Herzaman ki halim 😎 arada patlama yapiyorumOkudum döktürmüşsün
yardıma ihtiyacın olursa @alperuz u çağırirsin, birlikten kuvvet doğar
Reyting sonuçları konuya eklendi.
@Aserat @Çiğdem @xBUGRAx @mrt-06 @serhatt @Yiğitt @Bully @Özgür @xemrexxx @kerem @Dosi @denizz19 @vadikızı @alperuz @Forumdash @Sherlock @Turkuazz @MasacRE @MEnes @batuhankaralar @dreamy @mesmeso61 @Ahmed @S.G.A.T. @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Harunnn60 @RevaN @Emre Ozansoy @Hachiko @ozmoturk @offensive @emreemreu @soo @sherifbasha100 @The_Erinch @12.Adam @yigit_00 @12.Adam @Maskeli Fedai @cookies @YıldırıM @EnveR
Hayır o videoyu nereden buldun ki? 10 yıl öncesi ne alaka?siz önce diğer hedeflerinizi alt edin hem benden size ekmek çıkmaz ben tartışma modunu hisettiğim an aman boşver gitsin havasına giriyorum
EDHO ve Hekimoğlu tebrikler
Survivor daha iyi gitmiş düne göre ve Ramo'yu yarışın dışına itmiş.
Öğretmen kesinlikle Çarşamba olmalı bu sonuçlardan sonra.
Size inat Salı yayınlayacağız. Zaten Med-MF yapımları şu ana kadar hep Salı yayınlanmıştı.Zirvenin sarsılmaz sahibi Hekimoğlu tebrikler.
Öğretmen çarşamba olsun ya Hekimoğlu'yla birebir aynı kitleye hitap ediyor. Kardeş kardeş geçinip gitsinler.
Seray Kaya Huzur Sokağı diye yazdım ilk o geldi Kendisini ilk orda görüp beğenmemiştim oyunculuğunu, Gülünse Yeter'de eh işte ama Kadın'da mükemelleşti😊Hayır o videoyu nereden buldun ki? 10 yıl öncesi ne alaka?
Neyse söylediğimi geçmişe giderek doğruladığın teşekkür ederim.
Sanırım kanal da öyle düşünüyor ama bunu düşünürken Survivor'ı hesap etmediler bence Kadın'ın yerini dolduralım kafası hüsranla sonuçlanabilir Ayrıca her şeyin bir ilki vardırSize inat Salı yayınlayacağız. Zaten Med-MF yapımları şu ana kadar hep Salı yayınlanmıştı.
Yap yap lazım aradaHerzaman ki halim 😎 arada patlama yapiyorum
Yapımları değil yapımı çünkü hatırladığım kadarıyla bir tek malum dizi salı yayınlandı az sakin.Size inat Salı yayınlayacağız. Zaten Med-MF yapımları şu ana kadar hep Salı yayınlanmıştı.
Yerleri değiştik bugün Emre Akbaba’m.
İticilikte zirvedesiniz..Aynen Ömer'im.
İticilikte zirvedesiniz..
Çatla ve kıskan.İticilikte zirvedesiniz..