Yılbaşı Nedeniyle Yayınlanmayacak Olan Yapımlar | 2026

Şu mesaja kadar bende mesajları yanlış anlamışım :A şimdi tüm taşlar yerine oturdu :A @TenTen

@12.Adam o dizi bu alıntıda. Al sana en büyük ipucu :A
Yeraltı'na bişey olursa @TenTen 'in izlediği her diziye tutmama duası.

Gerçi diziye üç masterclass ecünnü ekleriz diziyi @TenTen 'i de transfer ederiz (ben de mutlu olurum :D)

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Beni çok yanlış tanımışsınız. 😅 @Dosi @Alemdar
------

Sen hangisini düşünmüştün ki acaba? 😁😅
O kızı koydun da lütfen bana Mahkum'da da izlediğini söyle ? Yoksa daha fazla Burcu Cavrar dizisi izlemiş olucam 😂

Yeraltı için dua et ben de sana Burcu yar olsun diye dua edeyim 😂😂😂

Beni çok yanlış tanımışsınız. 😅 @Dosi @Alemdar
------

Sen hangisini düşünmüştün ki acaba? 😁😅
ne yani Denizin gelse bakmayacak misin? :A
serhat ve cokiyitvci Abiden bahsedince sen yazinca bende o diziye yönelik yazdin sandim. Hatta serhat harika atmis. büyük olasilikla o diziyi yorumladin sandi :A

• Güldürdün
Reactions: TenTen
Burcu Cavrar sandım lan o Asena'nın ne zamandır böyle fotosu var 😂😂😂

Sen Jasmine izliyon mu şu an ?
Yooo, izleyip Asena ile alakalı kötü sahneler aklımda olsun istemiyorum. Ama turuncu tayfadan Burcu Cavrar da favorimizdir. ♥️😅
ne yani Denizin gelse bakmayacak misin? :A
serhat ve cokiyitvci Abiden bahsedince sen yazinca bende o diziye yönelik yazdin sandim. Hatta serhat harika atmis. büyük olasilikla o diziyi yorumladin sandi :A
Deniz, Tanrının bu dünyada var olduğunu gösteren bir varlık. İzlerim tâbi ama o buralara düşmez. Olursa destekleriz.

Açık açık yazardım aslında ama bu şekilde yazsam bile @Alemdar kesin anlar dedim. Nitekim öyle de oldu. 😅

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yooo, izleyip Asena ile alakalı kötü sahneler aklımda olsun istemiyorum. Ama turuncu tayfadan Burcu Cavrar da favorimizdir. ♥️😅

Deniz, Tanrının bu dünyada var olduğunu gösteren bir varlık. İzlerim tâbi ama o buralara düşmez. Olursa destekleriz.

Açık açık yazardım aslında ama bu şekilde yazsam bile @Alemdar kesin anlar dedim. Nitekim öyle de oldu. 😅
Estağfirullah patlama mevzusu sana ait olan bir düşünce yeter ki tutmasın diye dileğin olmasın 😂 O zaman üzülürüm ...

• Beğendim
Reactions: TenTen
Estağfirullah patlama mevzusu sana ait olan bir düşünce yeter ki tutmasın diye dileğin olmasın 😂 O zaman üzülürüm ...
Yok, yeter ki tutmasın dediğim bir yapım değil. Ama çok uzun bir süre geçti ve bu yüzden dizi ölü doğmuş olacak diye düşünüyorum. 😊