eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 5.Hafta (Oylama Başladı! Cumartesi 21:00)

Son düzenleme:
  • Harika
Reactions: Çiğdem
Galiba @dreamy @Tolstoyevski yollamadı sadece , @Harunnn60 a bildirirsiniz çünkü net kullanamıyorum yarın bana yarın yollarsanız bile @Harunnn60 a ulaşmadı için size -5 ceza verip kendisi seçsin oyüzden aman dikkat edin çünkü forumda olamıcam :A @serhatt @kerem @xemrexxx @sokak sanati Başkanlar da ilgilensin sonra şikayet kabul etmeyiz cezayı yersiniz Harun görmemiş olursa seçimlerinizi :A :A :A @Bully @MasacRE
Bugün yarın Harun'la videoları kesip yüklüyoruz, elinizi çabuk tutun derim. :A @Tolstoyevski @dreamy

Bugün yarın Harun'la videoları kesip yüklüyoruz, elinizi çabuk tutun derim. :A @Tolstoyevski @dreamy
Elinize sağlık @Harunnn60 :bhr:

Bu hafta içi gelirler demişlerdi yarın yada en geç cuma inş gelirler ama bellide olmuyor biliyorsunuz pazartesiye kalmadan inş olurda yeni haftaya gelirim şimdiden ikinizede teşekkürler :bhr::bhr::bhr:

• Harika
Reactions: kerem
Bu sezon 1 tane var onuda çeyrekten önceye koydum kı 5 kişi çeyreğe gitsin 1 kişi fazla olsun istiyorum çünkü çeyreği hedefleyen iddalı çok kişi var :A
İyi yaptın, ben o haftalar kalp krizi falan geçiriyordum. İlk 3'e giremezsen eleniyordun. 1 puan farkla elenenler vardı hatta. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem