Size emanet başkanlar olarak gücünüzü gösterin bunlar bir işe yaramıyor demesinlerPlanım olabilirGece
![]()
Size emanet başkanlar olarak gücünüzü gösterin bunlar bir işe yaramıyor demesinlerPlanım olabilirGece
![]()
Boncuklarının hep en alt halkasında oluyorum zaten.
Sondan kurtuldunBoncuklarının hep en alt halkasında oluyorum zaten.![]()
Zam isterimSize emanet başkanlar olarak gücünüzü gösterin bunlar bir işe yaramıyor demesinler![]()
Payımı pay edersiniz işteZam isterim![]()
Tuba sürpriz favorilerden olabilir aman hata etme cnm5.haftayı atlatırsak muazzam parçalar bulunuyor kalan parçalar arasında ?
O yetmezPayımı pay edersiniz işte![]()
-5 puan veririm vallaGaliba @dreamy @Tolstoyevski yollamadı sadece , @Harunnn60 a bildirirsiniz çünkü net kullanamıyorum yarın bana yarın yollarsanız bile @Harunnn60 a ulaşmadı için size -5 ceza verip kendisi seçsin oyüzden aman dikkat edin çünkü forumda olamıcam@serhatt @kerem @xemrexxx @sokak sanati Başkanlar da ilgilensin sonra şikayet kabul etmeyiz cezayı yersiniz Harun görmemiş olursa seçimlerinizi
![]()
![]()
@Bully @MasacRE
Az süslenirsin bu haftada nolacakO yetmez![]()
Süsümden asla vazgeçmemAz süslenirsin bu haftada nolacak![]()
Evet 17:00 da @Tolstoyevski @dreamy sana yollamamıs olursalar cezayı bas şarkıyıda seç gitsin bana yarın yollananlar boşa atılıcak çünkü forumda gündüz olamıcam yine-5 puan veririm valla![]()
Konudaki parçayı değiştirdim şimdi @Harunnn60 a öm den yollayayım mı ?Evet 17:00 da @Tolstoyevski @dreamy sana yollamamıs olursalar cezayı bas şarkıyıda seç gitsin bana yarın yollananlar boşa atılıcak çünkü forumda gündüz olamıcam yine![]()
@turkuazz da değiştirme ihtimali varmıs @Harunnn60 a bildirirsin yoksa paylaştını paylaşır dedim onuda haberin olsun değiştirirse şey edersin
Puanları sen özeline atarsın videoyu ben netim düzelmezse ilgilenemiyorum oyları toplarsın cnm , 2-3 gün iş gününde gelecekler cumartesiye kalmaz demişlerdi inş en geç cuma hallolur yoksa bu iş uzarda gider , 6 gb yükledim ama nete olabildince girmiyorum bilgisayardan çok yiyor az önce girdim zaten buraya bakmak için ve resimli yerlerde takılmamak için başka yerede bakamıyorum![]()
Artık @xBUGRAx senin emanetinde ama onun baskanı oldundan daha yakından ilgilenebilirsin artıkAPTAL !!
Evet cnm @Harunnn60 a yolla sende bir sıkıntı çıkmasın amanKonudaki parçayı değiştirdim şimdi @Harunnn60 a öm den yollayayım mı ?