Evet dört gözle bekliyorumGerek yok ben Şebo fanıyım.@dreamy
Evet dört gözle bekliyorumGerek yok ben Şebo fanıyım.@dreamy
Ekli dosyayı görüntüle 72193
Katy ablamız bu hafta son albümünün en hit şarkısı olan "Bon Appetit" ile geliyor.
800 milyona yakın izlenen bu muhteşem şarkı ve klip final puanı getirir diye umuyorum.![]()
1.46 - 2.58
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @MasacRE-
@xemrexxx- @vadikızı
@Dosi
@denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
Final puanı için her yol mübahtır.Final puanı için soyunmuş Katy![]()
Change it.Ekli dosyayı görüntüle 72193
Katy ablamız bu hafta son albümünün en hit şarkısı olan "Bon Appetit" ile geliyor.
800 milyona yakın izlenen bu muhteşem şarkı ve klip final puanı getirir diye umuyorum.![]()
1.46 - 2.58
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @MasacRE-
@xemrexxx- @vadikızı
@Dosi
@denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
Bana yolla istersen.@Harunnn60 @Çiğdem e şarkım ıyollamıştım şuan zar zor girdim
Why?Change it.![]()
Of course, old songs are stranger but you can eliminated with this one too.Why?
I think that, old ones are stranger than last album. And keep them for next weeks.![]()
Klipte de öyle memeler varsa yaparız bir şeylerEkli dosyayı görüntüle 72193
1.46 - 2.58
@xemrexxx- @vadikızı
@Dosi
Kaldırdı, kullanmayacak.Klipte de öyle memeler varsa yaparız bir şeyler![]()
En sevdiğim şarkısıBu hafta çok özel bir slow parçayla geliyoruz. “Ay Parçası” sizlerle.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
Çok sevindim.En sevdiğim şarkısı![]()
Buna da düşük veren net zevksizdirÇok sevindim.Çok güzel şarkı cidden umarım buna da düşük vermezler.
![]()
Püsküllü belayı istiyorum.Bu hafta çok özel bir slow parçayla geliyoruz. “Ay Parçası” sizlerle.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
Onu erkenden harcamam.Püsküllü belayı istiyorum.![]()
Sen ve Tuğba Yurt'un şarkılarını ilk kez dinliyorum. O yüzden ikiniz de dezavantajlasınız biraz.Onu erkenden harcamam.![]()
Bu şarkıyı seversin.Sen ve Tuğba Yurt'un şarkılarını ilk kez dinliyorum. O yüzden ikiniz de dezavantajlasınız biraz.![]()