Zey TV Diss Savaşları - Özel Bölüm ( Başvuru)

Katılacam dememişti @Dosi ama illa katıl, sensiz olmaz, renk olursun siyah da olsan diyorsan ozaman söylim. Özel çaba sarf etmem diss almak için:A

• Harika
Reactions: Dosi
Katılacam dememişti @Dosi ama illa katıl, sensiz olmaz, renk olursun siyah da olsan diyorsan ozaman söylim. Özel çaba sarf etmem diss almak için:A
katıl, sensiz olmaz, renk olursun siyah da olsan :Z
Bu söylem tamamdır :A
Yarışmamızda iki tip yarışmacı var hatta dur dur 3 tip:
1: gerçekten diss alıp zirvede olmak isteyen (@MasacRE @Dosi @DarkLegenD ) umarım @Sherlock @S.G.A.T. bu düşüncede olan isimlerdir :A
2: Ben diss kapamıyorum ki iddiam da yok. aman bi deniyeyim şansımı. Sonuncu olmayayım yeter (@Turkuazz @Silinmiş Üye )
3: inşallah diss almam ve sonuncu ben olurum, diss alırsam kanım donar (@MEnes )

peki sen hangisisin Forumdash?
:A :A @alperuz

1: gerçekten diss alıp zirvede olmak isteyen (@MasacRE @Dosi @DarkLegenD ) umarım @Sherlock @S.G.A.T. bu düşüncede olan isimlerdir :A
2: Ben diss kapamıyorum ki iddiam da yok. aman bi deniyeyim şansımı. Sonuncu olmayayım yeter (@Turkuazz @Silinmiş Üye )
3: inşallah diss almam ve sonuncu ben olurum, diss alırsam kanım donar (@MEnes )

Sanırım ben de 2.yim:A atan atsın dissi :X ama nerde atıcaz?
Mesela ben dizi hakkında konuşuyorum, onu da etıketlıyorum ki cevap versin. Gelip durup durrken diss de atmasın yani :F çok sacma olur:F

• Güldürdün
Sanırım ben de 2.yim:A atan atsın dissi :X ama nerde atıcaz?
Mesela ben dizi hakkında konuşuyorum, onu da etıketlıyorum ki cevap versin. Gelip durup durrken diss de atmasın yani :F çok sacma olur:F
Sen normal takılmaya devam et, madem illa damara basıp diss kapmak istemiyorsun. Geçen Hande'ne çok laf attım ama diss kapamadım galiba:F

Yılbaşı zamanı sana haber ettiğimde bana özelden diss sayını ss olarak atarsın. Ben de Ocak'ta konuyu açıp kazananı belirleyeceğim :D
nereden bakılıyordu dersen ?:
Şuradan ama sakın bize ifşa etme sayısını şuan :A
Ekli dosyayı görüntüle 73993

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Sen normal takılmaya devam et, madem illa damara basıp diss kapmak istemiyorsun. Geçen Hande'ne çok laf attım ama diss kapamadım galiba:F

Yılbaşı zamanı sana haber ettiğimde bana özelden diss sayını ss olarak atarsın. Ben de Ocak'ta konuyu açıp kazananı belirleyeceğim :D
nereden bakılıyordu dersen ?:
Atmadım diss çünkü ben vardım olay anında bana sallıyordun:A
Bi de damara basmak mı var yarişmada:F bildiğin savaş başlatma bu:F
3548362143846293383 diss varmış :F

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Turkuazz, adın neydi unuttum. :( Ama tek dertli sen değilsin, bende müzdaribim. Neyse bu özel bölümde baktık olmuyor biz çekiliriz artık napalım. :A Zey'e alkışla diyen stüdyo şeflerinin seyircileri gibi destek verir alkışlarız. :A @Dosi
ismim Mehmet sanırım seninde Eyüp.haklısın yarışmada iyi sonuçlar alamayız ama çekiliriz ihtimalini de unutalım keyfi takılalım sonuç mühim değil mühimlik katılmak :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: blacklion and Dosi
Şuan senin ve @S.G.A.T. 'in mesajı birbiri kadar. 1000 küsür (o askerdeydi, geldiğinden beri senin mesaj sayın kadar yazmış) @Turkuazz a kimse kıymıyor. forumun en sakin kendi halinde kimseyle kavga etmeyen üyesi diyebiliriz. Menes pek mesaj yazmaz yani şartlarınız eşit sayılır :A
Seni yazdım. gerekirse konu mankeminiz gibi birşey olursun :F
manken iyidi bak :A:A

• Güldürdün

bu tablo iyidi :A

• Harika

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking