Gıcık etme. Anlamışsın sen işte hangisi olduğunu. 😅yani iki mesaj yukarı baksan anlayacaksın
Söyleme![]()
Gıcık etme. Anlamışsın sen işte hangisi olduğunu. 😅yani iki mesaj yukarı baksan anlayacaksın
Söyleme![]()
Anlamadım?Gıcık etme. Anlamışsın sen işte hangisi olduğunu. 😅
Ben yanlış anlamışım o zaman. 😁
Yani yanlış anlaşılacak bir mesaj değildi ama ben alıştım böyle hedefe konulmayıBen yanlış anlamışım o zaman. 😁
İpucu: Parlakların çok olacağı bir dizi. Artık buradan sonra da anlamazsa kendi sorunu olur değil mi @Dosi
Acun iyice dibi görmek istiyor herhalde.@serhatt MasterChef 9 Ocak'a kadar yok. Survivor 8 gün üst üste olacakmış.![]()
Anlayacaksın yazdığın için, ben sen anladın sandım. 😁Yani yanlış anlaşılacak bir mesaj değildi ama ben alıştım böyle hedefe konulmayı![]()
Naparsan yap Yeraltı için kötü dilekte bulunma bu sezon izlediğim 2. Dizi olacak 😂😂😂Çok net patlayacak bir dizi ben biliyorum.![]()
Yeraltı'na bişey olursa @TenTen 'in izlediği her diziye tutmama duası.
Raci Şaşmaz'a iletiyorum 😂@TenTen ’in kapak fotoğrafındaki kadını diziye alırsanız o zaman bu mümkün![]()
Beni çok yanlış tanımışsınız. 😅 @Dosi @Alemdar@TenTen ’in kapak fotoğrafındaki kadını diziye alırsanız o zaman bu mümkün![]()
Sen hangisini düşünmüştün ki acaba? 😁😅
O kızı koydun da lütfen bana Mahkum'da da izlediğini söyle ? Yoksa daha fazla Burcu Cavrar dizisi izlemiş olucam 😂
ne yani Denizin gelse bakmayacak misin?
Asena'dan bahsediyorsan ben onu en son Star'da yayınlanan Ah Nerede dizisinde izledim.O kızı koydun da lütfen bana Mahkum'da da izlediğini söyle ? Yoksa daha fazla Burcu Cavrar dizisi izlemiş olucam 😂
Burcu Cavrar sandım lan o Asena'nın ne zamandır böyle fotosu var 😂😂😂Asena'dan bahsediyorsan ben onu en son Star'da yayınlanan Ah Nerede dizisinde izledim.![]()
Yooo, izleyip Asena ile alakalı kötü sahneler aklımda olsun istemiyorum. Ama turuncu tayfadan Burcu Cavrar da favorimizdir. ♥️😅Burcu Cavrar sandım lan o Asena'nın ne zamandır böyle fotosu var 😂😂😂
Sen Jasmine izliyon mu şu an ?
Deniz, Tanrının bu dünyada var olduğunu gösteren bir varlık. İzlerim tâbi ama o buralara düşmez. Olursa destekleriz.ne yani Denizin gelse bakmayacak misin?
serhat ve cokiyitvci Abiden bahsedince sen yazinca bende o diziye yönelik yazdin sandim. Hatta serhat harika atmis. büyük olasilikla o diziyi yorumladin sandi![]()
Estağfirullah patlama mevzusu sana ait olan bir düşünce yeter ki tutmasın diye dileğin olmasın 😂 O zaman üzülürüm ...Yooo, izleyip Asena ile alakalı kötü sahneler aklımda olsun istemiyorum. Ama turuncu tayfadan Burcu Cavrar da favorimizdir. ♥️😅
Deniz, Tanrının bu dünyada var olduğunu gösteren bir varlık. İzlerim tâbi ama o buralara düşmez. Olursa destekleriz.
Açık açık yazardım aslında ama bu şekilde yazsam bile @Alemdar kesin anlar dedim. Nitekim öyle de oldu. 😅
Yok, yeter ki tutmasın dediğim bir yapım değil. Ama çok uzun bir süre geçti ve bu yüzden dizi ölü doğmuş olacak diye düşünüyorum. 😊Estağfirullah patlama mevzusu sana ait olan bir düşünce yeter ki tutmasın diye dileğin olmasın 😂 O zaman üzülürüm ...