Etiketliyi farketmeyip etiketsizi es geçmemen ilginçEvet fark ettim ismimi etiketsiz yazdığını ama asıl öyle daha fazla dikkat çekti.![]()
Genelde senin gibi üşengeçler sadece etiket oldumu tepki verir. Bundan dolayı şaşırdım ben
Etiketliyi farketmeyip etiketsizi es geçmemen ilginçEvet fark ettim ismimi etiketsiz yazdığını ama asıl öyle daha fazla dikkat çekti.![]()
O konudaki mesajları okuyorsam etiketli etiketsiz kaçırmam, detaycılık bunu gerektirir...Etiketliyi farketmeyip etiketsizi es geçmemen ilginç![]()
Genelde senin gibi üşengeçler sadece etiket oldumu tepki verir. Bundan dolayı şaşırdım ben![]()
Hadi ordan, baya bi kaçırdığın oluyorO konudaki mesajları okuyorsam etiketli etiketsiz kaçırmam, detaycılık bunu gerektirir...Bildirimlere de en kötü ihtimal tepki veririm, kaçırdıklarım çoook nadirdir.
![]()
Yani baya bi demek sanki bi tık abartı gibi...Hadi ordan, baya bi kaçırdığın oluyor
Masacre ve Sherlock daha bu konuyu görmediler. Onların goygoyu olmayan bir konudaki mesajları okuman daha bi ilginç geldi bana![]()
Cevabında sıvama işine yer verebilirdin, ne bileyim konumu falan sıvayabilirdin ama unuttum, sen anca kendini sıvarsınYani baya bi demek sanki bi tık abartı gibi...Haklısın onlar olmadan tüm mesajları okumam da ilginç olmuş biraz ama öyle boşluğuma geldi sanırım.
![]()
Nerede o benim eski dis sayılarım ya. Şimdi baktım da epey komik bir dis sayım varSenin rakibin @Silinmiş Üye ve @MEnes ha bir de @S.G.A.T. olabilir. Askerdeydi yılın yarısında ve geleli daha 1000 mesaj tek yazmış. artık o 1000 mesajın kaçında diss yedi bilemeyiz ama bu 2 haftada hırs yapabilir. aaaa dur dur benim sayemde herşeyi bilen ördek diye bir konu vardı orda resmen disslerin alasını kaptı 😱 😱 @MasacRE
neyse S.G.A.T. sizden daha fazla almıştır gibi. Eski konularını upplatsa liderliğe oynar![]()
Ben eskiden 1. gruptaydım da şimdi 2. gruba daha yakınım artıkkatıl, sensiz olmaz, renk olursun siyah da olsan
Bu söylem tamamdır
Yarışmamızda iki tip yarışmacı var hatta dur dur 3 tip:
1: gerçekten diss alıp zirvede olmak isteyen (@MasacRE @Dosi @DarkLegenD ) umarım @Sherlock @S.G.A.T. bu düşüncede olan isimlerdir
2: Ben diss kapamıyorum ki iddiam da yok. aman bi deniyeyim şansımı. Sonuncu olmayayım yeter (@Turkuazz @Silinmiş Üye )
3: inşallah diss almam ve sonuncu ben olurum, diss alırsam kanım donar (@MEnes )
peki sen hangisisin Forumdash?
![]()
@alperuz
Konudaki linke tıklasaydın görürdünNerede o benim eski dis sayılarım ya. Şimdi baktım da epey komik bir dis sayım varSahi kaçtı benim disim, sende vardır onun verisi
![]()
Sorma, birisi ifşa etti dissini ve moralim bozulduBen eskiden 1. gruptaydım da şimdi 2. gruba daha yakınım artık![]()
Evet bakmamışım orayaKonudaki linke tıklasaydın görürdünNeyse ben buradan belirteyim eski disslerimizi
100 tane dissi destere ile girdiğimiz iddiayı kazandım diye kapmıştım
1 ayda aldığımız dissi 1 yılda alamıyoruz artık
Ekli dosyayı görüntüle 74020
@MEnes @DarkLegenD @denizz19 @S.G.A.T. @Forumdash @Sherlock @Silinmiş Üye @Turkuazz
Çünkü aktif değildiEvet bakmamışım orayaE o sayılar toplam dis sayılarımız mı? eskici nasıl 0 dis oluyor bu durumda onu anlayamadım
![]()
Bu kadarcık mı disslerinizKonudaki linke tıklasaydın görürdünNeyse ben buradan belirteyim eski disslerimizi
100 tane dissi destere ile girdiğimiz iddiayı kazandım diye kapmıştım
1 ayda aldığımız dissi 1 yılda alamıyoruz artık
Ekli dosyayı görüntüle 74020
@MEnes @DarkLegenD @denizz19 @S.G.A.T. @Forumdash @Sherlock @Silinmiş Üye @Turkuazz
Sıvama işini öyle her zaman dağıtmıyorum biliyorsun.Cevabında sıvama işine yer verebilirdin, ne bileyim konumu falan sıvayabilirdin ama unuttum, sen anca kendini sıvarsın![]()
Arada bizide gör beSıvama işini öyle her zaman dağıtmıyorum biliyorsun.Kendime bile her zaman vermiyorum yani, ama tabi bu aralar kendimi biraz az sıvadığımı fark ettim arttıracağım sanırım.
![]()
Olur olur bal gibi olur.Arada bizide gör be![]()
Hep sana hep sana olmaz![]()
Mekanımizdaki mesajına cevap vereyim:Bu kadarcık mı disslerinizbutun tatava buymuydu
![]()
Eksik olmaOlur olur bal gibi olur.Ama hadi neyse arada sizi de görürüm...
![]()
Sen zorla kendine disler attırttın, ben öyle şeylere başvurmamıştımMekanımizdaki mesajına cevap vereyim:
1 ayda kimimiz 10 diss alirken kimisi 60 küsür alıyordu. Şimdi durum çok vahim. Bir sürü kişi 1 sene olmasına rağmen 50yi bile
zor görebilir
(Edit: Herkesi etiketliyorum, yarışmamız hakkımda ufak bilgilendirme olarak görün)
Yukardaki listede 600 küsür diss benim forum hayatım boyunca aldığım diss'ti ve parantez içi olan 145 rakamı ise bir önceki bölümden yeni bölüme kadar aldığım dissti (galiba 2 ayın dissleriydi) Yani biz normalde toplam dissleri değil, 1 aydan diğer aya toplanan dissleri hesapladık ama şimdi sistem yeni diye toplam ile baslayacağız
Anlaşıldı mı şimdi?
Bak bu da @MasacRE ile ilk rekabette başladığımız dönemlerden:
Ekli dosyayı görüntüle 74028
sonra Masacre hırs yapıp bana fark attı, ben eskiciden bile daha az diss'e sahiptim:
Ekli dosyayı görüntüle 74029
Sonra ben hırs yapıp Masacre'yi geçtim
@MEnes @Silinmiş Üye @denizz19 @S.G.A.T. @Turkuazz @DarkLegenD @Sherlock
Hatice değil netice önemliSen zorla kendine disler attırttın, ben öyle şeylere başvurmamıştım![]()