Hayır, bundan sonra sunucumuz hep Harun olsun. Daha iyi.Bu haftakı sunucumuz Harun![]()
![]()
![]()
Hayır, bundan sonra sunucumuz hep Harun olsun. Daha iyi.Bu haftakı sunucumuz Harun![]()
![]()
![]()
Bu hafta geçsinde daha şarkısı çok onun @kerem e inat finaleAsıl bacımız yılan ittifakı kurup üzmeyin daha ne yapayım 9 tane dersim var ona rağmen katıldım. Çikom durumumu biliyor, kalsın bu zaten birinci olamam Kıraç ile.![]()
O beni ö teki tarafta bırakmaz şuan rahatsız olmuştur zaten pehleme rekorları kırıyordurHayır, bundan sonra sunucumuz hep Harun olsun. Daha iyi.![]()
Kıraç'ı severim, Aliye'deki müziğine tam puan vermiştim ama geçen haftaki şarkısı rezaletti.
Yok sen git karadenizdeki foklarla katıl, ben ikna ederim onu.O beni ö teki tarafta bırakmaz şuan rahatsız olmuştur zaten pehleme rekorları kırıyordur@Harunnn60
Bende kaçıyorum, Gute Nacht.
Orda kal gelme geri
Bana emir veremezsin zaten.Sana bi emrim yok yatabilirsin..
Bana emir veremezsin zaten.
@Harunnn60 bu hafta oyları açıklarken şununkini saymayalım da görsün gününü. Sonra kendine etkisiz milli şef der artık.![]()
Kıraç'a hak vereceğini biliyordum.
Bu hafta elendin bileID dinleyenlerden haftayı atlatmaya yönelik şarkı önerileri alabilirim![]()
Unuttuğun kişi @dreamy yazıklar olsun be nasıl unutursun onu![]()
Elensem daha az koyardı be.@dreamy yazdım sanıyorum oyüzden anlayamadım demek kimin eksik oldunu bakıyorum hepsi tam çıkıyor![]()
![]()
@Bully @Harunnn60
Sende Şeboyu Haruna atarsın![]()
![]()
![]()