18 Şubat 2020 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Diğer (Lütfen belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    21
O iş bende tatlım :A

ENDER ARGUN.jpg

• Sinir Bozucu
  • Harika
Reactions: Aserat and Dosi
Zirvenin sarsılmaz sahibi Hekimoğlu tebrikler. :Z

Öğretmen çarşamba olsun ya Hekimoğlu'yla birebir aynı kitleye hitap ediyor. Kardeş kardeş geçinip gitsinler. :(

• Beğendim
Reactions: cookies
EDHO ve Hekimoğlu tebrikler :Z

Survivor daha iyi gitmiş düne göre ve Ramo'yu yarışın dışına itmiş.

Öğretmen kesinlikle Çarşamba olmalı bu sonuçlardan sonra.

• Olmamış
  • Beğendim
Reactions: mrt-06 and Aserat
siz önce diğer hedeflerinizi alt edin :A hem benden size ekmek çıkmaz :A ben tartışma modunu hisettiğim an aman boşver gitsin havasına giriyorum :A :A
Hayır o videoyu nereden buldun ki? 10 yıl öncesi ne alaka? :A

Neyse söylediğimi geçmişe giderek doğruladığın teşekkür ederim. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Survivor resmen yarışın dışına itmiş Ramo’yu, Survivor bu sene çok daha iyi gidecek anlaşılan. Ramo’nun boş veya hareketsiz bölüm yayınlama şansı yok bu saatten sonra, işi zor.

Öğretmen kesinlikle Çarşamba günü yayınlanmalı, FOX 19:00 - 23:00 arası full Fatih Portakal yayınlasın. Riske hiç gerek yok. :A

Hekimoğlu ve EDHO baya iyi gidiyorlar, EDHO böyle giderse 10 sezon sürecek. :A

EDHO ve Hekimoğlu tebrikler :Z

Survivor daha iyi gitmiş düne göre ve Ramo'yu yarışın dışına itmiş.

Öğretmen kesinlikle Çarşamba olmalı bu sonuçlardan sonra.
Zirvenin sarsılmaz sahibi Hekimoğlu tebrikler. :Z

Öğretmen çarşamba olsun ya Hekimoğlu'yla birebir aynı kitleye hitap ediyor. Kardeş kardeş geçinip gitsinler. :(
Size inat Salı yayınlayacağız. Zaten Med-MF yapımları şu ana kadar hep Salı yayınlanmıştı. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Hayır o videoyu nereden buldun ki? 10 yıl öncesi ne alaka? :A

Neyse söylediğimi geçmişe giderek doğruladığın teşekkür ederim. :A
Seray Kaya Huzur Sokağı diye yazdım ilk o geldi :A Kendisini ilk orda görüp beğenmemiştim oyunculuğunu, Gülünse Yeter'de eh işte ama Kadın'da mükemelleşti😊

• Harika
Reactions: kerem
Size inat Salı yayınlayacağız. Zaten Med-MF yapımları şu ana kadar hep Salı yayınlanmıştı. :A
Sanırım kanal da öyle düşünüyor ama bunu düşünürken Survivor'ı hesap etmediler bence :A Kadın'ın yerini dolduralım kafası hüsranla sonuçlanabilir :A Ayrıca her şeyin bir ilki vardır :A

Bir de Hekimoğlu ile kitleleri benzer, Çarşamba yayınlanması mantıklı olur. Ve Çarşamba boş günüm, o gün yayınlanırsa rahatlıkla izleyebilirim. :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: kerem and Aserat