- Reaksiyon puanı
- 39,874
- Puanı
- 1,060
Bukalemun gibi adamım.Senin gibi sorgulama yapmış ya o yüzden![]()
Bukalemun gibi adamım.Senin gibi sorgulama yapmış ya o yüzden![]()
İşte kendimi kurtardım, ne kadar iyi bir şey olduğunu anladım. Sende vazgeç bu sevdadan…Geçen sene hariç sen de yapıyordun kendine bu kötülüğüZaten geçen sene Adem için bakıyordum, bu sene o kadar bakmam
![]()
Diziler başlayana kadar can sıkıntısına bakayım diyordum sadece... Bağlanmayacağım bu sene...İşte kendimi kurtardım, ne kadar iyi bir şey olduğunu anladım. Sende vazgeç bu sevdadan…
Tamam kızmana gerek yok.Diziler başlayana kadar can sıkıntısına bakayım diyordum sadece... Bağlanmayacağım bu sene...
Kızmadım ki...Tamam kızmana gerek yok.
Ben sadece seni düşündüm![]()
Bu cevap bana hiç geçmedi. 😅Diziler başlayana kadar can sıkıntısına bakayım diyordum sadece... Bağlanmayacağım bu sene...
Sen niye benim Survivor olayıma taktınBu cevap bana hiç geçmedi. 😅
Geçen senede garipsemiştim. Sadece bu sene değil. 😁😅 Ama geçen sene garipseme daha çok Adem üzerinden olmuştu. 😄Sen niye benim Survivor olayıma taktınSurvivor nefretin var herhalde
![]()
İşte kendimi kurtardım, ne kadar iyi bir şey olduğunu anladım. Sende vazgeç bu sevdadan…
Vazgeç bu sevdadan… Batakhaneden kurtarmak lazım…Diziler başlayana kadar can sıkıntısına bakayım diyordum sadece... Bağlanmayacağım bu sene...
Tamam kızmana gerek yok.
Ben sadece seni düşündüm![]()
Herkesin senin ilgin olan şeylere kini var.Sen niye benim Survivor olayıma taktınSurvivor nefretin var herhalde
![]()
En kıskandığım işe sahip ; hiçbir şey yapmamak
Bunları bir de futbol yorumcuların kıskanıyorumEn kıskandığım işe sahip ; hiçbir şey yapmamak@Dosi @Angelica @Bully @The_Erinch @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @Hazem @Gerekli24
N harfi fazla mı oldu?Bunları bir de futbol yorumcuların kıskanıyorum![]()
I harfi eksik olmuşN harfi fazla mı oldu?![]()
MeryemBunları bir de futbol yorumcuların kıskanıyorum![]()
tiktaklar ilk günden yoğun çalışmiş