Emre Ozansoy
Moderatör
Bugün izleyemedim Özlem yinemi birinci oldu ama nasıl eleniyo cuma ya olmayacakmış Yasinin dediği çıkıyor ya
Evet bugün de birinci oldu abla. Yasin'in Zalim İstanbul bilgisi yalan çıktı, umarım o da yalan çıkar.
Bugün izleyemedim Özlem yinemi birinci oldu ama nasıl eleniyo cuma ya olmayacakmış Yasinin dediği çıkıyor ya
Evet bugün de birinci oldu abla. Yasin'in Zalim İstanbul bilgisi yalan çıktı, umarım o da yalan çıkar.
Onun açıklamasını yapmış Yasin bilgi aldığım kişide bilmiyormuş diyordu gelinim mutfakta bilgisi hiç yalan çıkmadı valla
Umarım bu sefer çıkar abla, çünkü Özlem'i izlemeyi özledim.
Elif bilezikleri alır.Bu gün elif atak yaptı herkese saldırıyor demek ki o gidecek
Çok iyi puanlar aldı özlem gidiyor yüksek ihtimal bilezik ezgi elif arasında gecerElif bilezikleri alır.
Şu an Elif 61 puanda Ezgi ise 58, herkes Ezgi aldı diyor ama alabilmesi için Reyhan hanımın Ezgi'ye 5 Elif'e 1 vermesi lazım veya 2 vermesi halinde eşitlik olur, nasıl Ezgi kazanmış anlamıyorum.Çok iyi puanlar aldı özlem gidiyor yüksek ihtimal bilezik ezgi elif arasında gecer
Reytinglere bu durum pek yansımadı galiba, geçen hafta ile aynı oranlarda aşağı yukarı.Program reyhanin parmağında dönüyor İzmir bomba akışkan olur soğuk yenmez soğuk yedin mi en kötü olur en iyi iyi donar çünkü haliyle en kötü tabak olan ezgi 5aldi elifimin hakkı yendi..
Özlem'i neden göndermediniz Hatice ile anlaşamadığınız için mi program sar başa devam ediyor haftaya elenmiş özlem bilezikleri alırsa şaşma 😂
Program reyhanin parmağında dönüyor İzmir bomba akışkan olur soğuk yenmez soğuk yedin mi en kötü olur en iyi iyi donar çünkü haliyle en kötü tabak olan ezgi 5aldi elifimin hakkı yendi..
Özlem'i neden göndermediniz Hatice ile anlaşamadığınız için mi program sar başa devam ediyor haftaya elenmiş özlem bilezikleri alırsa şaşma 😂
Gülcan mı geliyor pazartesi yoksa?
Gülcan ve Beso efsanedir.Özlem gitmiş... Takip edemedim bu hafta...
Umarım Gülcan'dır. Başak, Gülcan, Özlem ve Emine favorilerimdi.
Gülcan ve Beso efsanedir.