Kanal D Gelinim Mutfakta - Program Yorumları

Bence de bıktı artık gitmek istiyor. :D

Yani instagramda yorumları okuyorum ezgiye neler diyorlar bende yazıyorumda ben öyle hakaret etmem sadece sevmediğimi yazıyorum gitsin filan diye ama kötü birşey demedim yinede beni engelledi ezgi :A :D ama ordakiler fena işte bunun kocası yokmu nasıl izin veriyorlar bu tavırlarına falan diye :D ezgide yorumlara kapatmış ikinci hesabında engellemedi beni niyeyse :D

• Beğendim
Reactions: mrt-06
Kalmadı cidden ne kaldı. :A RTÜK rahat bıraksa daha nelere karışır bunlar. :A
Geçen seneki yorumlarımızı hatırlıyorum. Reyhan’ın geldiği hafta ben hanım ağa gibi demiştim, sen de günlük dizide oynatacağından bahsetmiştin. :A Zaman çok acımasız :(

• Üzücü
Reactions: xBUGRAx
Çok yükleniyorlar yeni gelene. Bu üçlü onları yiyip bitirecektir. Ah Özlem de olmalıydı bunların arasında...
@vadikızı bu hafta Ezgi elenecek dedi. :A Yani asıl yeni gelin yiyecek bunları ama yeni gelinin castını beğenmedim geçen haftaki kalsa daha iyiydi. :D

• Güldürdün
Reactions: Angelica and dreamy
  • Güldürdün
Reactions: mrt-06 and xBUGRAx
Bugün izleyemedim ablam. :A

:A Hadi ya tüh günün birincisi elif oldu ezgi en düşük puandaydı yine yeni kaynana fenaydı yine gelinin evinin tüm eşyalarını o dizmiş onu bayağı tartıştılar ev videosunu gösterdi sonra yağmur video göndermiş o yayınladı he bide çiğdem kek yapmış hüsniyeye test yaptı gelinler yaptı diyerek

Bu program hayatımda gördüğüm en sahte , en planlı (önceden seneryo verilen ) bir yarışma. Yarışma dedigın kişileri aynı olur. Insanları aptal yerine mi koymak istiyorlar. Anlamıyorum..

@mrt-06 ezgi gitti bugün :Z en düşük puanla ama yine torpilli olduğunu gösterdi bölüm yapmışlar onlara haftaya daha bomba hatice çekiliyor anlayamadım bu işi iki yeni yarışmacı geliyo

• Harika
Reactions: dreamy