Zey TV Diss Savaşları - Özel Bölüm ( Başvuru)

Benim bütün dislerim organik bir kere :A Bileğimin hakkıyla aldım o disleri ben :A
hmm tamam
ismail-abi-gif-14.gif

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
En son ki bölümümüz şu linkte ? Diss Savaşları 8. Bölüm - Oyun İçinde Oyun

1 yıllık aradan sonra Diss Savaşları -Özel Bölüm başvurusu için karşınizdayız.

Bir zamanlar eğlencesine ben @MasacRE ve @MEnes 'in tatlı rekabetiyle mesaj olarak başlayıp zamanla konuya ve yarışmaya dönen bu etkinlikte sıra Özel bir bölüme geldi.

Herkesin bildiği gibi Şubat 2019'dan itibaren forumumuz yenilenince artık disa sayılarımız sıfırlanıp,başkasının diss sayılarını da göremediğimiz için yarışmamıza mecburi ara vermiştik. Yeni yıla özel bir bölümle tekrar karşınızda olacağız.

Diss yemeyi seven herkesi yarışmacı olarak bekliyoruz :Z
Tek yapmanız gereken, başkalarının damarına 'tatlı' yoldan basıp diss kapmak ve zamanı gelince vereceğim tarihte bana ekran resmi ile diss sayınızı özelden belirteceksiniz. Yeni bölümde hepimizin diss sayılarını açıklayıp birinciyi açıklayacağım.

Şimdiden yarışmada olacak isimler şunlar:
kemik kadromuzdan
@Dosi
@MasacRE
@MEnes
@denizz19
@DarkLegenD

Aramıza yeni katılacak belli olan yarışmacılarımız:
@S.G.A.T.
@Sherlock
@Turkuazz
@Forumdash
@Silinmiş Üye

Ocak ayının ilk haftası yeni bölümle karşınızda olmaya çalışacağız :Z
Benimde hoşuma gitti :Z @Dosi katılırım

• Harika
Reactions: Dosi
Mekanımizdaki mesajına cevap vereyim:
1 ayda kimimiz 10 diss alirken kimisi 60 küsür alıyordu. Şimdi durum çok vahim. Bir sürü kişi 1 sene olmasına rağmen 50yi bile
zor görebilir :A
(Edit: Herkesi etiketliyorum, yarışmamız hakkımda ufak bilgilendirme olarak görün :A)

Yukardaki listede 600 küsür diss benim forum hayatım boyunca aldığım diss'ti ve parantez içi olan 145 rakamı ise bir önceki bölümden yeni bölüme kadar aldığım dissti (galiba 2 ayın dissleriydi) Yani biz normalde toplam dissleri değil, 1 aydan diğer aya toplanan dissleri hesapladık ama şimdi sistem yeni diye toplam ile baslayacağız :D
Anlaşıldı mı şimdi? :A

Bak bu da @MasacRE ile ilk rekabette başladığımız dönemlerden:
Ekli dosyayı görüntüle 74028

sonra Masacre hırs yapıp bana fark attı, ben eskiciden bile daha az diss'e sahiptim:
Ekli dosyayı görüntüle 74029

Sonra ben hırs yapıp Masacre'yi geçtim :F

@MEnes @Silinmiş Üye @denizz19 @S.G.A.T. @Turkuazz @DarkLegenD @Sherlock
Dediğim gibi 3.dunya savaşini başlatır bu zirvede yer almak için:A

• Güldürdün
Bir öncekine katılmamıştım sanırım, unutkan bir birey olduğum için tam olarak hatırlayamıyorum tabii. Ama mevzuyu biliyorum, sorun yok. :A

Katılalım bakalım Dosi hanım. :A Elimizden geldiğince leşlik yaparız ve diss yemeye çalışırız. :A @Dosi

• Harika
Bir öncekine katılmamıştım sanırım, unutkan bir birey olduğum için tam olarak hatırlayamıyorum tabii. Ama mevzuyu biliyorum, sorun yok. :A

Katılalım bakalım Dosi hanım. :A Elimizden geldiğince leşlik yaparız ve diss yemeye çalışırız. :A @Dosi
Yılbaşı günü hatırlatırım diss sayını bana iletirsin (aman şuan ifşa etme:A)

Bir sonraki bölüm olursa disslerimizin toplamı değil, ocaktan o süreye kadar olan dissleri hesaplarız :A Bir kaç ayda bir yapilabilir anca. Eskiden forum aktifken bir ayda aldığımız dissleri şimdi ancak 1 yılda alıyoruz :F

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
@Tolstoyevski yarışmacı olmak istiyormusun?
Diss sayın illaki vardır. Senin yorumların bazen tuhaf olabiliyor nede olsa :A

Beğenmedim butonuyla yarışmacı arkadaşlara boş katkı sağlamak daha iyi gibi duruyor, keyifli kırmızılar :A

• Güldürdün