Duaya koskoca @batuhankaralar destek çıkıyorTabi @kerem @Ahmed de desteğe devam etsinler göz çıkarmaz
![]()
Senin sunumunu beğendilergelme sende![]()
Senin Mustin iki seferdir iyi yirtiyor, umarim terar strateji hatasi yapmaz.@bazinga @denizz19 kim elense üzülürdüm ama iyiki böyle olmuş diyemiyorum tabi @mesmeso61 da iyi yarıştı kim elense artık üzücü olucak kısaca@xBUGRAx
10. haftaya kadar geldi, sen ayni basariyi göstermis miydin?Zamanım yoktu yoksa @MayısKralı nın oy çığlıklarını duymuştum..![]()
Seni örnek aliyorum.Senin sunumunu beğendiler![]()
Benim vatandas olarak takip ettiğim en heyecanlandım buydu @denizz19 @bazinga ikisi birden @xBUGRAx a teşekkür etsinler eşit kalsalardı ikili elemeyi gerçekleştirir yollardım ikisin ide hak geçmesin diye çünkü düelloyla adaletli bişi olmuyorTesekkürler canim. Oylari hesaplarken ben bile heyecanlandim, gercekten sonuclar birbirine cok yakindi.![]()
Adamin elenmesini istiyorsun sanirim.
@xemrexxx ArkandaTeşekkürler Fav10, hep beraber şampiyonluğa... #YıldızTilbeŞampiyonluğaYürüyor
Sizlere de tebrikler arkadaşlar.@Tolstoyevski @dreamy
Geçmiş olsun @mesmeso61 şaşırdım, bir puanla elenmen üzdü.
Emeklerine sağlık canım.@kerem
Neyse, Dua'ya desteklerini bekliyoruz. Zaten bir avuc kadar insaniz surada.Hatırlamıyorum @Çiğdem bilir?![]()
@Billy Kane de destek versin tabi kıskanmıyorsaDua Lipa 10. haftaya kadar geldi. Ben bile bu kadarini beklemiyordum. Sampiyon yapacagiz insallah.
Keske @sokak sanati ve @Harunnn60 da burada olsaydi.![]()
@kerem Yapma zReytng için tutuluyormuşuz gibi hissediyorum ama hala şampiyonluktan yana ümidim var![]()
Dua Lipa 10. haftaya kadar geldi. Ben bile bu kadarini beklemiyordum. Sampiyon yapacagiz insallah.
Keske @sokak sanati ve @Harunnn60 da burada olsaydi.![]()