eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon 9. Hafta Sonuçları

• Güldürdün
Reactions: kerem
Tesekkürler canim. Oylari hesaplarken ben bile heyecanlandim, gercekten sonuclar birbirine cok yakindi. :Z
Benim vatandas olarak takip ettiğim en heyecanlandım buydu @denizz19 @bazinga ikisi birden @xBUGRAx a teşekkür etsinler eşit kalsalardı ikili elemeyi gerçekleştirir yollardım ikisin ide hak geçmesin diye çünkü düelloyla adaletli bişi olmuyor :A

• Beğendim
  • Harika
Reactions: bazinga and xBUGRAx
Zor bir haftayı daha geride bıraktık, Ölüm Allah’ın emri ile bu hafta yarışmak için recap göndermiştim ilk başta ancak hüzünlü ve ağır kaçabilecek bir parça olduğu için kafama yatmadı ve @kerem @Dosi ve @S.G.A.T. ’den aldığım geri dönüş sonucu oy birliğiyle bu parçayı seçtim. Bu yüzden başta üçü olmak üzere tüm yüksek oy verenlere teşekkürlerimi iletiyorum.

Bence klibin ve klipteki kadın vokalistlerin de biraz olsun etkisi oldu, Orijinal klip ile belki biraz daha düşük alırdım. :D

@mesmeso61 geçmiş olsun, Beni Alsalar şarkısıyla aklımda kalacak iyi bir süreç geride kaldı...

Final puanı alan ve yarışmanın esas iki favorisi olan Şebnem ve Yıldız’ı da tebrik ediyorum, umarım size geçmiş olsun dediğimiz günler de gelir. :A @Yiğitt @dreamy

Benim vatandas olarak takip ettiğim en heyecanlandım buydu @denizz19 @bazinga ikisi birden @xBUGRAx a teşekkür etsinler eşit kalsalardı ikili elemeyi gerçekleştirir yollardım ikisin ide hak geçmesin diye çünkü düelloyla adaletli bişi olmuyor :A

#adaletoyları şaşmaz... :A @kerem

images (9).jpeg