xBUGRAx
Süper Emekli
Mersi cnm@Yiğitt @Tolstoyevski @dreamy tebrik ederim @ozgur2113 hep rahattı zaten @mrt-06 @MayısKralı da iyi bitirmişler şimdi @denizz19 @bazinga 1 puanla kurutlmuşlar artık @bazinga önü açık ve @denizz19 toteme geri dön
@mesmeso61 Tam puan verdim hafta elediniz şaşırdım vlla
@kerem ben bile heyecanla kaldım yarışmadım halde bu sezonun en iyi sonuclarıydı emeğine sağlık ve @serhatt @Ahmed @xemrexxx başkanlarada tşşkler![]()
@Yiğitt @Tolstoyevski @dreamy tebrik ederim @ozgur2113 hep rahattı zaten @mrt-06 @MayısKralı da iyi bitirmişler şimdi @denizz19 @bazinga 1 puanla kurutlmuşlar artık @bazinga önü açık ve @denizz19 toteme geri dön
@kerem ben bile heyecanla kaldım yarışmadım halde bu sezonun en iyi sonuclarıydı emeğine sağlık ve @serhatt @Ahmed @xemrexxx başkanlarada tşşkler![]()
Alamancı ciddi tehdit olusturdu ben geldimde yadırgayabilirler beni @kerem
gelme sendeAlamancı ciddi tehdit olusturdu ben geldimde yadırgayabilirler beni @kerem@Yiğitt @MayısKralı @xemrexxx
NiyeAlamancı ciddi tehdit olusturdu ben geldimde yadırgayabilirler beni @kerem@Yiğitt @MayısKralı @xemrexxx
Tesekkürler canim. Oylari hesaplarken ben bile heyecanlandim, gercekten sonuclar birbirine cok yakindi.@Yiğitt @Tolstoyevski @dreamy tebrik ederim @ozgur2113 hep rahattı zaten @mrt-06 @MayısKralı da iyi bitirmişler şimdi @denizz19 @bazinga 1 puanla kurutlmuşlar artık @bazinga önü açık ve @denizz19 toteme geri dön
Yöneticilere sor. Onlar banladi onu sonucta, en iyi onlar bilir.@sokak sanati ne zaman geliyor onun banlanmasını kendime yapılmış bir katakulli olarak görüyorum![]()
Sen eleneceksin demistim.@sokak sanati ne zaman geliyor onun banlanmasını kendime yapılmış bir katakulli olarak görüyorum![]()
@Billy Kane oy kullanmiyor sanirim.@Harunnn60 @Billy Kane ve @sokak sanati şefsiz bu kadar yüksek puan aldık. Şef ne zaman geliyor?@kerem
Duaya koskoca @batuhankaralar destek çıkıyorDUA 9 kişi eledi şu ana kadr nazar değmesin![]()
Tesekkür ederim askim, tebrik ediyorum seni tekrar.Teşekkürler Fav10, hep beraber şampiyonluğa... #YıldızTilbeŞampiyonluğaYürüyor
Sizlere de tebrikler arkadaşlar.@Tolstoyevski @dreamy
Geçmiş olsun @mesmeso61 şaşırdım, bir puanla elenmen üzdü.
Emeklerine sağlık canım.@kerem
Dua Lipa 10. haftaya kadar geldi. Ben bile bu kadarini beklemiyordum. Sampiyon yapacagiz insallah.Duaya koskoca @batuhankaralar destek çıkıyorTabi @kerem @Ahmed de desteğe devam etsinler göz çıkarmaz
![]()