eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 5.Hafta (Oylama Başladı! Cumartesi 21:00)

Bu hafta bir Şebnem Ferah klasiği olan “Ben Şarkımı Söylerken” ile karşınızdayız. Şarkının sözlerine dikkat etmenizi öneririm oldukça cesur kısımlar var. :)

Şarkının, daha doğrusu içinde bulunduğu albüm “Kelimeler Yetse”nin altında ise çok derin anlamlar yatıyor. Ferah, sevgilisinin Ebru Gündeş ile olan birlikteliğini televizyondan öğrenmiş ve daha sonra girdiği depresyon sürecinde bu albümü oluşturmuştur. Kendisi susmuş şarkıları konuşmuştur...

Şarkodan çok hikayeye şok oldum. Şoktayım. 😳

• Beğendim
Reactions: dreamy
Bu hafta bir Şebnem Ferah klasiği olan “Ben Şarkımı Söylerken” ile karşınızdayız. Şarkının sözlerine dikkat etmenizi öneririm oldukça cesur kısımlar var. :)

Şarkının, daha doğrusu içinde bulunduğu albüm “Kelimeler Yetse”nin altında ise çok derin anlamlar yatıyor. Ferah, sevgilisinin Ebru Gündeş ile olan birlikteliğini televizyondan öğrenmiş ve daha sonra girdiği depresyon sürecinde bu albümü oluşturmuştur. Kendisi susmuş şarkıları konuşmuştur...

Etiketini gördüğüm an Ben Şarkımı Söylerken şarkısı çaldı kafamda bir baktım ve gerçekten de onu paylaşmışsın. Çok erken mi diye de düşünmüyor değilim ayrıca. Benden yine gayet iyi bir puan alacaksın orası kesin. Zamanında en bas bas bağıra bağıra söylediğim şbo şarkısı :D

• Harika
  • Harika
Reactions: Çiğdem

Geçen haftaki faciadan sonra çok iyi seçim :Z

• Harika
Aynen bu ihtimal da yüksek :A Atacan'ı kandırmış mesela, yoksa niye ikili eleme olduğunu düşünsün bu hafta onun mesajını görmüştür :A

O kadar inceyi görecek kafa yapımız yok hadi @denizz19 olsa böyle ince stratejik entrikalar beklenir ama bizi aşar o kadarı :A

5.haftadan sonra süreler 1.40’a çıkacak kuralı olduğu için herhalde kafamda 5.haftada 2’li eleme olacak şeklinde kalmış, demek ki @mrt-06 da öyle düşünmüş :A

O kadar inceyi görecek kafa yapımız yok hadi @denizz19 olsa böyle ince stratejik entrikalar beklenir ama bizi aşar o kadarı :A

5.haftadan sonra süreler 1.40’a çıkacak kuralı olduğu için herhalde kafamda 5.haftada 2’li eleme olacak şeklinde kalmış, demek ki @mrt-06 da öyle düşünmüş :A
Deniz de olmasa kime saracaksınız :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski