Günlerdir Burcu'ma, reisi hazretlerine ve Jet Sosyete'ye söylediğini bırakmadın o yüzden o sahneleri okurken içimin yağları eridi.
Günlerdir Burcu'ma, reisi hazretlerine ve Jet Sosyete'ye söylediğini bırakmadın o yüzden o sahneleri okurken içimin yağları eridi.
İnsanların içindeki bastırılmış duyguları bu dizi çıkarıyor.Söylerken çarpılmışsın.![]()
Oğlunun can güvenliği için eve gelmemesi doğru, Masacre'nin hışmına uğrayabilir sonuçta karısıyla ilşkiye girdi.Hee bende diyorum niye onu arıyorsa vadikızı diye
Beter olsun.Teşekkürler.Buğra artık kötü yola düşer.
![]()
Diyorum niye böyle güle oynaya yazıyor, tabii 10'lu şey de yayınlandı.Beter olsun.Şimdi iade-i ziyaret sırası sende.
![]()
Teşekkürler.Buğra artık kötü yola düşer.
![]()
Normalde de böyle yazıyorum zaten.Diyorum niye böyle güle oynaya yazıyor, tabii 10'lu şey de yayınlandı.![]()
Yine bizi yerecek şeyler vardır bakıyorum şimdi, duruma göre diss gelebilir.Normalde de böyle yazıyorum zaten.Bomba bir konumuz var o yüzden kaçırma.
![]()
Zaten konakta hakkıyla yapacağını gösterdin.İşimi hakkıyla yaparım ne sektörde olursa olsun.![]()
Zaten konakta hakkıyla yapacağını gösterdin.![]()
Şöyle okudum.Ne geldiyse başıma saflığımdan, iyiliğimden geldi.![]()
Gifti bu koyunca oynamadı forumda.
Gifti bu koyunca oynamadı forumda.![]()
BRT'yi nerden buldun da izledin acaba.Haha biliyorum izlemiştim programı. Giyemediği gelinliği stüdyoya gelince ağlamıştı.![]()
BRT'yi nerden buldun da izledin acaba.![]()
Yine bizi yerecek şeyler vardır bakıyorum şimdi, duruma göre diss gelebilir.![]()
Bu diziyi okurken şöyle hissediyorum.Ne geldiyse başıma saflığımdan, iyiliğimden geldi.![]()
Cızırtıdan izleyemedim, eskiden nasıl katlanıyormuşuz bu sese.Şu kadarı var geri kalanını Şokopop anlattıydı.
Senin için iyice idol oldu bu adam.