Bence de bıktı artık gitmek istiyor.![]()
Yani instagramda yorumları okuyorum ezgiye neler diyorlar bende yazıyorumda ben öyle hakaret etmem sadece sevmediğimi yazıyorum gitsin filan diye ama kötü birşey demedim yinede beni engelledi ezgi
Bence de bıktı artık gitmek istiyor.![]()
Geçen seneki yorumlarımızı hatırlıyorum. Reyhan’ın geldiği hafta ben hanım ağa gibi demiştim, sen de günlük dizide oynatacağından bahsetmiştin.Kalmadı cidden ne kaldı.RTÜK rahat bıraksa daha nelere karışır bunlar.
![]()
Geçen seneki yorumlarımızı hatırlıyorum. Reyhan’ın geldiği hafta ben hanım ağa gibi demiştim, sen de günlük dizide oynatacağından bahsetmiştin.Zaman çok acımasız
![]()
Çok yükleniyorlar yeni gelene. Bu üçlü onları yiyip bitirecektir. Ah Özlem de olmalıydı bunların arasında...Çok gerilimli iki kaynana savaş halinde kendilerini kaybettiler.![]()
@vadikızı bu hafta Ezgi elenecek dedi.Çok yükleniyorlar yeni gelene. Bu üçlü onları yiyip bitirecektir. Ah Özlem de olmalıydı bunların arasında...
Okulllar açılıyor çık depresyondan.Sus zaten depresyondayım.Daha geçen seneyi bu kadar arıyoruz.
![]()
Ben yeni kaynanayı kastetmiştim.@vadikızı bu hafta Ezgi elenecek dedi.Yani asıl yeni gelin yiyecek bunları ama yeni gelinin castını beğenmedim geçen haftaki kalsa daha iyiydi.
![]()
Sıkılmışlar işte, ayrılıyorlar.Okulllar açılıyor çık depresyondan.
Ben yeni kaynanayı kastetmiştim.Ezgi ve Reyhan sıktı artık bir yıldır oradalar hiç sıkılmıyorlar mı acaba.
![]()
Okulllar açılıyor çık depresyondan.
Ben yeni kaynanayı kastetmiştim.Ezgi ve Reyhan sıktı artık bir yıldır oradalar hiç sıkılmıyorlar mı acaba.
![]()
@vadikızı bu hafta Ezgi elenecek dedi.Yani asıl yeni gelin yiyecek bunları ama yeni gelinin castını beğenmedim geçen haftaki kalsa daha iyiydi.
![]()
Bugün izleyemedim ablam.Bugün reyhandaki durgunluğu farkettinmi puan verirken neşeli şımaran reyhan yoktu![]()
Bugün izleyemedim ablam.![]()
İnsan sıkılır yine de stres falan yapar.Altın kazanıyorlardı sıkılırmı onlar yahu![]()
İnsan sıkılır yine de stres falan yapar.![]()