Anladım tşk öm yolluyorum ?Evet cnm @Harunnn60 a yolla sende bir sıkıntı çıkmasın aman![]()
Anladım tşk öm yolluyorum ?Evet cnm @Harunnn60 a yolla sende bir sıkıntı çıkmasın aman![]()
Birazdan çıkıcam çünkü cnm daha ne zaman gelrim Allah bilirAnladım tşk öm yolluyorum ?
Yolladım ?Birazdan çıkıcam çünkü cnm daha ne zaman gelrim Allah bilirDünde bildirmiştim yarışmacılara haruna atın diye ben şuan bildiğin etkim yok
![]()
![]()
![]()
Cuma en geç gelirseler bende oylamamı yaparım ama pazartesiye kalırsa oylamam çünkü dinleyemicem için hak geçmesinYolladım ?
Geçen sezon 2 hafta üst üste 2 eleme vardı, bu sezondakiler hadi yine iyiler.Onu görmedimde dün @mrt-06 iki eleme var diye kullandım kan ve gülü neyse kalsın demişti demek @Tolstoyevski yüzündenmiş belkide bilinçli yapmıştır diğer yarışmacıların güçlü şarkılarını harcamak için![]()
![]()
@xemrexxx @serhatt @sokak sanati @Harunnn60 @MasacRE @S.G.A.T. @kerem
Seni alan yaşadı desene.Çocukluğumdan beridir yapıyorum ben zaten annem karışmıyor bile işlere Kıraç olması gereken şeyi söylemiş karadenizli ve köyde büyüyen birisi olarak biz öyle yetiştik![]()
![]()
@mrt-06 @kerem @Harunnn60
Bize ihanet edeni direkt diskalifiye ediyoruz. Elemiyoruz bile.@kerem @Harunnn60 Artık yarışmada tutmayı düşünmüyorlardır şeboya rağmen seni kırmızı çizgilerine bastın![]()
Yetiştirilme yöreler vsyle önemli faktor tabi yeni dönemin yeni nesilinde çivisi çıktı zaten ben Kıraçın laflarının benzerini sana pompy senaryo konusunda konusmustuk hatırlarsanSeni alan yaşadı desene.![]()
Bugün yarın Harun'la videoları kesip yüklüyoruz, elinizi çabuk tutun derim.Galiba @dreamy @Tolstoyevski yollamadı sadece , @Harunnn60 a bildirirsiniz çünkü net kullanamıyorum yarın bana yarın yollarsanız bile @Harunnn60 a ulaşmadı için size -5 ceza verip kendisi seçsin oyüzden aman dikkat edin çünkü forumda olamıcam@serhatt @kerem @xemrexxx @sokak sanati Başkanlar da ilgilensin sonra şikayet kabul etmeyiz cezayı yersiniz Harun görmemiş olursa seçimlerinizi
![]()
![]()
@Bully @MasacRE
Senin oylarını en önceden açıklayacağız.Oylarıda halledersin @Harunnn60 ve inş cumartesi olmadan gelirlerde yeni haftada sırtına kalmaz![]()
![]()
@sokak sanati @kerem
Sen boncuklarla devam et, klasik.
Bu sezon 1 tane var onuda çeyrekten önceye koydum kı 5 kişi çeyreğe gitsin 1 kişi fazla olsun istiyorum çünkü çeyreği hedefleyen iddalı çok kişi varGeçen sezon 2 hafta üst üste 2 eleme vardı, bu sezondaki hadi yine iyiler.![]()
Elinize sağlık @Harunnn60
İyi yaptın, ben o haftalar kalp krizi falan geçiriyordum. İlk 3'e giremezsen eleniyordun. 1 puan farkla elenenler vardı hatta.Bu sezon 1 tane var onuda çeyrekten önceye koydum kı 5 kişi çeyreğe gitsin 1 kişi fazla olsun istiyorum çünkü çeyreği hedefleyen iddalı çok kişi var![]()
Yapılmazsa oylamıcam hak geçmesin herşeyde en önemlisi oSenin oylarını en önceden açıklayacağız.![]()
Şarkım hazır zaten recap konusunda bir kararsızlık yaşıyorum, birazdan paylaşacağım parçamı beğenirsiniz inş.
Eksi puan yersinŞarkım hazır zaten recap konusunda bir kararsızlık yaşıyorum, birazdan paylaşacağım parçamı beğenirsiniz inş.![]()