Oldukça usluyum diyorsun yani?Benim diss sayım yoktur bile belki ya![]()
@Silinmiş Üye senden diss kapmak istedi gariban, sen ona istediğini vermemişsin
Oldukça usluyum diyorsun yani?Benim diss sayım yoktur bile belki ya![]()
Cidden baktım da yok gibi bir şey aman aman rezil olmayalımOldukça usluyum diyorsun yani?Tamam sen seyircimiz ol. Şimdiden yeterli yarışmacı kaptık
@Silinmiş Üye senden diss kapmak istedi gariban, sen ona istediğini vermemişsin![]()
Kimisi az diss ile gurur duyar, kimisi çom diss ileCidden baktım da yok gibi bir şey aman aman rezil olmayalım![]()
katıl, sensiz olmaz, renk olursun siyah da olsanKatılacam dememişti @Dosi ama illa katıl, sensiz olmaz, renk olursun siyah da olsan diyorsan ozaman söylim. Özel çaba sarf etmem diss almak için![]()
Sanırım ben de 2.yimkatıl, sensiz olmaz, renk olursun siyah da olsan
Bu söylem tamamdır
Yarışmamızda iki tip yarışmacı var hatta dur dur 3 tip:
1: gerçekten diss alıp zirvede olmak isteyen (@MasacRE @Dosi @DarkLegenD ) umarım @Sherlock @S.G.A.T. bu düşüncede olan isimlerdir
2: Ben diss kapamıyorum ki iddiam da yok. aman bi deniyeyim şansımı. Sonuncu olmayayım yeter (@Turkuazz @Silinmiş Üye )
3: inşallah diss almam ve sonuncu ben olurum, diss alırsam kanım donar (@MEnes )
peki sen hangisisin Forumdash?
![]()
@alperuz
Sen normal takılmaya devam et, madem illa damara basıp diss kapmak istemiyorsun. Geçen Hande'ne çok laf attım ama diss kapamadım galibaSanırım ben de 2.yimatan atsın dissi
ama nerde atıcaz?
Mesela ben dizi hakkında konuşuyorum, onu da etıketlıyorum ki cevap versin. Gelip durup durrken diss de atmasın yaniçok sacma olur
![]()
Iyi diyorumReyting konularında bol bol tatlı laf at kanallaraFOX TV fanı fazla. Onlara oyna
@pompy ne diyorsun yarışmaya?
Atmadım diss çünkü ben vardım olay anında bana sallıyordunSen normal takılmaya devam et, madem illa damara basıp diss kapmak istemiyorsun. Geçen Hande'ne çok laf attım ama diss kapamadım galiba
Yılbaşı zamanı sana haber ettiğimde bana özelden diss sayını ss olarak atarsın. Ben de Ocak'ta konuyu açıp kazananı belirleyeceğim
nereden bakılıyordu dersen ?:
ee yani, damar basmadan diss nasıl kapacağızAtmadım diss çünkü ben vardım olay anında bana sallıyordun
Bi de damara basmak mı var yarişmadabildiğin savaş başlatma bu
![]()
Rakibim olduğun için diss atmadım, yoksa diss atılacak bir mesaj bu ?Ne oldu?![]()
Aç demedim, açabilirsin dedim.Rakibim olduğun için diss atmadım, yoksa diss atılacak bir mesaj bu ?
Duyuru konusu aç dedin açtık. Fransız kal diye almadık seni yarışmaya
Yarışmada değilsin gibi yazdın?Aç demedim, açabilirsin dedim.Başarılar dilerim, başka ne yapabilirim.
![]()
Yok yarışacağımYarışmada değilsin gibi yazdın?
Teşekkürler?
Kendi ellerimle sana bir sürü diss kazandırdım geçenYok yarışacağımGayet de iddialıyım.
![]()
ismim Mehmet sanırım seninde Eyüp.haklısın yarışmada iyi sonuçlar alamayız ama çekiliriz ihtimalini de unutalım keyfi takılalım sonuç mühim değil mühimlik katılmakTurkuazz, adın neydi unuttum.Ama tek dertli sen değilsin, bende müzdaribim. Neyse bu özel bölümde baktık olmuyor biz çekiliriz artık napalım.
Zey'e alkışla diyen stüdyo şeflerinin seyircileri gibi destek verir alkışlarız.
@Dosi
manken iyidi bakŞuan senin ve @S.G.A.T. 'in mesajı birbiri kadar. 1000 küsür (o askerdeydi, geldiğinden beri senin mesaj sayın kadar yazmış) @Turkuazz a kimse kıymıyor. forumun en sakin kendi halinde kimseyle kavga etmeyen üyesi diyebiliriz. Menes pek mesaj yazmaz yani şartlarınız eşit sayılır
Seni yazdım. gerekirse konu mankeminiz gibi birşey olursun![]()
bu tablo iyidikatıl, sensiz olmaz, renk olursun siyah da olsan
Bu söylem tamamdır
Yarışmamızda iki tip yarışmacı var hatta dur dur 3 tip:
1: gerçekten diss alıp zirvede olmak isteyen (@MasacRE @Dosi @DarkLegenD ) umarım @Sherlock @S.G.A.T. bu düşüncede olan isimlerdir
2: Ben diss kapamıyorum ki iddiam da yok. aman bi deniyeyim şansımı. Sonuncu olmayayım yeter (@Turkuazz @Silinmiş Üye )
3: inşallah diss almam ve sonuncu ben olurum, diss alırsam kanım donar (@MEnes )
peki sen hangisisin Forumdash?
![]()
@alperuz
işte böyle olunhaklısın yarışmada iyi sonuçlar alamayız ama çekiliriz ihtimalini de unutalım keyfi takılalım sonuç mühim değil mühimlik katılmak![]()