Çikom düşünmüş.Atatürk'ü kendi emellerine alet etme diyecektim![]()
Çikom düşünmüş.Atatürk'ü kendi emellerine alet etme diyecektim![]()
Şükür sesin çıktıbu hafta bomba gibi olacaksın
![]()
Hadi Rachel'i forumdaki kabartma tozu egosuyla dövelim.@Harunnn60 ile gerçekleştirdiğimiz kayyum başarıya ulaştı. Tebrik ediyoruz bizi. Ben ve arkadaşlarım beni çok beğeniyoruz bu arada belirmeden edemeyeceğim.@kerem
1 puanım belli olduEkli dosyayı görüntüle 72173
Özellikle Fenerli kardeşlerimden yüksek bekliyorum. Fanatiklik yapmadan oylayın lütfen ben de GS'liyim ama bu marş efsanedir.
(MİLLİ ŞEF @xBUGRAx) @Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
Ciddi değilsin demi1 puanım belli oldu![]()
@mrt-06 rahatsız oldu gibi zaten sen ortaya atılınca.Anca işten çıktım.
MS artık boncuk dağıtma yeri değil. Daha çok kavgadaha çok entrika var. Dayanabilen survivor olacak
Bu arada Yabancı şarkı düşmanlığı ile ön plana çıkan @mrt-06 'nin ablasına kayyum atayarak kendisinin kolunu kanadını kırdık. Gelecek hafta olmayacağını kanıtladık![]()
1.milli şef sensin herkes kıymetini anlayacakHadi Rachel'i forumdaki kabartma tozu egosuyla dövelim.@Harunnn60
Rachel patladı, O2 salıyor şuan havaya.1.milli şef sensin herkes kıymetini anlayacak![]()
@mrt-06 rahatsız oldu gibi zaten sen ortaya atılınca.![]()
@sokak sanati mücadele eder tek başına, zaten tek takılıyormjş yeni öğrendikRachel patladı, O2 salıyor şuan havaya.![]()
1.milli şef sensin herkes kıymetini anlayacak![]()
Yine ne saçmalıyorsun.Toplumsal eşitliği hiçe sayan böyle bir sanatçıyı yarışmada istemiyoruz. İmza kampanyası için başvurunuz başladı. Özelden halledelim. Bu hafta diskalifiye ederiz bu basit açıklamalara sahip yarışmacıyı. Eleme de olmamış olur..
@Harunnn60 @kerem @serhatt @dreamy @xBUGRAx (Çakma Şefcik) @MayısKralı @Billy Kane @ozmoturk @-potterhead- @Ahmed @turkuazz
Yine ne saçmalıyorsun.![]()
boşuna sağlam şarkılarınızı harcamayın, elenme adayı belli.Ekli dosyayı görüntüle 72173
Özellikle Fenerli kardeşlerimden yüksek bekliyorum. Fanatiklik yapmadan oylayın lütfen ben de GS'liyim ama bu marş efsanedir.
(MİLLİ ŞEF @xBUGRAx) @Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
Tamam be milli bir şefsin anladık.Bir emriniz mi var şefim falan demen lazım. Öğretemedim gitti sana. Neyse ki 4. Partta Sezen'in Yıldız'ı bir bardan yaka paça arttırdığını daha bilmiyorsun..