eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon 9. Hafta Sonuçları

Zor bir haftayı daha geride bıraktık, Ölüm Allah’ın emri ile bu hafta yarışmak için recap göndermiştim ilk başta ancak hüzünlü ve ağır kaçabilecek bir parça olduğu için kafama yatmadı ve @kerem @Dosi ve @S.G.A.T. ’den aldığım geri dönüş sonucu oy birliğiyle bu parçayı seçtim. Bu yüzden başta üçü olmak üzere tüm yüksek oy verenlere teşekkürlerimi iletiyorum.

Bence klibin ve klipteki kadın vokalistlerin de biraz olsun etkisi oldu, Orijinal klip ile belki biraz daha düşük alırdım. :D

@mesmeso61 geçmiş olsun, Beni Alsalar şarkısıyla aklımda kalacak iyi bir süreç geride kaldı...

Final puanı alan ve yarışmanın esas iki favorisi olan Şebnem ve Yıldız’ı da tebrik ediyorum, umarım size geçmiş olsun dediğimiz günler de gelir. :A @Yiğitt @dreamy
Nedense bu klibi cok hos ve ictendi. Böyle sarkiyi daha cok sevdim. :A Sonra dinleyince tam puani hakediyor dedim. Bremen de kaymagi oldu tabii. :A

Tekrardan tebrikler. Ugurluyum demek ki. :A

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
Zor bir haftayı daha geride bıraktık, Ölüm Allah’ın emri ile bu hafta yarışmak için recap göndermiştim ilk başta ancak hüzünlü ve ağır kaçabilecek bir parça olduğu için kafama yatmadı ve @kerem @Dosi ve @S.G.A.T. ’den aldığım geri dönüş sonucu oy birliğiyle bu parçayı seçtim. Bu yüzden başta üçü olmak üzere tüm yüksek oy verenlere teşekkürlerimi iletiyorum.

Bence klibin ve klipteki kadın vokalistlerin de biraz olsun etkisi oldu, Orijinal klip ile belki biraz daha düşük alırdım. :D

@mesmeso61 geçmiş olsun, Beni Alsalar şarkısıyla aklımda kalacak iyi bir süreç geride kaldı...

Final puanı alan ve yarışmanın esas iki favorisi olan Şebnem ve Yıldız’ı da tebrik ediyorum, umarım size geçmiş olsun dediğimiz günler de gelir. :A @Yiğitt @dreamy
12.hafta öncesi elenme potasında bile olmazsın demiştim daha eleme yasıcan vakite var senin :A

Deniz kurtulacakmi. Bu hafta hep Oğuzhan elenecekmiş gibi hisettim. Bakalım kim elenecek :D

Hislerim beni yine yanıltmamış. Eleneni doğru hissetmişim. Baya çekişmeli olmuş 😱 @denizz19 @S.G.A.T. @MasacRE @kerem
ama Tols artık bana sorma, ben de heyecanı yaşıyorum yoksa :F

Forum halkına beni bir kez daha yanıltmadığı için teşekkür ediyorum. Bu haftaya kadar haksız oylamalarda yine iyi dayanarak geldiğim için mutluyum. Ben herkesin parçasını dinleyerek verdiğim için vicdanım rahat bir şekilde gidiyorum yarışmadan. Her sene bu yanlı yarışmada olmayacağım diyorum ama yine de katıldığım için şaşkınım.

Bundan sonra en çok arkadaşı olan kazansın. :)

Beni klasik buluyorlar sen özellikle bu geceyle birlikte aştın kendini vlla geçen sezon şampiyon bu sezon sunucu damga vuruyorsun :A @Yiğitt @MayısKralı
Sansliyim demek ki, elimizden geleni yapiyoruz biliyorsun. Eksikliginin yeri doldurulamaz ama bu sezon idare edecebilecegim sanirim. Zaten gelecek sezon büyük sezon. :bhr:

• Harika
Reactions: Çiğdem
Forum halkına beni bir kez daha yanıltmadığı için teşekkür ediyorum. Bu haftaya kadar haksız oylamalarda yine iyi dayanarak geldiğim için mutluyum. Ben herkesin parçasını dinleyerek verdiğim için vicdanım rahat bir şekilde gidiyorum yarışmadan. Her sene bu yanlı yarışmada olmayacağım diyorum ama yine de katıldığım için şaşkınım.

Bence 10. haftaya kadar geldiysen bu kaninin yanlis oldugunu düsünüyorum. Sarkin klipsizdi ve orjinal bir sarki degildi o yüzden bu sarkiyi 9. haftada degil ilk haftalarda kullanmaliydin. Gecmis olsun.

• Güldürdün
Reactions: mesmeso

Bu hafta anlamadım yanı en hit yıldız şarkılarından sanırım oğuzhanı tutmadılar ama yarışmaktan vazgeçme ön celik amaç eğlenmek :bhr:

• Beğendim
Reactions: mesmeso