@Harunnn60 @Çiğdem e şarkım ıyollamıştım şuan zar zor girdim
İletirim @Harunnn60Bana yolla istersen.![]()
@Harunnn60 @Çiğdem e şarkım ıyollamıştım şuan zar zor girdim
İletirim @Harunnn60Bana yolla istersen.![]()
Bu hafta da Imagine Dragons'un tüm şarkıları kadar mükemmel olan "Whatever It Takes" sizlerle
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
Netim yapılmazsa bu hafta boncuklarımdan mahrum kalırsınızBu hafta çok özel bir slow parçayla geliyoruz. “Ay Parçası” sizlerle.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
Umarım haftayı atlatırız ?Sen ve Tuğba Yurt'un şarkılarını ilk kez dinliyorum. O yüzden ikiniz de dezavantajlasınız biraz.![]()
İlettik.![]()
Bunlar yoklumda bir türkü harcayacaklar tuba ecünnü değil onu harcamayınUmarım haftayı atlatırız ?
5.haftayı atlatırsak muazzam parçalar bulunuyor kalan parçalar arasında ?
sıkı can iyidir kolay çıkmaz
Onu görmedimde dün @mrt-06 iki eleme var diye kullandım kan ve gülü neyse kalsın demişti demek @Tolstoyevski yüzündenmiş belkide bilinçli yapmıştır diğer yarışmacıların güçlü şarkılarını harcamak için@Tolstoyevski sonuç konusunda bu hafta ikili eleme olacağını yazmıştın, öyle bir şey yok haberin olsun.Ona göre seç şarkını.
![]()
Allahın geri kafalısı..
Çocukluğumdan beridir yapıyorum ben zaten annem karışmıyor bile işlere Kıraç olması gereken şeyi söylemiş karadenizli ve köyde büyüyen birisi olarak biz öyle yetiştikKıraç'a hak vereceğini biliyordum.![]()
Patlasın amanOnun canı hiç bir durumda çıkmaz korkma@xemrexxx
@kerem @Harunnn60 Artık yarışmada tutmayı düşünmüyorlardır şeboya rağmen seni kırmızı çizgilerine bastınEvet dört gözle bekliyorumFazla Şebo fanı göz çıkarmaz neticede
![]()
Başkanlar olarak size bıraktı m bu haftayıPatlasın aman![]()
hangi akşamBaşkanlar olarak size bıraktı m bu haftayı![]()
@Tolstoyevski nin ne yaptığını anlamak güç ya, Gülpembe gibi bir şarkıyı da 4. haftadan harcadı zatenOnu görmedimde dün @mrt-06 iki eleme var diye kullandım kan ve gülü neyse kalsın demişti demek @Tolstoyevski yüzündenmiş belkide bilinçli yapmıştır diğer yarışmacıların güçlü şarkılarını harcamak için![]()
![]()
@xemrexxx @serhatt @sokak sanati @Harunnn60 @MasacRE @S.G.A.T. @kerem
Cumartesiye geliyor sanırımhangi akşam![]()
@xBUGRAx Hesap kitap yapıyorda noluyor@Tolstoyevski nin ne yaptığını anlamak güç ya, Gülpembe gibi bir şarkıyı da 4. haftadan harcadı zaten![]()