@bazinga Artık istediği şarkıyı koyabilir bu hafta @denizz19 @MasacRE @Yiğitt @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @ozmoturk @dreamy @serhatt listede uzunSenin Mustin iki seferdir iyi yirtiyor, umarim terar strateji hatasi yapmaz.![]()
@bazinga Artık istediği şarkıyı koyabilir bu hafta @denizz19 @MasacRE @Yiğitt @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @ozmoturk @dreamy @serhatt listede uzunSenin Mustin iki seferdir iyi yirtiyor, umarim terar strateji hatasi yapmaz.![]()
Nedense bu klibi cok hos ve ictendi. Böyle sarkiyi daha cok sevdim.Zor bir haftayı daha geride bıraktık, Ölüm Allah’ın emri ile bu hafta yarışmak için recap göndermiştim ilk başta ancak hüzünlü ve ağır kaçabilecek bir parça olduğu için kafama yatmadı ve @kerem @Dosi ve @S.G.A.T. ’den aldığım geri dönüş sonucu oy birliğiyle bu parçayı seçtim. Bu yüzden başta üçü olmak üzere tüm yüksek oy verenlere teşekkürlerimi iletiyorum.
Bence klibin ve klipteki kadın vokalistlerin de biraz olsun etkisi oldu, Orijinal klip ile belki biraz daha düşük alırdım.
@mesmeso61 geçmiş olsun, Beni Alsalar şarkısıyla aklımda kalacak iyi bir süreç geride kaldı...
Final puanı alan ve yarışmanın esas iki favorisi olan Şebnem ve Yıldız’ı da tebrik ediyorum, umarım size geçmiş olsun dediğimiz günler de gelir.@Yiğitt @dreamy
Beni klasik buluyorlar sen özellikle bu geceyle birlikte aştın kendini vlla geçen sezon şampiyon bu sezon sunucu damga vuruyorsunSeni örnek aliyorum.![]()
Beni klasik buluyorlar sen özellikle bu geceyle birlikte aştın kendini vlla geçen sezon şampiyon bu sezon sunucu damga vuruyorsun@Yiğitt @MayısKralı
Seni ben geçen sezon duayla yarısıyor diye ha tırlıyormusum benim hep aklımdan çıkmısHatırlamıyorum @Çiğdem bilir?![]()
Bence de iyice düsün.
12.hafta öncesi elenme potasında bile olmazsın demiştim daha eleme yasıcan vakite var seninZor bir haftayı daha geride bıraktık, Ölüm Allah’ın emri ile bu hafta yarışmak için recap göndermiştim ilk başta ancak hüzünlü ve ağır kaçabilecek bir parça olduğu için kafama yatmadı ve @kerem @Dosi ve @S.G.A.T. ’den aldığım geri dönüş sonucu oy birliğiyle bu parçayı seçtim. Bu yüzden başta üçü olmak üzere tüm yüksek oy verenlere teşekkürlerimi iletiyorum.
Bence klibin ve klipteki kadın vokalistlerin de biraz olsun etkisi oldu, Orijinal klip ile belki biraz daha düşük alırdım.
@mesmeso61 geçmiş olsun, Beni Alsalar şarkısıyla aklımda kalacak iyi bir süreç geride kaldı...
Final puanı alan ve yarışmanın esas iki favorisi olan Şebnem ve Yıldız’ı da tebrik ediyorum, umarım size geçmiş olsun dediğimiz günler de gelir.@Yiğitt @dreamy
Deniz kurtulacakmi. Bu hafta hep Oğuzhan elenecekmiş gibi hisettim. Bakalım kim elenecek![]()
Hislerim beni yine yanıltmamış. Eleneni doğru hissetmişim. Baya çekişmeli olmuş 😱 @denizz19 @S.G.A.T. @MasacRE @keremZor bir haftayı daha geride bıraktık, Ölüm Allah’ın emri ile bu hafta yarışmak için recap göndermiştim ilk başta ancak hüzünlü ve ağır kaçabilecek bir parça olduğu için kafama yatmadı ve @kerem @Dosi ve @S.G.A.T. ’den aldığım geri dönüş sonucu oy birliğiyle bu parçayı seçtim. Bu yüzden başta üçü olmak üzere tüm yüksek oy verenlere teşekkürlerimi iletiyorum.
Sansliyim demek ki, elimizden geleni yapiyoruz biliyorsun. Eksikliginin yeri doldurulamaz ama bu sezon idare edecebilecegim sanirim. Zaten gelecek sezon büyük sezon.Beni klasik buluyorlar sen özellikle bu geceyle birlikte aştın kendini vlla geçen sezon şampiyon bu sezon sunucu damga vuruyorsun@Yiğitt @MayısKralı
Elimizden geleni yapcaz elemek için@bazinga Artık istediği şarkıyı koyabilir bu hafta @denizz19 @MasacRE @Yiğitt @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @ozmoturk @dreamy @serhatt listede uzunKurtulmaya çalıstılar ama artık iş işten geçti
![]()
![]()
![]()
Bence 10. haftaya kadar geldiysen bu kaninin yanlis oldugunu düsünüyorum. Sarkin klipsizdi ve orjinal bir sarki degildi o yüzden bu sarkiyi 9. haftada degil ilk haftalarda kullanmaliydin. Gecmis olsun.Forum halkına beni bir kez daha yanıltmadığı için teşekkür ediyorum. Bu haftaya kadar haksız oylamalarda yine iyi dayanarak geldiğim için mutluyum. Ben herkesin parçasını dinleyerek verdiğim için vicdanım rahat bir şekilde gidiyorum yarışmadan. Her sene bu yanlı yarışmada olmayacağım diyorum ama yine de katıldığım için şaşkınım.
Bundan sonra en çok arkadaşı olan kazansın.![]()
Bu hafta anlamadım yanı en hit yıldız şarkılarından sanırım oğuzhanı tutmadılar ama yarışmaktan vazgeçme ön celik amaç eğlenmekForum halkına beni bir kez daha yanıltmadığı için teşekkür ediyorum. Bu haftaya kadar haksız oylamalarda yine iyi dayanarak geldiğim için mutluyum. Ben herkesin parçasını dinleyerek verdiğim için vicdanım rahat bir şekilde gidiyorum yarışmadan. Her sene bu yanlı yarışmada olmayacağım diyorum ama yine de katıldığım için şaşkınım.
Bundan sonra en çok arkadaşı olan kazansın.![]()