hem de... @Sherlock sen söyle adaşım umursar mıyım...
Düşününce bir diss için bu kadar uğraşmaya değmez bile belki de. Çok daha önemli işlerim varken hele...
Düşününce bir diss için bu kadar uğraşmaya değmez bile belki de. Çok daha önemli işlerim varken hele...
E yani bunlar basit işler, amacımız makineyi daha devasa şeyler için kullanmak...Doğru dedin, senin makinenin gazını böyle şeyler için israf etmeye gerek yok sanki.
Ortak yola o da istekliydi. Ortaliğı karıştırma gitEnes'ler ortak yol bulmaz Dosi hanım, alternatif bir yol inşa ederler ve oradan giderler...
Bu ortamda diss yemişim veya yememişim sence gerçekten umursar mıyım... Ben burada zamanın kontrolü üzerine felsefik konuşmalar yapıyorken hem de... @Sherlock sen söyle adaşım umursar mıyım...
Şu forumda benim kaderim galiba, kimse benle teke tek tartışmıyor, herkes arkadaşını etiketleyip toplu bir şekilde laf atıyor ama unutmayın ki "bana hiç birşey olmaz"
Sen ciddi misin bunu yazarken, gerçekten benim tartışırken herhangi birine ihtiyacım olduğunu düşünerek mi yazdın bu mesajı... Vaaaay beeee...Şu forumda benim kaderim galiba, kimse benle teke tek tartışmıyor, herkes arkadaşını etiketleyip toplu bir şekilde laf atıyor ama unutmayın ki "bana hiç birşey olmaz"
Hayır seninle uğraşacak zamanım olmadığı için geçiştirme cevaplar yazıyorum sen de ciddiye alıp orta yolu bulma isteğim olduğunu düşünüyorsun, ahahahahahaha. Hiç bir şekilde haksız olmadığımdan eminim o konuda...Yukarda alıntıladım ya onun mesajını ben desteksiz konuşmam, bi öğrenemediniz😎 @MEnes
Hiç sorma yoldaşım biz nelerle uğraşıyoruz o diss diyor...Bundan adaşımın haberi var mı... @MEnes
Konu Dosi olunca olasılıği yüksek Benle tek uğraşmayı yapamiyorsunuzSen ciddi misin bunu yazarken, gerçekten benim tartışırken herhangi birine ihtiyacım olduğunu düşünerek mi yazdın bu mesajı... Vaaaay beeee...
Ben herkesle uğraşırım ama tamamen istek olması lazım...Konu Dosi olunca olasılıği yüksek Benle tek uğraşmayı yapamiyorsunuz
Tamam zamanını almayız artık.Hayır seninle uğraşacak zamanım olmadığı için geçiştirme cevaplar yazıyorum sen de ciddiye alıp orta yolu bulma isteğim olduğunu düşünüyorsun, ahahahahahaha. Hiç bir şekilde haksız olmadığımdan eminim o konuda...