Zey TV Diss Savaşları - Özel Bölüm ( Başvuru)

Hey 2 saat girmedik 27 bildirimim olmuş :A Bunların yarısı senden, yarısı @MEnes ten :F
Evet fark ettim ismimi etiketsiz yazdığını ama asıl öyle daha fazla dikkat çekti. :A
Etiketliyi farketmeyip etiketsizi es geçmemen ilginç :A :A

Genelde senin gibi üşengeçler sadece etiket oldumu tepki verir. Bundan dolayı şaşırdım ben :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Etiketliyi farketmeyip etiketsizi es geçmemen ilginç :A :A

Genelde senin gibi üşengeçler sadece etiket oldumu tepki verir. Bundan dolayı şaşırdım ben :A
O konudaki mesajları okuyorsam etiketli etiketsiz kaçırmam, detaycılık bunu gerektirir... :A Bildirimlere de en kötü ihtimal tepki veririm, kaçırdıklarım çoook nadirdir. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
O konudaki mesajları okuyorsam etiketli etiketsiz kaçırmam, detaycılık bunu gerektirir... :A Bildirimlere de en kötü ihtimal tepki veririm, kaçırdıklarım çoook nadirdir. :A
Hadi ordan, baya bi kaçırdığın oluyor :A
Masacre ve Sherlock daha bu konuyu görmediler. Onların goygoyu olmayan bir konudaki mesajları okuman daha bi ilginç geldi bana :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and MEnes
Hadi ordan, baya bi kaçırdığın oluyor :A
Masacre ve Sherlock daha bu konuyu görmediler. Onların goygoyu olmayan bir konudaki mesajları okuman daha bi ilginç geldi bana :A
Yani baya bi demek sanki bi tık abartı gibi... :A Haklısın onlar olmadan tüm mesajları okumam da ilginç olmuş biraz ama öyle boşluğuma geldi sanırım. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and Dosi
Yani baya bi demek sanki bi tık abartı gibi... :A Haklısın onlar olmadan tüm mesajları okumam da ilginç olmuş biraz ama öyle boşluğuma geldi sanırım. :A
Cevabında sıvama işine yer verebilirdin, ne bileyim konumu falan sıvayabilirdin ama unuttum, sen anca kendini sıvarsın :A

• Güldürdün
Senin rakibin @Silinmiş Üye ve @MEnes ha bir de @S.G.A.T. olabilir. Askerdeydi yılın yarısında ve geleli daha 1000 mesaj tek yazmış. artık o 1000 mesajın kaçında diss yedi bilemeyiz ama bu 2 haftada hırs yapabilir. aaaa dur dur benim sayemde herşeyi bilen ördek diye bir konu vardı orda resmen disslerin alasını kaptı 😱 😱 @MasacRE
neyse S.G.A.T. sizden daha fazla almıştır gibi. Eski konularını upplatsa liderliğe oynar :T
Nerede o benim eski dis sayılarım ya. Şimdi baktım da epey komik bir dis sayım var :A Sahi kaçtı benim disim, sende vardır onun verisi :A

• Güldürdün
katıl, sensiz olmaz, renk olursun siyah da olsan :Z
Bu söylem tamamdır :A
Yarışmamızda iki tip yarışmacı var hatta dur dur 3 tip:
1: gerçekten diss alıp zirvede olmak isteyen (@MasacRE @Dosi @DarkLegenD ) umarım @Sherlock @S.G.A.T. bu düşüncede olan isimlerdir :A
2: Ben diss kapamıyorum ki iddiam da yok. aman bi deniyeyim şansımı. Sonuncu olmayayım yeter (@Turkuazz @Silinmiş Üye )
3: inşallah diss almam ve sonuncu ben olurum, diss alırsam kanım donar (@MEnes )

peki sen hangisisin Forumdash?
:A :A @alperuz
Ben eskiden 1. gruptaydım da şimdi 2. gruba daha yakınım artık :A

• Güldürdün
Nerede o benim eski dis sayılarım ya. Şimdi baktım da epey komik bir dis sayım var :A Sahi kaçtı benim disim, sende vardır onun verisi :A
Konudaki linke tıklasaydın görürdün :A Neyse ben buradan belirteyim eski disslerimizi :T
100 tane dissi destere ile girdiğimiz iddiayı kazandım diye kapmıştım :A
1 ayda aldığımız dissi 1 yılda alamıyoruz artık :T
20191216_184914.png

@MEnes @DarkLegenD @denizz19 @S.G.A.T. @Forumdash @Sherlock @Silinmiş Üye @Turkuazz

