eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 5.Hafta (Oylama Başladı! Cumartesi 21:00)

Elinize sağlık @Harunnn60 :bhr:

Bu hafta içi gelirler demişlerdi yarın yada en geç cuma inş gelirler ama bellide olmuyor biliyorsunuz pazartesiye kalmadan inş olurda yeni haftaya gelirim şimdiden ikinizede teşekkürler :bhr::bhr::bhr:
Ne demek canım, zor günler için buradayız. Yardımlaşmak bunun için var, sen gelene kadar idare ediyoruz. Yoksa senin dışında iyi sunan birini bulmak zor. :bhr:

İyi yaptın, ben o haftalar kalp krizi falan geçiriyordum. İlk 3'e giremezsen eleniyordun. 1 puan farkla elenenler vardı hatta. :A
Aaa pardon bende de kafa kalmadıki .F Çeyreğe 5 kişi kalması için çeyrekte iki eleme yapılması lazım 12.haftada değil :F @Harunnn60

Öyle oluyor ama 4 kişi yerine 5 kişi olması daha iyi çeyrekte derece sonucta :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Aaa pardon bende de kafa kalmadıki .F Çeyreğe 5 kişi kalması için çeyrekte iki eleme yapılması lazım 12.haftada değil :F @Harunnn60

Öyle oluyor ama 4 kişi yerine 5 kişi olması daha iyi çeyrekte derece sonucta :A
Bende bozmadım, ama beynim yando sen öyle söyleyince. :F

Evet, o yüzden bu sezondakilerin şansı daha iyi. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Bu hafta bir Şebnem Ferah klasiği olan “Ben Şarkımı Söylerken” ile karşınızdayız. Şarkının sözlerine dikkat etmenizi öneririm oldukça cesur kısımlar var. :)

Şarkının, daha doğrusu içinde bulunduğu albüm “Kelimeler Yetse”nin altında ise çok derin anlamlar yatıyor. Ferah, sevgilisinin Ebru Gündeş ile olan birlikteliğini televizyondan öğrenmiş ve daha sonra girdiği depresyon sürecinde bu albümü oluşturmuştur. Kendisi susmuş şarkıları konuşmuştur...

Bu hafta bir Şebnem Ferah klasiği olan “Ben Şarkımı Söylerken” ile karşınızdayız. Şarkının sözlerine dikkat etmenizi öneririm oldukça cesur kısımlar var. :)

Şarkının, daha doğrusu içinde bulunduğu albüm “Kelimeler Yetse”nin altında ise çok derin anlamlar yatıyor. Ferah, sevgilisinin Ebru Gündeş ile olan birlikteliğini televizyondan öğrenmiş ve daha sonra girdiği depresyon sürecinde bu albümü oluşturmuştur. Kendisi susmuş şarkıları konuşmuştur...

Şarkının hikayesinide anlatsaydın :A :A :A

• İlginç
Reactions: dreamy