Sen de ne meraklıymışsın sunuculuğa soyunmayaEksi puan yersin![]()
Sen de ne meraklıymışsın sunuculuğa soyunmayaEksi puan yersin![]()
Yabancılara düşük verme yoksa - 10 veririmSen de ne meraklıymışsın sunuculuğa soyunmaya![]()
Ne demek canım, zor günler için buradayız. Yardımlaşmak bunun için var, sen gelene kadar idare ediyoruz. Yoksa senin dışında iyi sunan birini bulmak zor.Elinize sağlık @Harunnn60
Bu hafta içi gelirler demişlerdi yarın yada en geç cuma inş gelirler ama bellide olmuyor biliyorsunuz pazartesiye kalmadan inş olurda yeni haftaya gelirim şimdiden ikinizede teşekkürler![]()
Aaa pardon bende de kafa kalmadıki .F Çeyreğe 5 kişi kalması için çeyrekte iki eleme yapılması lazım 12.haftada değilİyi yaptın, ben o haftalar kalp krizi falan geçiriyordum. İlk 3'e giremezsen eleniyordun. 1 puan farkla elenenler vardı hatta.![]()
Sevdiğim şarkılara hakkını veriyorum benim öyle yerlilere veya yabancılara karşı bir kompleksim yok.Yabancılara düşük verme yoksa - 10 veririm![]()
Bekliyoruz Şebo'yu. En iyi şekilde.Şarkım hazır zaten recap konusunda bir kararsızlık yaşıyorum, birazdan paylaşacağım parçamı beğenirsiniz inş.![]()
Geçen sezonmuydu ondan öncekimiydi hatırlamıyorumda hastalandım bir haftayı @Harunnn60 sunmuştu sonucları koltuğum tehrikeye girmişti beğenmişlerdiSen de ne meraklıymışsın sunuculuğa soyunmaya![]()
Senin bu şarkıyla ilgili görüşünü bilmiyorum açıkçası bakalım ne diyeceksinBekliyoruz Şebo'yu. En iyi şekilde.![]()
Bende bozmadım, ama beynim yando sen öyle söyleyince.Aaa pardon bende de kafa kalmadıki .F Çeyreğe 5 kişi kalması için çeyrekte iki eleme yapılması lazım 12.haftada değil@Harunnn60
Öyle oluyor ama 4 kişi yerine 5 kişi olması daha iyi çeyrekte derece sonucta![]()
Şarkının hikayesinide anlatsaydınBu hafta bir Şebnem Ferah klasiği olan “Ben Şarkımı Söylerken” ile karşınızdayız. Şarkının sözlerine dikkat etmenizi öneririm oldukça cesur kısımlar var.
Şarkının, daha doğrusu içinde bulunduğu albüm “Kelimeler Yetse”nin altında ise çok derin anlamlar yatıyor. Ferah, sevgilisinin Ebru Gündeş ile olan birlikteliğini televizyondan öğrenmiş ve daha sonra girdiği depresyon sürecinde bu albümü oluşturmuştur. Kendisi susmuş şarkıları konuşmuştur...
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
Anlattım ya bir paragraf hem de.Şarkının hikayesinide anlatsaydın![]()
![]()
![]()
Ona göre. Yoksa diskalifiye yolda.@dreamy
Milli Şef @sokak sanati na sığınırsa @dreamy o @Harunnn60 a dur diyebilir
Dreamy çizgimizden çıktı bu haftaOna göre. Yoksa diskalifiye yolda.@dreamy
Foto falan görüncede net yedinden hemen aşağı almıstım fark etmemişim iyi yapmıssınAnlattım ya bir paragraf hem de.![]()
Ben şuan farkına vardım zatenBende bozmadım, ama beynim yando sen öyle söyleyince.
Evet, o yüzden bu sezondakilerin şansı daha iyi.![]()
Hikayesinden bahsetmemek olmazdı.Foto falan görüncede net yedinden hemen aşağı almıstım fark etmemişim iyi yapmıssın![]()
![]()
![]()
NolduBen şuan farkına vardım zaten![]()
![]()
![]()