xBUGRAx
Süper Emekli
Olaya gel Adnan ve yasak aşk kelimelerini bir arada görünce heyecanlandım
Tam günlük dizi kıvamında cidden devamını getirseydin keşke
Babamın adı diye yaptıydım. Hatırlamıyorum niye getirmediysem.
Olaya gel Adnan ve yasak aşk kelimelerini bir arada görünce heyecanlandım
Tam günlük dizi kıvamında cidden devamını getirseydin keşke
kız sen ne tür videolar izliyon 😱
Ben Tatlı Küçük Üyeler ile zirvede bıraktımSen devam ettir Özgürüm
@xemrexxx ten temelli kurtulduk bir teşekkürünü alırımEmeklerine sağlık Atacan'ım, muhteşem bir sezon finali olmuş cidden. @mrt-06 Sonuna bayıldım.
@Çiğdem den bir şeyler çıkacağını biliyordum zaten haliyle. Oyunu çok iyi kurduk, gelecek sezon şahane olacak
Bomba bir giriş yaptım, artık ben de varım. Merhabalar. @sokak sanati @xBUGRAx @MasacRE @serhatt @xemrexxx
Valla ölmeyecek diye çok korkmuştum, büyük iş başardın. Çok şükür kurtulduk beladan@xemrexxx ten temelli kurtulduk bir teşekkürünü alırım
Canım kusura bakma bugün yayınlamak zorunda kaldım bazı işler çıktı Çarşamba'ya. :/@xemrexxx ten temelli kurtulduk bir teşekkürünü alırım
Forumun ilk ortak senaristli dizisi.Ben Tatlı Küçük Üyeler ile zirvede bıraktım
Unutma Beni izledim 8 sene ondan bence. .sskız sen ne tür videolar izliyon 😱
daha bölümü okumadım sen benim tarafıma gel, kaybettiğim görülmüş şey değilValla ölmeyecek diye çok korkmuştum, büyük iş başardın. Çok şükür kurtulduk beladan
Yalnız seninle farkla taraflardayız şu anda, inşallah doğru tarafı seçersin ilerde.
Teşekkürler canım.Emeklerine sağlık Atacan'ım, muhteşem bir sezon finali olmuş cidden. @mrt-06 Sonuna bayıldım.
@Çiğdem den bir şeyler çıkacağını biliyordum zaten haliyle. Oyunu çok iyi kurduk, gelecek sezon şahane olacak
Bomba bir giriş yaptım, artık ben de varım. Merhabalar. @sokak sanati @xBUGRAx @MasacRE @serhatt @xemrexxx
Alınmadım desem yalan olur..Canım kusura bakma bugün yayınlamak zorunda kaldım bazı işler çıktı Çarşamba'ya. :/
Arkadaşım gelecek, foruma giremeyeceğim Çarşamba'dan itibaren birkaç gün.Alınmadım desem yalan olur..
Emre’yi öldürdüğün gibi bizi de öldürürsün sen bu sinirle @xBUGRAx@ozgur2113 ve @xBUGRAx kendinize dikkat edin bugünlerde benim tarafımdan başınıza her an bi iş gelebilir!!!