Doğru demiş Ezgi'nın gudubetliği yüzünden mi kaldılar orda kaç aydır. Bozdurmadan nasıl ödüyorlar kolunda duruyor hepsi.
??Helal dikkatli izleyici Buğra
Doğru demiş Ezgi'nın gudubetliği yüzünden mi kaldılar orda kaç aydır. Bozdurmadan nasıl ödüyorlar kolunda duruyor hepsi.
İçim el vermiyor o reytinglerle izlemeye. @xBUGRAx beni anlayabilir.
Ben zaten Reyhancıyım, Ezgi çok yükleniyor kadına.. Dediğin gibiyse de şaşırmadım valla.Bugün fenaydılar valla yalnız Ezginin öyle dediğine inanma daha öncede oğlu hastalandığında çekilmişti sezon finalinden önce çekilmişti ezgi o zaman dedi ki ihtiyacım vardı artık yok kendi hedefimi yapacam 100 yapacam dedi Ezginin o lafına inanma
Yok o var beee ocağı yakıyorlar çıt çıt çıt.Haha her şeyi beklerim. Tüp falan da yoktur ocakta Allah bilir.
Ben zaten Reyhancıyım, Ezgi çok yükleniyor kadına.. Dediğin gibiyse de şaşırmadım valla.
Neden ve nerden gördün ablam@mrt-06 sana kötü bir haberim var cuma günü ezgi eleniyor
Neden ve nerden gördün ablam
Bari şu ikili dönse onları daha çok seviyordum. @dreamyİnstagramda yasinözbekofficial sayfası var o söyledi hatice bilezikleri alacak ezgide elenecekmiş ayrıca ezgide belkide bu sondur diyerek eleneceğini söylüyo
Ahaha en sevdiğim ikili Dönerlerse yarışma level atlar.
Nurten kavga ederken kendinden geçiyordu elemini çok sevmiştim.Saçına peruk takmıştı bi bölümde kaynana. Ben de severdim bir de Karadenizliler vardı.
Umarım Özlem/Nurten'dir.Valla bilmiyorum instagramda takip ediyorum oriflame ile ilgileniyor bir ara gelecek dediler ama şimdi bir bilgi yok ama yasin eskilerden biri gelecek diyordu belki gelir
Bizim okul başlıyor izleyemeyiz ama.Ahaha en sevdiğim ikili Dönerlerse yarışma level atlar.
Youtube’dan sahnelerine bakarım ben de.Nurten kavga ederken kendinden geçiyordu elemini çok sevmiştim.
Umarım Özlem/Nurten'dir.
Bizim okul başlıyor izleyemeyiz ama.
Nurten kavga ederken kendinden geçiyordu elemini çok sevmiştim.
Umarım Özlem/Nurten'dir.
Bizim okul başlıyor izleyemeyiz ama.
Bence de bıktı artık gitmek istiyor.Bilemiyorum valla yasin paylaştığında derim sana ben bugün ezgi gideceğini çok belli etti en düşük
puan aldığı zaman delirirdi bunu hiç tepki vermedi sanırım kendi gitmek istiyor yüzden bilerek yanlış yaptı yemeği