O şarkının birde başka türlü söylentisi var ama ona ihtimal vermek istemiyoruzHikayesinden bahsetmemek olmazdı.Biraz daha araştırma yaptım daha neler neler çekmiş kadın...
O şarkının birde başka türlü söylentisi var ama ona ihtimal vermek istemiyoruzHikayesinden bahsetmemek olmazdı.Biraz daha araştırma yaptım daha neler neler çekmiş kadın...
Şarkımı beğenmediğinden mi yoksa yine sunuculuğun verdiği rehavetten dolayı mı böyle dedinDreamy çizgimizden çıktı bu hafta![]()
Daha dinlemedim ama severim şebnemŞarkımı beğenmediğinden mi yoksa yine sunuculuğun verdiği rehavetten dolayı mı böyle dedin![]()
Aynen ama o sadece söylentiymiş galiba, asıl hikaye benim konuda bahsettiğimmiş.O şarkının birde başka türlü söylentisi var ama ona ihtimal vermek istemiyoruz![]()
Ben yoksam Milli şef @sokak sanati var şefimiz çok yaşa de @Harunnn60 ve @kerem e baltasyla saldırırŞarkımı beğenmediğinden mi yoksa yine sunuculuğun verdiği rehavetten dolayı mı böyle dedin![]()
Vlla müziğin yolculuğu yapıyordum 2016 dönemleri o zaman bu iki söylentiyide duymuştum araştırmıştım ikisinide söyleyen var ama aldatılma olayına ben inanmak istiyorum yinde birsürü söylentisi varAynen ama o sadece söylentiymiş galiba, asıl hikaye benim konuda bahsettiğimmiş.![]()
Aaa tşşk ettim @kerem e de
İkisi de çok kötü şeyler tabii ama ben de senin gibi bu söylentiye inanmak istiyorum.Vlla müziğin yolculuğu yapıyordum 2016 dönemleri o zaman bu iki söylentiyide duymuştum araştırmıştım ikisinide söyleyen var ama aldatılma olayına ben inanmak istiyorum yinde birsürü söylentisi var![]()
Üzüldüm çünkü programın haline@dreamy şef @sokak sanati önerisinide üzücü demiş şuan iki deyneğinde ucu şeyli çabuk dön mesajı yolladı bana anladım ben![]()
![]()
@kerem @Harunnn60
Bugün şarkısını sanırım ona yazmıştı diye hatırlıyorum ödülde almıştı o şarkıİkisi de çok kötü şeyler tabii ama ben de senin gibi bu söylentiye inanmak istiyorum.Bir de şey var Artık Kısa Cümleler Kuruyorum albümünü de ölen ablasına ithaf etmiş onu da öğrenince saygı duymuştum kendisine.
![]()
Yine boncuklar havada uçuşuyor.Aaa tşşk ettim @kerem e deBaşkanlar olarak hepinizden seferberlik olarak bekliyoruz yarışma size emanet
![]()
Rahmetli başkan diye diye darbeyle onun yanına yolladılar benide büyük patron @xBUGRAxÜzüldüm çünkü programın haline![]()
O şarkıyı kullanamayacağıma o kadar üzülüyorum kiBugün şarkısını sanırım ona yazmıştı diye hatırlıyorum ödülde almıştı o şarkı![]()
Listeni attında hatta sana şarkı ararkan bile aklıma gelmemişti az önce o olayı hatırlayınca aklıma düştüO şarkıyı kullanamayacağıma o kadar üzülüyorum kiEn sevdiğim şarkılarındandır..
Bir reaksiyon gösterseydin şarkıma ona göre kendimi hazırlayacağımYine boncuklar havada uçuşuyor.![]()
Ben biliyorum.Listeni attında hatta sana şarkı ararkan bile aklıma gelmemişti az önce o olayı hatırlayınca aklıma düştüYağmurlar gibi efsanedir oda tabi yeni nesil bilmeyebilir
![]()