Ben artık kaçayım @Harunnn60 @dreamy @kerem yarın yoklamaya çalısırım yine gündüz olmazsa gece şimdiden hepinize teşekkürler başarılar ve kolay gelsin , tüm bildirirmlere tek tek bakacam yaptırınca
@serhatt
İyi gecelerBen artık kaçayım @Harunnn60 @dreamy @kerem yarın yoklamaya çalısırım yine gündüz olmazsa gece şimdiden hepinize teşekkürler başarılar ve kolay gelsin , tüm bildirirmlere tek tek bakacam yaptırınca![]()
![]()
@serhatt
Sizde @Harunnn60 a gereken anlayışı gösterin iş yoğunluğuyla racap ,puan toplama vsyle reelden 2-3 saatlik zaman ayırıcak bir kaç eksiklik bişi olsada destek olun yarışma aksamasın diye ara vermiyoruzİyi gecelerFırsat buldukça gelmeye çalış
![]()
Dinlemeliyim bi.Bir reaksiyon gösterseydin şarkıma ona göre kendimi hazırlayacağım![]()
Şarkodan çok hikayeye şok oldum. Şoktayım. 😳Bu hafta bir Şebnem Ferah klasiği olan “Ben Şarkımı Söylerken” ile karşınızdayız. Şarkının sözlerine dikkat etmenizi öneririm oldukça cesur kısımlar var.
Şarkının, daha doğrusu içinde bulunduğu albüm “Kelimeler Yetse”nin altında ise çok derin anlamlar yatıyor. Ferah, sevgilisinin Ebru Gündeş ile olan birlikteliğini televizyondan öğrenmiş ve daha sonra girdiği depresyon sürecinde bu albümü oluşturmuştur. Kendisi susmuş şarkıları konuşmuştur...
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
Etiketini gördüğüm an Ben Şarkımı Söylerken şarkısı çaldı kafamda bir baktım ve gerçekten de onu paylaşmışsın. Çok erken mi diye de düşünmüyor değilim ayrıca. Benden yine gayet iyi bir puan alacaksın orası kesin. Zamanında en bas bas bağıra bağıra söylediğim şbo şarkısıBu hafta bir Şebnem Ferah klasiği olan “Ben Şarkımı Söylerken” ile karşınızdayız. Şarkının sözlerine dikkat etmenizi öneririm oldukça cesur kısımlar var.
Şarkının, daha doğrusu içinde bulunduğu albüm “Kelimeler Yetse”nin altında ise çok derin anlamlar yatıyor. Ferah, sevgilisinin Ebru Gündeş ile olan birlikteliğini televizyondan öğrenmiş ve daha sonra girdiği depresyon sürecinde bu albümü oluşturmuştur. Kendisi susmuş şarkıları konuşmuştur...
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
Kurda kuzu emanet edyorsunArtık @xBUGRAx senin emanetinde ama onun baskanı oldundan daha yakından ilgilenebilirsin artık![]()
Özletme kendiniBen artık kaçayım @Harunnn60 @dreamy @kerem yarın yoklamaya çalısırım yine gündüz olmazsa gece şimdiden hepinize teşekkürler başarılar ve kolay gelsin , tüm bildirirmlere tek tek bakacam yaptırınca![]()
![]()
@serhatt
Yapılır yapılır daha 3 gün var
Aynen bu ihtimal da yüksekOnu görmedimde dün @mrt-06 iki eleme var diye kullandım kan ve gülü neyse kalsın demişti demek @Tolstoyevski yüzündenmiş belkide bilinçli yapmıştır diğer yarışmacıların güçlü şarkılarını harcamak için![]()
![]()
@xemrexxx @serhatt @sokak sanati @Harunnn60 @MasacRE @S.G.A.T. @kerem
Buğra iyi hesap kitap yapıyor olsaydı ilk hafta kullanırdı elendiği şarkıyı
Emre Altuğ ile yarıştığım zamandıGeçen sezonmuydu ondan öncekimiydi hatırlamıyorumda hastalandım bir haftayı @Harunnn60 sunmuştu sonucları koltuğum tehrikeye girmişti beğenmişlerdi![]()
![]()
@xemrexxx @Bully @sokak sanati @kerem
Düzelir inşallah hafta sonuna kalmadan
Bu hafta bir Şebnem Ferah klasiği olan “Ben Şarkımı Söylerken” ile karşınızdayız. Şarkının sözlerine dikkat etmenizi öneririm oldukça cesur kısımlar var.
Evet he yürüyor işler valla@Çiğdem sensizde iyi idare ediyoruz gelmene gerek yok![]()
Giresunda cafe yok mu orda wi-fi şifresi yada starbucks ordan haleder @Harunnn60 @ÇiğdemEvet he yürüyor işler valla![]()
Söylemeyeceksen biz ayarlıyoruz o zaman. Şuan yüklemem lazım Youtube'a.Oğuzhan Koç'un Gülben haricinde yaptığı tek düeti ile karşınızdayız. Umarım adil bir oylama ile eleniriz.
Recap ellerinden öper @Harunnn60
Aynen bu ihtimal da yüksekAtacan'ı kandırmış mesela, yoksa niye ikili eleme olduğunu düşünsün bu hafta onun mesajını görmüştür
![]()
Deniz de olmasa kime saracaksınız