Konudaki linke tıklasaydın görürdün :A Neyse ben buradan belirteyim eski disslerimizi :T
100 tane dissi destere ile girdiğimiz iddiayı kazandım diye kapmıştım :A
1 ayda aldığımız dissi 1 yılda alamıyoruz artık :T
Ekli dosyayı görüntüle 74020
@MEnes @DarkLegenD @denizz19 @S.G.A.T. @Forumdash @Sherlock @Silinmiş Üye @Turkuazz
Evet bakmamışım oraya :A E o sayılar toplam dis sayılarımız mı? eskici nasıl 0 dis oluyor bu durumda onu anlayamadım :A

• Güldürdün
@Sherlock diss yarışında bizimlemisin?
Öyle 1 tane tek güldürü fırlatıp sıyrılamazsın :A :A
Konuyuda okursun :bhr:

• İlginç
Cevabında sıvama işine yer verebilirdin, ne bileyim konumu falan sıvayabilirdin ama unuttum, sen anca kendini sıvarsın :A
Sıvama işini öyle her zaman dağıtmıyorum biliyorsun. :A Kendime bile her zaman vermiyorum yani, ama tabi bu aralar kendimi biraz az sıvadığımı fark ettim arttıracağım sanırım. :A

• Güldürdün
Sıvama işini öyle her zaman dağıtmıyorum biliyorsun. :A Kendime bile her zaman vermiyorum yani, ama tabi bu aralar kendimi biraz az sıvadığımı fark ettim arttıracağım sanırım. :A
Arada bizide gör be :A :A
Hep sana hep sana olmaz :A

• Güldürdün
Bu kadarcık mı dissleriniz :F butun tatava buymuydu:A
Mekanımizdaki mesajına cevap vereyim:
1 ayda kimimiz 10 diss alirken kimisi 60 küsür alıyordu. Şimdi durum çok vahim. Bir sürü kişi 1 sene olmasına rağmen 50yi bile
zor görebilir :A
(Edit: Herkesi etiketliyorum, yarışmamız hakkımda ufak bilgilendirme olarak görün :A)

Yukardaki listede 600 küsür diss benim forum hayatım boyunca aldığım diss'ti ve parantez içi olan 145 rakamı ise bir önceki bölümden yeni bölüme kadar aldığım dissti (galiba 2 ayın dissleriydi) Yani biz normalde toplam dissleri değil, 1 aydan diğer aya toplanan dissleri hesapladık ama şimdi sistem yeni diye toplam ile baslayacağız :D
Anlaşıldı mı şimdi? :A

Bak bu da @MasacRE ile ilk rekabette başladığımız dönemlerden:
20191217_114813.png

sonra Masacre hırs yapıp bana fark attı, ben eskiciden bile daha az diss'e sahiptim:
20191217_115000.png

Sonra ben hırs yapıp Masacre'yi geçtim :F

@MEnes @Silinmiş Üye @denizz19 @S.G.A.T. @Turkuazz @DarkLegenD @Sherlock

Mekanımizdaki mesajına cevap vereyim:
1 ayda kimimiz 10 diss alirken kimisi 60 küsür alıyordu. Şimdi durum çok vahim. Bir sürü kişi 1 sene olmasına rağmen 50yi bile
zor görebilir :A
(Edit: Herkesi etiketliyorum, yarışmamız hakkımda ufak bilgilendirme olarak görün :A)

Yukardaki listede 600 küsür diss benim forum hayatım boyunca aldığım diss'ti ve parantez içi olan 145 rakamı ise bir önceki bölümden yeni bölüme kadar aldığım dissti (galiba 2 ayın dissleriydi) Yani biz normalde toplam dissleri değil, 1 aydan diğer aya toplanan dissleri hesapladık ama şimdi sistem yeni diye toplam ile baslayacağız :D
Anlaşıldı mı şimdi? :A

Bak bu da @MasacRE ile ilk rekabette başladığımız dönemlerden:
Ekli dosyayı görüntüle 74028

sonra Masacre hırs yapıp bana fark attı, ben eskiciden bile daha az diss'e sahiptim:
Ekli dosyayı görüntüle 74029

Sonra ben hırs yapıp Masacre'yi geçtim :F

@MEnes @Silinmiş Üye @denizz19 @S.G.A.T. @Turkuazz @DarkLegenD @Sherlock
Sen zorla kendine disler attırttın, ben öyle şeylere başvurmamıştım :A

• Güldürdün