Kanal D Gelinim Mutfakta - Program Yorumları

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: mrt-06 and xemrexxx
:A Bugün fenaydılar valla yalnız Ezginin öyle dediğine inanma daha öncede oğlu hastalandığında çekilmişti sezon finalinden önce çekilmişti ezgi o zaman dedi ki ihtiyacım vardı artık yok kendi hedefimi yapacam 100 yapacam dedi Ezginin o lafına inanma
Ben zaten Reyhancıyım, Ezgi çok yükleniyor kadına.. Dediğin gibiyse de şaşırmadım valla. :D

• Beğendim
Reactions: Angelica
Ben zaten Reyhancıyım, Ezgi çok yükleniyor kadına.. Dediğin gibiyse de şaşırmadım valla. :D

Kesin dediğim gibi Ezgi kendi ağzıyla dedi valla ay ben sevmiyorum Reyhanı ya :D bugün yine hareketli geçti 3 kaynana 1verdi Ezgiye ama Reyhan gelip 5 verdi 3 gündür Ezgiye 5 veriyor başkası olsa hesap sorardı gelin kaynana :D

Saçına peruk takmıştı bi bölümde kaynana.:F Ben de severdim bir de Karadenizliler vardı. :A
Nurten kavga ederken kendinden geçiyordu elemini çok sevmiştim. :A

Valla bilmiyorum instagramda takip ediyorum oriflame ile ilgileniyor bir ara gelecek dediler ama şimdi bir bilgi yok ama yasin eskilerden biri gelecek diyordu belki gelir :D
Umarım Özlem/Nurten'dir. :D

Ahaha en sevdiğim ikili :A Dönerlerse yarışma level atlar. :bhr:
Bizim okul başlıyor izleyemeyiz ama. :A

Nurten kavga ederken kendinden geçiyordu elemini çok sevmiştim. :A

Umarım Özlem/Nurten'dir. :D

Bizim okul başlıyor izleyemeyiz ama. :A

Bilemiyorum valla yasin paylaştığında derim sana ben :A bugün ezgi gideceğini çok belli etti en düşük
puan aldığı zaman delirirdi bunu hiç tepki vermedi sanırım kendi gitmek istiyor yüzden bilerek yanlış yaptı yemeği

• Güldürdün
Reactions: mrt-06