Ediyoruz ah sende olmasan beni düşünen olamayacakYardım et işte, bende sana yardım ederim. Tatile girdim zaten. Denk geldi.![]()
Ediyoruz ah sende olmasan beni düşünen olamayacakYardım et işte, bende sana yardım ederim. Tatile girdim zaten. Denk geldi.![]()
Harun çalışıyor, benim 2 haftalık tatilim başladı. O yüzden ona kıyak geçiyorum.@Harunnn60 da sana bıraksın oda öteki tarafa geliyormuş![]()
İstemiyorsanız yetkileri bana verin, yabancılara kıyak da geçmiş oluruz hem.
Yetkin şuanda da var aslındaİstemiyorsanız yetkileri bana verin, yabancılara kıyak da geçmiş oluruz hem.![]()
Şimdi konunun kimin açtının önemi yok ha ben ha sen burda hak geçmesin sen şimdi haftayı yürütücen şarkıları yapıcan sonra sonuc gecesinde netim düzelirse hadi ben sunuyorum desem san ayıp olur , oyüzden senin sunman doğru olur bence ben oyları puanları toplarım orada seni yormam ama şarkılarla sen uğraştın için hakkını yemeyelim sunabilirsinSonuçları da mı ben sunayım onu mu kast ettin anlamadım![]()
Recabı yaparım. sonuç günü de iş durumum uygun olursa yaparımŞimdi konunun kimin açtının önemi yok ha ben ha sen burda hak geçmesin sen şimdi haftayı yürütücen şarkıları yapıcan sonra sonuc gecesinde netim düzelirse hadi ben sunuyorum desem san ayıp olur , oyüzden senin sunman doğru olur bence ben oyları puanları toplarım orada seni yormam ama şarkılarla sen uğraştın için hakkını yemeyelim sunabilirsin![]()
Harun çalışıyor, benim 2 haftalık tatilim başladı. O yüzden ona kıyak geçiyorum.![]()
Rahmetli o gaga buraya gelmesin gelirse onu burada zebanilerle bırakır biz dünyaya ineriz diyor
Eğer netim bu hafta içi olursa cumartesi sen karar verirsin kimin sunucana ben hak geçmesin yeter oyüzden sen in kararın olsun cnm birde düzelmezse zaten sende kalırRecabı yaparım. sonuç günü de iş durumum uygun olursa yaparım![]()
Faceden konuşuyorsunuz zaten biliyorumRahmetli o gaga buraya gelmesin gelirse onu burada zebanilerle bırakır biz dünyaya ineriz diyor![]()
![]()
![]()
Geçen sene gelmeseydi şutlanyordum MS'den. Bu sene gelirse kimi kurtaracak acaba.Rahmetli o gaga buraya gelmesin gelirse onu burada zebanilerle bırakır biz dünyaya ineriz diyor![]()
![]()
![]()
Eğer netim bu hafta içi olursa cumartesi sen karar verirsin kimin sunucana ben hak geçmesin yeter oyüzden sen in kararın olsun cnm birde düzelmezse zaten sende kalır![]()
Şımartma şunlarıGeçen sene gelmeseydi şutlanyordum MS'den. Bu sene gelirse kimi kurtaracak acaba.![]()
Fok başkan Şebo fanıdır @dreamy 4 gözle bekliyorduGeçen sene gelmeseydi şutlanyordum MS'den. Bu sene gelirse kimi kurtaracak acaba.![]()
Iyyy yat ya
Zaten paketi bitirmeyeyim daha ne zaman gelecekleri belli değil kaçıyorum şuan sen şarkıları toplarsın yapış yakalarına @kerem de ayak işlerini gördürebilirsinIyyy yat yaSinirlendirme beni.
![]()
@Harunnn60 yarışmayı sunmuyoruz, protesto ediyoruz Çiğdemi.Zaten paketi bitirmeyeyim daha ne zaman gelecekleri belli değil kaçıyorum şuan sen şarkıları toplarsın yapış yakalarına @kerem de ayak işlerini gördürebilirsin![]()
Çok güzel seçim cnm@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
Umarım bu şarkımın hakkı yenmez, finallik şarkımdı "Kan ve Gül"