eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 5.Hafta (Oylama Başladı! Cumartesi 21:00)

@Yiğitt @Ahmed ben Haruna ilettim @bazinga konuda paylaşmış @denizz19 racabını kendisi seçtiği için Haruna özelden atarsın birde @Tolstoyevski @batuhankaralar @MayısKralı @mrt-06 @ozgur2113 @mesmeso61 @turkuazz @-potterhead- şarkılarınızı konuya yada özelden haruna atarsınız @Harunnn60 racabsız yollayanları bismillah der sen kesersin :A :A :A

Birde 13 şarkıcı var ama ben kimi unutuyorum sayıyorum 12 o bir kişinin kim oldunu bakıorum anlayamadım neyse onuda @Harunnn60 bulsun :A :A :A @Bully @MasacRE @xemrexxx @sokak sanati
Unuttuğun kişi @dreamy yazıklar olsun be nasıl unutursun onu :A

• İlginç
  • Üzücü
Reactions: dreamy and Çiğdem
Anca işten çıktım.:A

MS artık boncuk dağıtma yeri değil. Daha çok kavgadaha çok entrika var. Dayanabilen survivor olacak:A

Bu arada Yabancı şarkı düşmanlığı ile ön plana çıkan @mrt-06 'nin ablasına kayyum atayarak kendisinin kolunu kanadını kırdık. Gelecek hafta olmayacağını kanıtladık:A
Oooo tahmin ettim gibi coşmuşsun şefimiz :F :F :F @Harunnn60 @mrt-06 @Bully

Toplumsal eşitliği hiçe sayan böyle bir sanatçıyı yarışmada istemiyoruz. İmza kampanyası için başvurunuz başladı. Özelden halledelim. Bu hafta diskalifiye ederiz bu basit açıklamalara sahip yarışmacıyı. Eleme de olmamış olur..

@Harunnn60 @kerem @serhatt @dreamy @xBUGRAx (Çakma Şefcik) @MayısKralı @Billy Kane @ozmoturk @-potterhead- @Ahmed @turkuazz

Kraç haklı ben @mrt-06 a sonuclardamı ne geçen hafta demiştim :F @kerem @Bully @xemrexxx @serhatt @xBUGRAx @Harunnn60 @MasacRE @dreamy

2000 li olan nesil kızların erkekten farkı yok oturup annenleri yemek getirsin diye bekliyorlar zaten 90lı nesil son iyi nesildi adam bunu diyor tekrar sevdim Kıraçı :bhr::bhr::bhr:

• Güldürdün
Reactions: Bully and Harunnn60
@Harunnn60 En geç cumaya gelirler cumartesi olmadan inş hallolucak ama cumartesiye düzelmiş olsa bile sonucları yine sen açıklarsın okadar emek verdin sonucta :bhr:

Şarkı yapımlarını yapabilsem yormam ama şarkı açamıyorum bile ama düzelsin düzelmesin oyları ben toplarım özelden başlayınca sana sonuc gecesine sunulucak şekilde ayarlarım :Z

• Güldürdün
Reactions: kerem and Harunnn60
@Harunnn60 En geç cumaya gelirler cumartesi olmadan inş hallolucak ama cumartesiye düzelmiş olsa bile sonucları yine sen açıklarsın okadar emek verdin sonucta :bhr:

Şarkı yapımlarını yapabilsem yormam ama şarkı açamıyorum bile ama düzelsin düzelmesin oyları ben toplarım özelden başlayınca sana sonuc gecesine sunulucak şekilde ayarlarım :Z
Şarkıları yaparım ama sonuçları sen açıklasın cnm :A düzelir zaten o zamana :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Çiğdem and kerem

Yardım et işte, bende sana yardım ederim. Tatile girdim zaten. Denk geldi. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Cumartesin düzelir zaten oylarıda ben toplucam sen uğraşma diye ben şey açısından dedim şarkılarla uğraşıpta sonucu sen niye alıyorsun olmasın diye yanı istersen sunabilirsin düzelse bile :bhr: