eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 5.Hafta (Oylama Başladı! Cumartesi 21:00)

Aynen ama o sadece söylentiymiş galiba, asıl hikaye benim konuda bahsettiğimmiş. :(
Vlla müziğin yolculuğu yapıyordum 2016 dönemleri o zaman bu iki söylentiyide duymuştum araştırmıştım ikisinide söyleyen var ama aldatılma olayına ben inanmak istiyorum yinde birsürü söylentisi var :(

• Üzücü
Reactions: dreamy
Vlla müziğin yolculuğu yapıyordum 2016 dönemleri o zaman bu iki söylentiyide duymuştum araştırmıştım ikisinide söyleyen var ama aldatılma olayına ben inanmak istiyorum yinde birsürü söylentisi var :(
İkisi de çok kötü şeyler tabii ama ben de senin gibi bu söylentiye inanmak istiyorum. :( Bir de şey var Artık Kısa Cümleler Kuruyorum albümünü de ölen ablasına ithaf etmiş onu da öğrenince saygı duymuştum kendisine. :(

• Harika
Reactions: Çiğdem
İkisi de çok kötü şeyler tabii ama ben de senin gibi bu söylentiye inanmak istiyorum. :( Bir de şey var Artık Kısa Cümleler Kuruyorum albümünü de ölen ablasına ithaf etmiş onu da öğrenince saygı duymuştum kendisine. :(
Bugün şarkısını sanırım ona yazmıştı diye hatırlıyorum ödülde almıştı o şarkı :bhr:

• Harika
O şarkıyı kullanamayacağıma o kadar üzülüyorum ki :TEn sevdiğim şarkılarındandır..
Listeni attında hatta sana şarkı ararkan bile aklıma gelmemişti az önce o olayı hatırlayınca aklıma düştü :A Yağmurlar gibi efsanedir oda tabi yeni nesil bilmeyebilir :A

• Güldürdün